Ο Elon Musk έσβησε τις σελίδες των Tesla & SpaceX από το Facebook

Elon Musk Facebook, Ο Elon Musk έσβησε τις σελίδες των Tesla & SpaceX από το Facebook

Όλα ξεκίνησαν ότι ο Brian Acton, συνιδρυτής του WhatsApp (που αγοράστηκε από το Facebook) ανάρτησε στο Twitter ότι είναι ώρα οι χρήστες να σβήσουν τους λογαριασμούς τους στο Facebook (“It is time. #deletefacebook”).

O Elon Musk απάντησε ρωτώντας τον Acton «Τι είναι το Facebook;» (What’s Facebook?). Τότε ένας χρήστης του Twitter του είπε να διαγράψει τη σελίδα της SpaceX στο Facebook «αν είναι άντρας (μάγκας, αυτός που λες)» ( if you’re the man).

Ο Musk απάντησε: «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι υπήρχε, θα το κάνω». Λίγο αργότερα οι σελίδες των SpaceX και Tesla δεν υπήρχαν.

Ο Musk ανέφερε ότι δεν χρησιμοποιεί το Facebook και ποτέ δεν το χρησιμοποιούσε. Για τον λόγο αυτό δεν θεωρεί ότι οι εταιρείες του θα επηρεαστούν αρνητικά, ενώ ανέφερε ότι δεν έχουν διαφημίσεις στο Facebook ή πληρώνουν για προτάσεις (endorsements).

Elon Musk Facebook, Ο Elon Musk έσβησε τις σελίδες των Tesla & SpaceX από το Facebook

Ο Zuckerberg δήλωσε ότι γνωρίζει για το κίνημα #DeleteFacebook αλλά δεν θεωρεί ότι ο αριθμός των χρηστών που διαγράφουν τον λογαριασμό τους είναι μεγάλος. Όμως, θεωρεί ευθύνη του Facebook να επανορθώσει, εφόσον υπάρχουν χρήστες που δεν νιώθουν άνετα με τον λογαριασμό τους στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο.

Όπως και να έχει, αν αρχίσουν άτομα με τόσους followers όπως ο Elon Musk, να σβήνουν λογαριασμούς από το Facebook, δίνουν ένα μήνυμα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Κάποιοι μάλιστα ακόλουθοι του Musk ανέφεραν ότι μπορεί σύντομα οι σελίδες των Tesla και SpaceX να επανέλθουν, όμως ήδη δόθηκε το μήνυμα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

if you are the man δεν σημαίνει ‘ αν εισαι αντρας’ λαιδα λιμνιατη…

μεγαλος μάγκας μου φαίνεται ο musk

alxgiann

Σωστός. Σημαίνει “..αν είσαι το αφεντικό.” Αρκετά κοινή έκφραση, θα έλεγα. Δεν λέω ότι δεν είναι μάγκας αλλά αν είσαι δυνατός και δεν έχεις κανένα ανάγκη, είσαι απλά αυτό και κάνεις ότι θέλεις χωρίς να δίνεις λογαριασμό.

Flagship killer

Ε βέβαια γιατί ο μασκ πάει με τον σταυρό στο χέρι… Κοίτα που πας για κλείσιμο με το άνοιγμα που δε σου βγήκε και άσε την ηθικολογία για τους παπάδες μεσιέ μασκ…

Flagship killer

Επίσης… Ας μην κοροιδευομαστε… Υπάρχει ρομαντικός που πιστεύει όταν δίνει τα στοιχεία του σε οποιοδήποτε διαδικτυακό μέσω πως αυτά δε χρεισημοποιουνται για οποιοδήποτε λόγο συμφερόντων… Όταν βάζω διαφήμιση στο FB και έχω τη δυνατότητα εγώ ένας απλός eShopάς να επιλέξω ως στόχευση μέχρι και πότε πήγε τουαλέτα ο υποψήφιος πελάτης μου , φαντάσου οι μεγάλες εταιρείες/υπηρεσίες και τα μεγάλα κεφάλια που πριμοδοτούν το FB τι δυνατότητες έχουν στο να μάθουν ότι θέλουν για όποιον θέλουν…
Το FB είτε μας αρέσει είτε όχι είναι ένα αυτοφακελομα… Εκεί ΜΟΝΟΣ σου παρουσιάζεις
Τη ζωή που κάνεις (εφορία)
Το ποσό επικίνδυνο μπορεί να είναι το σκεπτικό σου (αστυνομία)
Το ποσό προσκείμενος η ενάντιος είσαι σε μια πολιτική (κόμματα)
Και τα λοιπά…
Ειλικρινά οποίος πιστεύει πως το FB είναι απλά ένα αθώο chat ας το ξανασκεφτεί…

Άγγελος

@ρχιδάτος…

Neon

η μεταφραση του if you are the man ειναι αν εισαι το αφεντικο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.