FileMaker Pro 9 | Αναδείχθηκε ως finalist στα βραβεία Codies

, FileMaker Pro 9 | Αναδείχθηκε ως finalist στα βραβεία CodiesΗ FileMaker Inc ανακοίνωσε πρόσφατα ότι τόσο το FileMaker Pro 9, όσο και το FileMaker Server 9 αναδείχτηκαν ως finalist στα βραβεία των Codies, τα γνωστά ετήσια βραβεία για λογισμικό. Οι finalists και οι νικητές των Codies επιλέγονται από τα μέλη του Software Information Industry Association (SIIA). Το FileMaker Pro 9, που επιλέχθηκε ως finalist στην κατηγορία των Καλύτερων Λύσεων για Διαχείριση Βάσης Δεδομένων, είναι η καλύτερη σε πωλήσεις και η πιο εύχρηστη βάση δεδομένων για Windows, Mac και Web.

Μία γρήγορη, αξιόπιστη και εύκολη στη διαχείριση εφαρμογή server για ομάδες χρηστών FileMaker Pro και web developers είναι το FileMaker Server 9, το οποίο αναδείχθηκε ως finalist στην κατηγορία των Καλύτερων Λύσεων για Διαχείριση Συστημάτων. Το FileMaker Server 9 συνεργάζεται με το Web με ένα μόνο κλικ μέσω PHP, έχει χρόνο εγκατάστασης 20 λεπτά ή λιγότερο (για τη βασική εγκατάσταση) και διαθέτει την πιο σημαντική δυνατότητα ανασχεδιασμού περιβάλλοντος χρήσης server που υπήρξε ποτέ. Επιπλέον, καινούργια, σημαντικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το PHP Custom Web Publishing (CWP) για τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων που συνεργάζονται με βάση δεδομένων, μοιράζονται πρόσβαση σε δεδομένα πραγματικού χρόνου από εξωτερικές πηγές SQL και μία κονσόλα server στην οποία έχουν πρόσβαση μέσω του διαδικτύου.

Πάνω από 250 άτομα από τον τύπο, από το χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών, της εκπαίδευσης και της πληροφορικής και άλλοι ειδικοί, βαθείς γνώστες άλλα ουδέτεροι κριτές εξέτασαν όλα τα προϊόντα που είχαν στη διάθεσή τους. Οι finalists επιλέχθηκαν από περισσότερες από 1000 υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν, από περισσότερες από 600 εταιρείες. Τα βραβεία Codie 2008 θα παρουσιαστούν σε ένα gala event που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου, στο ιστορικό Palace Hotel, στο San Francisco της Καλιφόρνια.

Πολλές κατηγορίες πελατών βασίζονται στο FileMaker Pro για να διαχειρίζονται ανθρώπους, έργα, πόρους και πολλά άλλα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.