Dropbox For Windows 10: Με αναγνώριση προσώπου και ίριδας

Dropbox και Microsoft επεκτείνουν περαιτέρω την μεταξύ τους συνεργασία προκειμένου να φέρουν μεγαλύτερη παραγωγικότητα και νέες υπηρεσίες σε PC και tablet με Windows 10. Ανακοινώθηκε νέο app ειδικά για συσκευές με Windows 10.

Το Dropbox for Windows 10 θα επιτρέπει στους χρήστες να βάζουν φακέλους στο Dropbox απευθείας από το Windows File Explorer, αυτό λειτουργεί ακόμη και μεταξύ φακέλων μέσα σε μια εφαρμογή, κάνοντάς το πιο εύκολο να μετακινήσετε και να αντιγράψετε αρχεία.

Το Quick Search feature επιτρέπει να βρείτε αρχεία πολύ πιο εύκολα πληκτρολογώντας το όνομα του αρχείου και από κάτω βγαίνουν τα προτεινόμενα αποτελέσματα. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα interactive notifications προκειμένου να δέχεστε ειδοποιήσεις για κοινούς φακέλους, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το app.

Η νέα εφαρμογή έχει ακόμη και υποστήριξη αναγνώρισης προσώπου. Πηγαίνοντας στο Windows Hello feature των Windows 10, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δαχτυλικό αποτύπωμα, την αναγνώριση προσώπου ή και ίριδας προκειμένου να ανοίξει η εφαρμογή.

Τέλος, το Dropbox app for Windows 10 δίνει τη δυνατότητα προσθήκης σχολίων απευθείας στους φακέλους και της γρήγορης πρόσβασης στα τελευταία αρχεία, χρησιμοποιώντας την Jump List.

dropbox for windows 10, Dropbox For Windows 10: Με αναγνώριση προσώπου και ίριδας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis GP

Αρχίσαμε….. ακολουθούν κι άλλοι σιγά-σιγά.

Francis_Underwood

Αν θέλει κάποιος το dropbox, από εδώ πάιρνουμε και οι δύο bonus 500MB. https://db.tt/j1kTxLv

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.

Software featured Microsoft Windows 10

Η Microsoft θα αρχίσει να χρεώνει για ενημερώσεις ασφαλείας των Windows 10

Τα Windows 10 κυκλοφόρησαν πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, στις 29 Ιουλίου 2015, και ο κύκλος ζωής τους φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.

Software Microsoft Windows 10 Windows 11

Microsoft: Επιβεβαιώνει bug που εμποδίζει το άνοιγμα του Outlook στα Windows

Oι χρήστες των Windows 10 και 11 ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα σφάλμα που εμποδίζει την εκκίνηση του Outlook και άλλων εφαρμογών.

Software Android Windows 10

Google Play Games beta: Τα Android games έρχονται στο PC

H υπηρεσία Google Play Games για τα Windows βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία σε επιλεγμένες αγορές στον κόσμο.