Google Hangouts 1.3, Θα ενσωματώνει SMS και MMS;

Η επικείμενη αναβάθμιση του Google Hangouts εκτιμάται ότι θα ενσωματώσει τις υπηρεσίες SMS και MMS σε μία κοινή πλατφόρμα, η οποία και εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει μία κατάσταση παρόμοια με εκείνη που έχουν οι χρήστες του BlackBerry Messenger. Με αυτό τον τρόπο οι χρήστες Android θα έχουν σε ένα κοινό πεδίο όλα τα στοιχεία που απαρτίζουν την μηνυματική τους επικοινωνία.

Ένα επιπρόσθετο χαρακτηριστικό είναι το ότι θα μπορεί κανείς να διαμοιραστεί και βίντεο μέσα από αυτή την πλατφόρμα. Μάλιστα, η φημολογία λέει ότι θα υπάρχει αναφορά στην πηγή, δηλαδή θα λέγεται ότι ένα μήνυμα έρχεται με τον τάδε ή το δείνα τρόπο, για παράδειγμα via SMS. Φυσικά, όλα αυτά παραμένουν φήμες και δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση.

Google Hangouts, Google Hangouts 1.3, Θα ενσωματώνει SMS και MMS;

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
akis

WoW!!!!

kostas52

εγω ουτε που εχω αναβαθμιση το google talk

arg

καλό ακούγετε, το θέμα είναι ότι ακόμα ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών δεν χρισιμοποιούν σωστά το Android smartphone τους για να το εκμεταλευτούν είται την συσκεκριμένη εφαρμογή είτε άλλες, για παράδειγμα βλέπω ακόμα χρήστες να αποθηκέυουν τα ονόματα στην sim ή αντί να χρισιμοποιούν το chat του hangout ή του παλιού talk να ενγαταθιστούν τρίτες εφαρμογές στο android.
Η Google κατα την γνώμη μου έχει συνδιάσει τόσο έυκολα πολλές απο τις υπηρεσίες της με το android και πραγματικά είναι κρίμα πολοί να αγοράζουν κινητάρες και να μην εκμεταλέυωντα τα stock εργαλεία που σου δίνει το τηλέφωνο και μάλιστα πολοί απο αυτούς να βρίζουν στο google play store ότι το talk, gmail, maps, google + δέν διαγράφετε ούτε μεταφέρετε στην SD.

biohazard7720

@arg φίλε συμφωνώ ότι οι περισσότεροι δεν το χρησιμοποιουν σωστά… μόνο που οι περισσότεροι δεν έχουν και την ανάλογη συσκευη… είμαι γνώστης της πλατφορμας, αλλα λογο €€ δεν αντεχω να πάρω αλλη συσκευη, και έτσι ειμαι με ενα arc 2ετιας, το οποιο στα 400mb μνήμης, αμα περα απο το λειτουργικο μετρήσεις και όλες τις εφαρμογες τις google, γεμίζει στην πλάκα… ε μετά πως να μην ζητήσει και ο απλός χρήστης που δεν τις χρησιμοποιει να σβήνονται… π.χ. υπάρχει (στο arc μου τουλαχιστον…) εφαρμογή “αναζήτηση google” με 40mb !! αν είναι δυνατόν… έτσι δε μπει και chrome, 80+ απο μόνος του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.