Google Coach: Ο βοηθός για υγεία και fitness από τη Google

google coach βοηθός υγεία fitness, Google Coach: Ο βοηθός για υγεία και fitness από τη Google

Η Google θέλει να εδραιώσει την παρουσία της στην αγορά των φορητών αλλά και φορετών συσκευών με το βοηθό σε θέματα υγείας και fitness που πιθανόν να ονομάζεται Google Coach.

Οι εργασίες της Google πάνω σε αυτό το είδος βοηθού φημολογείται πως έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα και η κυκλοφορία αυτού του προϊόντος ή υπηρεσίας να γίνει όταν η στιγμή θα είναι κατάλληλη για κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την ιστοσελίδα AndroidPolice, το Google Coach θα είναι κάτι παραπάνω από ένα fitness tracker προϊόν και πρόκειται να βοηθήσει τους χρήστες να παραμείνουν ενεργοί, με δεδομένα που θα συλλέγει η Google για να τους παρέχει συμβουλές σε θέματα υγείας και fitness προληπτικά.

Αυτό σημαίνει πως το Google Coach θα προτείνει στους χρήστες καθημερινές ασκήσεις καθώς και εναλλακτικές σε περίπτωση που παραλείψουν αυτές που είναι προγραμματισμένες να γίνουν αλλά και την πρόοδό τους κατά τη διάρκεια της άσκησής τους.

Το Google Coach θα εμφανιστεί αρχικά σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Wear OS και θα είναι, μέχρι ένα βαθμό, λειτουργικό σε smartphones αλλά και σε συσκευές όπως Android TV και Google Home, με αυτές τις υπηρεσίες να μην είναι διαθέσιμες από την αρχή της λειτουργίας της συγκεκριμένης υπηρεσίας η οποία φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ χρήσιμο fitness βοηθό.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.