Google Maps, προειδοποιεί τους ποδηλάτες για απότομες ανηφόρες

Η Google πρόσθεσε ένα νέο feature στο Google Maps για desktop και πλέον θα επιτρέπει στους ποδηλάτες όταν σχεδιάζουν μια διαδρομή, να γνωρίζουν ποια έχει απότομες ανηφόρες έτσι ώστε να τις αποφύγουν και να διαλέξουν άλλη διαδρομή.

Το feature δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τη Google αλλά σύμφωνα με το TechCrunch, η Google το επιβεβαίωσε και είναι διαθέσιμο μόνο σε browser-based Google Maps αλλά ευελπιστούμε ότι θα έρθει σύντομα και στο mobile πράγμα το οποίο θα είναι χρήσιμο για πολλούς ποδηλάτες.
, Google Maps, προειδοποιεί τους ποδηλάτες για απότομες ανηφόρες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Seba

Πολυ καλο χρησιμο για μενα θα ειναι και για τους αλλους ποδηλατες

techblogakias

Ο σωστός ο ποδηλάτης ανηφόρες δεν φοβάται…

Constantine

@techblogakias…Απολυτα σωστος 🙂

Χρήστος

το λεγόμενο 3DPS (3D Positioning System);
Έρχεται επιτέλους; 🙂

keepitapple

Η Google με τις ios εφαρμογές της και κυρίως το google maps συντηρεί ακόμα σε αξιοπρεπές επίπεδο το iphone 4 που κατέχω. Περιμένω κάποια στιγμή το ok google να έρθει και εδώ Ελλάδα στα ελληνικά παρακαλώ. Είναι ωραία τελικά να έχεις ένα premium κινητό και να το φροντίζουν δύο και όχι μία εταιρεία.

P

Πιστεύω πως η apple έκανε πολυ καλή κίνηση με τους χάρτες … Διώχνοντας την google την ανάγκασε να επανέλθει με εφαρμογη από το AppStore και επιτέλους έχουμε Αναβαθμίσεις που πριν τις έδινε με το σταγονόμετρο στην apple .. Όπως και με το YouTube το ίδιο .. Οι χάρτες της google απλά κορυφή..

Τομ

Μεσα στο top 5 των εφαρμογων που χρησιμοποιω μαζι με τον chrome το facebook το email μου και το whatsapp. Πολυ πολυ πολυ χρησιμο. Νομιζω αν δεν υπηρχε το google maps δεν θα ειχα αναγκη μεγαλο κινητο και δεν θα με ενοιαζε γενικοτερα το μεγεθος. Ειναι τρομερη βοηθεια ομως να εχεις εναν χαρτη και εναν πλοηγο οποτε τον χρειαστεις μαζι σου. Τρομερη βοηθεια ομως δεν ξερω αν το συνειδητοποιειται. Εγω το καταλαβαινω σε συνενοησεις μου με ατομα που δεν χρησιμοποιουν τοσο τεχνολογια η μεγαλυτερα ατομα γενικα που οποτε μου λενε πως θα παω καπου τους διακοπτω και λεω “μην ανυσηχεις θα το βρω”. Smartphones με την κανονικη εννοια.

ΥΓ Και βεβαια σε μεγαλη οθονη οι χαρτες διευκολυνουν ακομα περισσοτερο την κατασταση απο οτι σε ενα iphone πχ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.