Google Chrome: Έρχεται μόνιμη σίγαση ιστοτόπων

Google Chrome σίγαση, Google Chrome: Έρχεται μόνιμη σίγαση ιστοτόπων

Σύντομα ο Google Chrome θα δίνει τη δυνατότητα σίγασης ενός ιστοτόπου μόνιμα. Η λειτουργία αυτή, σύμφωνα με το Android Police είναι διαθέσιμη στην έκδοση Canary του Chrome.

Η δυνατότητα αυτή θα χαιρετιστεί από τους χρήστες του Chrome καθώς δεν θα χρειάζεται κάθε φορά να σιωπούν τη σελίδα ή να “βασανίζονται” από ενοχλητικά βίντεο που ξεκινούν να παίζουν αυτόματα και τους χαλάνε τη συγκέντρωση.

Σύμφωνα με τον François Beaufort της Google, ο οποίος ανακοίνωσε την προσθήκη της δυνατότητας, η ομάδα του Chrome πειραματίζεται με μια ρύθμιση για σίγαση και κατάργηση σίγασης σε μόνιμη βάση από το menu “Page Info”.

Έτσι, κάθε φορά που κάποιος χρήστης θα ανοίγει έναν ιστότοπο, αυτός θα είναι ήδη σε σίγαση.

Αυτή τη στιγμή ο χρήστης, για να απενεργοποιήσει τον ήχο θα πρέπει να κάνει δεξί κλικ πάνω σε μια καρτέλα στον Chrome και να επιλέξει “σίγαση καρτέλας”, η οποία όμως αναιρείται κάθε φορά που ο χρήστης κλείνει την καρτέλα.

Σίγουρα λιγότερα κλικ δεν βλάπτουν και θα βοηθήσουν σε μια κατάσταση που κάποιος θέλει να σερφάρει αθόρυβα και ξεχαστεί κι ανοίξει μια ιστοσελίδα με autoplay.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.