BitTorrent: Ad-Free εγγραφή στο uTorrent με 5 δολάρια το χρόνο

Αν έχεις βαρεθεί όλες αυτές τις διαφημίσεις που υπάρχουν στο uTorrent, το BitTorrent έχει την λύση και αυτή δεν είναι άλλη από μια ετήσια συνδρομή που κοστίζει 4.95 δολάρια το χρόνο.

Συνήθως, οι επιλογές που έχεις για να μην βλέπεις τις διαφημίσεις σε κάποιο πρόγραμμα είναι αρκετά κοστοβόρες, αφού συνήθως ταυτόχρονα πληρώνεις για την Pro έκδοσή του. Αυτό θα αλλάξει, όσον αφορά το uTorrent αφού θα έχεις επιπλέον την επιλογή για αναβάθμιση σε Ad-free έκδοση, χωρίς όμως να λαμβάνεις επιπλέον λειτουργίες που βρίσκονται στην Pro έκδοση.

Η αναβάθμιση σε Pro κοστίζει περί τα 19.95 δολάρια, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει πληθώρα λειτουργιών όπως ασφάλεια απέναντι σε ιούς και malware, premium customer support, torrent streaming και φυσικά ad free περιβάλλον.

Η κατηγορία της συνδρομής αυτής αφορά περισσότερο τους χρήστες οι οποίοι θέλουν να μην βλέπουν τις διαφημίσεις, αλλά ταυτόχρονα είναι ικανοποιημένοι από την λειτουργικότητα του uTorrent. Η ομάδα το uTorrent αναφέρει “Αυτό δίνει την επιλογή στου χρήστες να αποφύγουν όλες τις διαφημίσεις στον client. Είναι συναρπαστικό γιατί τώρα πλέον έχουν την επιλογή να μην βλέπουν καμία διαφήμιση στο 1/4 του κόστους”.

Το κόστος δεν θεωρείται μεγάλο, αλλά αν σκεφτούμε ότι το uTorrentέχει πάνω από 150 εκατ. χρήστες, έστω και μια μερίδα από αυτούς να επιλέξει τη συνδρομή, δεν είναι καθόλου ασήμαντο το κέρδος.

utorrent ad-free 5 dollars, BitTorrent: Ad-Free εγγραφή στο uTorrent με 5 δολάρια το χρόνο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo Thunder

Τώρα που το pirate bay έχει streaming υπηρεσία, δεν νομίζω να είναι και τόσο αναγκαίο πια το utorrent για ταινιες και σειρές

nick2010

κατάντησε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΗΔΙΑ η συνεχής αρπαχτή με τις “συνδρομές”.

vasilist

Αν έχεις βαρεθεί τις διαφημίσεις βάζεις παλιά έκδοση utorrent που είναι καθαρό.

Gvirginia

Όσοι ενδιαφέρεστε, δοκιμάστε και το “Deluge”. Πανάλαφρο, χωρίς πολλά-πολλά και ότι πρέπει για να κατεβάζεις torrents.

NickOS

Εγώ προτείνω να φύγετε όλοι από το μTorrent και να πάτε σε
1) qBittorrent
2) Deluge
Είναι αντικειμενικά καλύτερα από το μTorrent και open source, χωρίς διαφημίσεις αλλά και χωρίς συνδρομές και λοιπές αηδίες.

Panos7GR

Μην ανεβαζετε ο,τιδήποτε έχει σχέση με torrent γιατί θα πεταχτεί κανένας “Γιαννης” και θα λέει ότι προωθειτε την πειρατεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.