MyGlass, Διαθέσιμη η εφαρμογή των Google Glass για συσκευές iOS

Η Google διέθεσε την εφαρμογή MyGlass για iOS. Η εφαρμογή, που βεβαίως αποτελούσε προνόμιο μόνο του Google Play και της πλατφόρμας Android, είναι σχεδιασμένη για να συνεργάζεται αποκλειστικά με Google Glass. Τώρα όμως, όσοι διαθέτουν τα έξυπνα γυαλιά της Google, δεν χρειάζεται να έχουν αποκλειστικά Android συσκευή για να τα χρησιμοποιήσουν.

Η εφαρμογή MyGlass επιτρέπει το “screencast” της οθόνης των Google Glass στην οθόνη της iOS συσκευής, την χρήση πλοήγησης turn-by-turn, την πρόσβαση στις επαφές του χρήστη κ.α. Αν και για την ώρα είναι μόνο διαθέσιμη για iPhone, μπορεί να εγκατασταθεί και σε iPad.

Google MyGlass app, MyGlass, Διαθέσιμη η εφαρμογή των Google Glass για συσκευές iOSGoogle MyGlass app, MyGlass, Διαθέσιμη η εφαρμογή των Google Glass για συσκευές iOS

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolis

κάτι μου λέει ότι τα downloads της εφαρμογής αυτής θα ξεπεράσουν τα downloads της εφαρμογής για Android.. 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.