Facebook Talk: Εφαρμογή για έφηβους την οποία ελέγχουν οι γονείς

Facebook Talk, Facebook Talk: Εφαρμογή για έφηβους την οποία ελέγχουν οι γονείς
Μια νέα εφαρμογή φέρεται να έχει το Facebook στα σκαριά, σύμφωνα με το “The Information”. Πρόκειται για την εφαρμογή Talk, η οποία στην ουσία θα αποτελεί, μια υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων για τους έφηβους.

Την εφαρμογή ανακάλυψε το The Information, στον κώδικα του Facebook. Η υπηρεσία θα απευθύνεται σε εφήβους άνω των 13 ετών, αλλά το στοιχείο που θα την διαφοροποιεί από παρόμοιες εφαρμογές, είναι ότι οι γονείς θα μπορούν να ελέγχουν τα άτομα με τα οποία τα παιδιά τους θα έχουν επαφή.

Σύμφωνα με το The Information, στον κώδικα αναφέρεται: “Το Talk είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων όπου έχεις πλήρη έλεγχο στις επαφές”. Σε ένα άλλο σημείο προστίθεται: “Το παιδί σας μπορεί να χρησιμοποιεί το Talk για να συζητά μαζί σας στο Messenger”.

Παρόλο που το Talk θα είναι διαφορετική εφαρμογή από τον Messenger, φαίνεται ότι θα συνδέεται με αυτόν και μάλλον έτσι θα μπορούν και οι γονείς να ελέγχουν τις επαφές των παιδιών τους στο Talk.

Παρά το γεγονός ότι οι έφηβοι θα είναι διστακτικοί στο να χρησιμοποιήσουν μια εφαρμογή που θα δίνει στους γονείς τους τη δυνατότητα να βλέπουν και να ελέγχουν τις επαφές τους, είναι ένα βήμα για όσους έφηβους θα ήθελαν έναν λογαριασμό στα social media αλλά δεν έχουν γονική συναίνεση.

Το Facebook δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη φήμη σχετικά με την εν λόγω εφαρμογή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.