CyanogenMod Installer, “Κατέβηκε” η εφαρμογή από το Google Play

Η ομάδα CyanogenMod έλαβε ειδοποίηση από την ομάδα υποστήριξης του Google Play, ότι ο CyanogenMod Installer, “κατέβηκε” από το κατάστημα της Google επειδή παραβίαζε τους κανόνες του. Για την έλευση του CyanogenMode Installer, του οποίου ο στόχος ήταν να καθοδηγήσει τους χρήστες στην εγκατάσταση της σχετικής ROM, είχαμε γράψει εδώ.

Οι συσκευές που υποστηρίζονταν σε πρώτη φάση από τον CyanogenMod Installer ήταν οι οι Nexus S, Galaxy Nexus, Nexus 4, Nexus 7, Nexus 10, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note II και HTC One.

Όπως και να έχει, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στους χρήστες που θέλουν να εγκαταστήσουν την δημοφιλή ROM στο κινητό τους μέσω “sideloading” ενώ η ομάδα CyanogenMod έχει καταθέσει την εφαρμογή της και στα app stores της Samsung και της Amazon. Όσοι ενδιαφέρονται πάντως μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή από εδώ.

CyanogenMod Installer, CyanogenMod Installer, “Κατέβηκε” η εφαρμογή από το Google Play

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
πανος.λαστ

τους χαλασε που υποστηριζε παλιες συσκευες βλεπω!!

Αποστόλης Ρόδος

Λογικό επακόλουθο ήταν.

Darth

ανταγωνισμός(andoroid με περισσότερες δυνατότητες) + δε τους συμφέρει ούτε για αστείο να αρχίζουν να μαθαίνουν και οι άσχετοι

techvalue

Καταρχήν η google ελέγχει τις εφαρμογές πριν ανεβούν στο play store… αλλά όταν είδαν ότι έχει απήχηση η προσπάθεια της Cyanogen τότε δεν τους έκατσε καλά στον εγκέφαλο.

Η google δεν δείχνει κανένα σεβασμό στο opensource και στη άδεια GPL που εκμεταλεύτηκε για να γίνει κολοσσός και να βγάζει δις εναντίον του ανταγωνισμού.

Conx

Ε βέβαια μην βρεθεί low end android συσκευή που να πηγαίνει smooth αμεσως να φανε το cyanogenmod

AntonCh

παιδιά κατεβάζω μονος μου unofficial εκδοση για το τηλέφωνο μου..
Έχω μερικές απορίες όπως :
1) θα γράφει οτι είναι unofficial ?
2) Τι διαφορά έχει απο το offical?
3) Αν βγει official τι να κάνω?
Παρακαλω απαντήστε μου
Ευχαριστώ

Alexis

Ποιο κινητό έχεις;

1) δεν γράφει ανεπίσημο όχι
2) αν υπάρχει μέχρι και η τελευταία έκδοση του android θα την έχεις! Πιο smooth πιο απροβλημάτιστο και pure android χωρίς άσχετες εφαρμογές που προσθέτουν οι εταιρίες! Καλύτερη διαχείριση της ram και ίσως καλύτερη αυτονομία μπαταρίας!
3) Αν θες επίσημη επιστρέφεις απλά και ευκολα

thodoris88

Μου κατέστρεψε το Nexus 4.
Δεν έχω κάμερα,wifi,ήχο και bluetooth.Δεν μπορώ να απαντήσω σε κλήση και τα πλήκτρα κολλάνε συνέχεια.

Sotiris

Thodoris πως το κατάφερες αυτο; Γιατι μόνο σε εσένα εχει συμβεί…. Και για ποιον λόγο έβαλες το cm στο nexus 4 αφού έτσι κι αλλιώς εσυ θα πάρεις updates…………?!?!?!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Cyanogen cyanogenmod

Cyanogen: Απολύσεις και στροφή στη δημιουργία apps

H CyanogenMod ήταν και είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες Android ROMs. Ειδικά την εποχή που οι κατασκευαστές συνήθιζαν να φορτώνουν τα κινητά τους, η CyanogenMod έφερνε ένα πιο γρήγορο και πιο καθαρό user interface στο Android smartphone.

News cyanogenmod OnePlus OnePlus Android smartphones

OnePlus One: Ξεκίνησε το CyanogenMod update

Όπως το περιμέναμε το OnePlus One ξεκίνησε να αναβαθμίζεται εχθές αλλά όχι σε Android Lollipop. H έκδοση 05Q που βασίζεται σε Android 4.4.4 πήρε CyanogenMod update OTA. Η αναβάθμιση φέρνει νέα χαρακτηριστικά όπως το ενσωματωμένο SwiftKey virtual πληκτρολόγιο που δεν χρειάζεται πλέον εγκατάσταση από το Google Play Store

Software Cyanogen cyanogenmod

CyangenMod 12, τα πρώτα screenshots με Material Design

Φέτος η Cyanogen έχει τραβήξει τα βλέμματα με το value for money OnePlus One το οποίο συζητήθηκε αρκετά μέσα στο 2014, αλλά και χάρη σε συνεργασίες της με έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Ινδία, τη Micromax. Από τότε που είδαμε το βελτιωμένο Android Lollipop από την Google, η εταιρεία προσπαθεί να φέρει όσο πιο […]

Smartphones Android Android Smartphones cyanogenmod

OnePlus One, Διέρρευσαν φωτογραφίες του με το νέο CyanogenMod OS

Όπως σας είχαμε αναφέρει πριν λίγους μήνες, η OnePlus συνεργάζεται με την γνωστή σε όλους όσους εγκαθιστούν ROMs στα smartphones τους, CyanogenMod, για το νέο της smartphone, το OnePlus One. Λίγα πράγματα γνωρίζαμε για το UI μέχρι σήμερα. Πλέον διέρρευσαν φωτογραφίες που δείχνουν τους καρπούς της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών.