Facebook Messenger: Μοιραστείτε φωτογραφίες 360 μοιρών και HD video στις συνομιλίες σας

Messenger, Facebook Messenger: Μοιραστείτε φωτογραφίες 360 μοιρών και HD video στις συνομιλίες σας

Η εφαρμογή Facebook Messenger αναβαθμίστηκε και δίνει πλέον τη δυνατότητα στο χρήστη να μοιραστεί πανοραμικές λήψεις με γωνία 360 μοιρών, καθώς και high-definition video απευθείας στις συνομιλίες του.

Οι πανοραμικές λήψεις με γωνία 360 μοιρών αποστέλλονται απευθείας μέσω του messenger όπως οι κανονικές φωτογραφίες. Ο χρήστης μπορεί να τις προβάλλει μέσω της εφαρμογής είτε στο τηλέφωνό του μετακινώντας τη συσκευή ή σέρνοντας την εικόνα είτε στην ιστοσελίδα Messenger.com με τη διαδικασία click and drag.

Όσον αφορά στη διαδικασία βίντεο οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν με τους φίλους του HD video από την κάμερα της συσκευής ή απευθείας από το news feed. Ακόμη και από μία συνομιλία σε μία άλλη.

Οι πανοραμικές φωτογραφίες θα έρχονται με την ένδειξη της πυξίδας επάνω δεξιά, ενώ αντίστοιχα στα video θα υπάρχει η ένδειξη HD ή SD.

Η αποστολή 360 φωτογραφιών στο Messenger είναι διαθέσιμες σε iOS και Android, ενώ η αποστολή βίντεο ποιότητας HD στην Αυστραλία, στο Βέλγιο, στον Καναδά, τη Δανία, στη Φινλαδία, στη Γαλλία, στο Χονγκ Κονγκ, στην Ιαπωνία, στην Ολλανδία, στη Νορβηγία, στη Ρουμανία, στη Σιγκαπούρη, στη Νότια Κορέα, στη Σουηδία, στην Ελβετία, στην Ταιβάν, στην Αγγλία και στις ΗΠΑ, σε iOS και Android.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Και θα ξεκινήσουν μετά τα παράπονα γιατί κολλάει το messenger (που ήδη κολλάει) !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.