Google, παγώνει τα σχέδιά της για το Android Silver

Εκτός από το project για πολύ οικονομικές συσκευές σε αναδυόμενες αγορές με το Android One, η Google είχε στα σχέδιά της και το Android Silver με το οποίο ήθελε να φέρει περισσότερα high-end smartphones που θα τρέχουν pure Android. Η Google φερόταν να είχε επενδύσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο νέο της project.

Τελικά όμως σύμφωνα με το The Information το project μπήκε στον “πάγο” προς το παρόν λόγω της αποχώρησης του Nikesh Arora ο οποίος ήταν Διευθύνων Σύμβουλος Επιχειρήσεων στην Google και είχε αναλάβει να κλείσει τα deal με παρόχους, κατασκευαστές και λιανοπωλητές για το Android Silver. O Arora αποχώρησε από την Google τον Ιούλιο για να πάει στην SoftBank.

Πέρα από την αποχώρηση του Arora, οι πληροφορίες λένε ότι οι υποψήφιοι συνεργάτες δεν έδειξαν να ενθουσιάζονται με το νέο project ενώ και οι υπάλληλοι της Google εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους για την επιτυχία του Android Silver. Προς το παρόν τουλάχιστον φαίνεται ότι θα μείνουμε μόνο στην “οικογένεια” των Nexus.

android silver αναβάλλεται, Google, παγώνει τα σχέδιά της για το Android Silver

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Κάθε εμπόδιο σε καλό. Καλύτερα στην σειρά nexus, πιο οικονομικές συσκευές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.