Δείτε τα περιεχόμενα, τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις από το smartphone σας στα Windows 10

Στα πλαίσια του Microsoft Build 2018, η Microsoft παρουσίασε την εφαρμογή “Your Phone”, με την οποία οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν “mirror” τα Android και iOS smartphone μέσα στα Windows 10 έτσι ώστε να διαβάζουν τα μηνύματα κειμένου και να απαντούν σε αυτά.

Στις ημέρες μας όπου όλοι είμαστε απασχολημένοι με κάτι και εργαζόμαστε πάνω σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, το να διαβάζουμε συνέχεια τις ειδοποιήσεις από τα smartphone που έχουμε στην κατοχή μας και να απαντάμε στα μηνύματα που λαμβάνουμε, απαιτεί χρόνο όχι μόνο για να κάνουμε κάτι τέτοιο αλλά και μας στερούν χρόνο από ό,τι κάνουμε στον προσωπικό μας υπολογιστή.

Στη Microsoft κάπως έτσι θα σκέφτηκαν και προχώρησαν στην ανάπτυξη της εφαρμογής για τα Windows 10 με την ονομασία “Your Phone”, με την οποία κάθε τι που λαμβάνουμε στο smartphone που έχουμε, αυτό γίνεται αυτόματα “mirror” στον υπολογιστή και μπορούμε να απαντήσουμε μέσω αυτού χωρίς να αγγίξουμε τη συσκευή μας. Η εφαρμογή αρχικά θα δίνει πρόσβαση στα μηνύματα κειμένου, τις φωτογραφίες και τις ειδοποιήσεις που λαμβάνουμε στα smartphone.

Η Microsoft θα ξεκινήσει τη δοκιμή του “Your Phone” αυτήν την εβδομάδα στο Windows Insiders και το feedback από τη χρήση του θα κρίνει τη μορφή που θα λάβει στην τελική του έκδοση την οποία είναι άγνωστο εαν θα δούμε στην επόμενη μεγάλη αναβάθμιση των Windows 10 με την ονομασία Redstone 5″ η οποία θα γίνει διαθέσιμη το Φθινόπωρο της χρονιάς που διανύουμε.

microsoft περιεχόμενα μηνύματα φωτογραφίες ειδοποιήσεις yourphone smartphone, Δείτε τα περιεχόμενα, τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις από το smartphone σας στα Windows 10

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Efkairiakos

Εγώ πάντως μετά απο πολύ υπομονή και επιμονή τα παράτησα τα 10άρια.
Επιστροφή στα 7 για όσο πάει και μετά μάλλον θα πάω σε Μακ.
Με κούρασαν με τα κολλήματα και την υπερτροφοδότηση πόρων στο παρασκήνιο για το ιντερνετ.
Θα τα περιέγραφα Internet hungry OS

ΝΙΚΟΣ

Βέβαια ένα σαπάκι της VERO που έχω με ATOM x5,μετά το update είναι αισθητά πιο γρήγορο, και έχει πολύ καλύτερη διαχείριση πόρων.
Επίσης η ομάδα του MAC OS διαλύθηκε και το ίδιο το λειτουργικό πάει προς θάνατο, αλλά οτι θέλεις. Περί ορέξεως…..

Agnostos13

Επαγγελματίας hater ο φίλος μας…
Μόλις δει τις λέξεις κλειδιά εμφανίζεται!

Agnostos13

Αλλού βαρούν τα τύμπανα…αλλού χορεύει η νύφη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.