Το Gmail αναβαθμίζεται και φέρνει ομαδοποιημένα e-mails στο iOS

Gmail αναβαθμίζεται φέρνει ομαδοποιημένα e-mails στο iOS, Το Gmail αναβαθμίζεται και φέρνει ομαδοποιημένα e-mails στο iOS

Η Google αναμένεται να κυκλοφορήσει μια νέα αναβάθμιση για τις iOS συσκευές, με την οποία δίνει την επιλογή στους χρήστες να μπορούν να δουν ομαδοποιημένα e-mails από διαφορετικούς λογαριασμούς Gmail.

Οι χρήστες λοιπόν που έχουν διάφορους λογαριασμούς Gmail θα μπορούν να βρουν όλα τα e-mails τους ομαδοποιημένα στο Gmail app για το iOS. Το update αναμένεται να έρθει μέσα στις επόμενες βδομάδες και οι χρήστες, αφού το κατεβάσουν, θα βρουν την επιλογή «όλα τα εισερχόμενα» μέσα στην εφαρμογή στην αριστερή μπάρα επιλογών.

Μετά την ενεργοποίηση της συγκεκριμένης επιλογής όλα τα e-mails θα εμφανιστούν σε μια συγκεκριμένη λίστα εύκολα και γρήγορα, ωστόσο ο διαχωρισμός ανάμεσα στα e-mails (πχ. προσωπικά, εργασίας) δε θα είναι δυνατός. Σύμφωνα με την Google, η αναβάθμιση θα πάρει περίπου 15 μέρες μέχρι να φτάσει στους χρήστες.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannogeorge

Δεν υπήρχε αυτή η λειτουργία στην iOS έκδοση;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.