Facebook Graph Search σύντομα και σε mobile

Όπως όλα δείχνουν, το Facebook ετοιμάζεται να προσθέσει το Graph Search στις εφαρμογές του, τόσο σε iOS όσο και σε Android, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Mark Zuckerberg κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του έτους 2013. Η mobile εκδοχή του Graph Search βρίσκεται ακόμα σε φάση τεσταρίσματος , αν και μια μικρή ομάδα χρηστών iPhone που κάνουν χρήση της εφαρμογής στα Αγγλικά το έχουν ήδη πάρει σαν αναβάθμιση.

“Pretty soon, I think, you should expect us to roll out the mobile version of this. I think that that’s going to be an important step, because most of the usage of Facebook overall is on mobile, so we expect that that’s where engagement will really start to come from on Graph Search over time.” – Mark Zuckerberg, Facebook CEO.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες, αν και αναμένεται ότι το Facebook θα προσφέρει μια πληθώρα αναβαθμίσεων των υπηρεσιών του μέσα στο 2014, όπως για παράδειγμα το Paper for iOS, το οποίο αναμένεται αρκετά σύντομα.

Για να μην ξεχνάμε, το Graph Search το οποίο ανακοινώθηκε πρίν ένα χρόνο, αποτελεί μία μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιεί φυσική γλώσσα για να δώσει απαντήσεις. Για παράδειγμα μπορείτε να γράψετε “Photos of -user-” και να δείτε όλες τις φωτογραφίες του συγκεκριμένου χρήστη. Η μηχανή κρύβει από πίσω της την πλατφόρμα Bing της Microsoft.

Facebook Graph Search mobile, Facebook Graph Search σύντομα και σε mobile

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sot11

Δεν κοιτάνε καλύτερα να φτιάξουν τα προβλήματα της εφαρμογής(που με το ζόρι ανοίγει) και μετά να βάλουν το graph search!!!!!!! Εχει καταντήσει ενοχλητικό…

suzukihonda

from to csl

Manos

@Sot11 Δεν θελω να σε στενοχωρησω, αλλα μαλλον το κινητο σου ειναι αυτο που ανοιγει με το ζορι….

Sot11

@manos δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα αν κοιτάξεις τις κριτικές της εφαρμογής στο App Store όλοι έχουν πρόβλημα με την αυτη την εφαρμογη

Charis

συμφωνώ με τον sot11 οι εφαρμογή περα απο το γεγονος οτι καμια φορα δύσκολα ανταποκρινεται ή αργεί, εχει να αλλαξει ουσιαστικο σχεδιασμό απο την μερα που εγινε το android! μονο στο iOS εγινε καλη δουλεια για το app. (κατοχος galaxy s3)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.