H Bixby δυσκολέυεται να μάθει Αγγλικά

bixby english language, H Bixby δυσκολέυεται να μάθει Αγγλικά

Σύμφωνα δημοσίευμα της Wall Street Journal, η ψηφιακή βοηθός Bixby δεν ήταν τόσο καλή “μαθήτρια” όσον αφορά στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας. Η ψηφιακή βοηθός τεχνητής νοημοσύνης της Samsung αποτυγχάνει στην γραμματική και έχει προβλήματα με τη σύνταξη. Αυτό σημαίνει ότι η Bixby δυσκολεύεται να δημιουργήσει προτάσεις στα Αγγλικά.

Η WSJ αναφέρει ότι η Bixby θα γίνει διαθέσιμη στις ΗΠΑ πριν από το τέλος Ιουνίου, έναν μήνα αργότερα από τον Μάιο που στόχευε αρχικά η Samsung. Αναφέρεται επίσης ότι η καθυστέρηση της Bixby θα μπορούσε να επηρεάσει σε κάποιο βαθμό τις πωλήσεις του Samsung Galaxy S8, αν και έρευνα έχει δείξει πως μόλις το 9% των χρηστών smartphones χρησιμοποιούν τις ψηφιακές βοηθούς σε τακτική βάση. Επίσης, μόνο το 50% των χρηστών δηλώνει πως ενδιαφέρεται για ψηφιακές βοηθούς όπως Bixby, Siri, Cortana και Google Assistant.

bixby english language, H Bixby δυσκολέυεται να μάθει Αγγλικά

Σύμφωνα με έρευνα της Ovum, αυτή τη στιγμή υπάρχουν 3.5 δισ. συσκευές με native ψηφιακές βοηθούς. Μέχρι το 2021 υπολογίζεται ότι ο αριθμός θα φτάσει στα 7.5 δισ, όσο και ο πληθυσμός της γης. Το Google Assistant προβλέπεται ότι θα έχει την κυριαρχία με μερίδιο αγοράς 23% και η Bixby θα είναι δεύτερη με 15%. Στην 3η θέση θα ακολουθήσει η Siri (13%) και τέταρτη η Alexa (4%).

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Δε πειράζει ,μάλλον θα έχει την μεγαλειώδη πορεία του Tizen :))

NtinosMD

Προφανως οποιος το χρησιμοποιει βρισκεται στα εγχωρια της Κορεας μιας κ ειναι η μονη γλωσσα την οποια καταλαβανει και στην οποια λειτουργει αυτη τη στιγμη. Μεγαλο φαουλ βασικα που το λανσαρε με το s8 καθως δεν ηταν ακομη ετοιμο… μαλλον ενθουσιαστηκε με τη κινηση της apple που ενω παρουσιασε το bokeh feauture , δεν ηταν ακομη ετοιμο κ το ειχαν προσθεσει με update εκ των υστερων. Το θεμα ειναι οτι χαρη σ αυτο το ανυπαρκτο feature του ψηφιακου βοηθου , η τιμη αγγιξε και ενα σκαλοπατι πιο πανω ( οχι οτι φταιει αυτο αποκλειστικα αλλα συντελεσε – οπως και να χει υπαρχουν εξοδα να καλυφτουν για το development κλπ ). Οσο περναει ο καιρος μοιαζει ολο και περισσοτερο για ημι-τελες κινητο το s8- παρα το well-built design του, και τα optimizations που εχουν γινει… γιατι lets be real , με δηλωσεις τυπου – η τοποθετηση του fingerprint scanner στη πλατη ηταν αλλαγη τελευταιας στιγμης επειδη δεν προλαβαιναμε, και τωρα το bixby που ειναι σε φαση pre-alpha development μ αυτα που βλεπουμε , πως αλλιως θα το αποκαλουσες ? Παρ ολα αυτα ειναι μια καλη προταση αλλα οχι στα 800 ευρω. Για το 800αρι θα θελα κυρια Samsung πισω τα ατιμα… Συνέχεια »

bezilys

Έτσι εξηγείται η φαγούρα που είχα σήμερα το πρωί!

VasiliS7edge

Γιατί έχει το Tizen? Όσο πάει βελτιώνεται. Έτσι και η Bixby είναι μια υπηρεσία και ως τέτοια μπορεί με τον καιρό βελτιώνεται προς το καλύτερο.

James

Η Samsung βγάζει και γαμώ τα hardware. Δυστυχώς νομίζει οτι το software είναι κάτι δευτερεύον και το αντιμετωπίζει πολύ ερασιτεχνικά.

Παπαροκας tiamat

Eιναι δυσκολα τα αγγλικα :ρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.