Pixel 2 και 2 XL: Υπερθέρμανση και ταχεία εξάντληση μπαταρίας μετά το update Φεβρουαρίου

Google Pixel 2 2 XL υπερθέρμανση εξάντληση μπαταρίας update Φεβρουαρίου, Pixel 2 και 2 XL: Υπερθέρμανση και ταχεία εξάντληση μπαταρίας μετά το update Φεβρουαρίου

Τα Google Pixel 2 και Pixel 2 XL βρίσκονται στην αγορά εδώ και μερικούς μήνες. Όλο αυτό το διάστημα έχουν υπάρξει αναφορές για αμέτρητα προβλήματα και δυσλειτουργίες στις δύο συσκευές, με την Google να διορθώνει πολλά/πολλές εξ’ αυτών.

Δυστυχώς, τα παράπονα από τους κατόχους των νεότερων Pixel εκπροσώπων εξακολουθούν να εμφανίζονται. Υπεύθυνο τώρα φαίνεται να είναι το τελευταίο update του Φεβρουαρίου. Για την ακρίβεια, αρκετοί χρήστες σχολιάζουν στο Reddit και τα επίσημα forums της Google τις αρνητικές επιπτώσεις της αναβάθμισης. Κάνουν λόγο για υπερθέρμανση των συσκευών τους, ακόμα και όταν εκείνες επιτελούν βασικές λειτουργίες. Επιπρόσθετα, φαίνεται πως υπάρχει θέμα με την μπαταρία, αφού εξαντλείται πολύ γρήγορα. Αν και υπάρχουν αναφορές κατόχων των Pixel 2 και 2 XL που σημειώνουν πως η ενημέρωση δεν προκάλεσε κανένα πρόβλημα, πρόκειται δυστυχώς για την μειοψηφία.

Πολλοί δυσαρεστημένοι χρήστες επιβεβαιώνουν πως τα προβλήματα δηλώνουν το παρόν και στην ασφαλή λειτουργία (safe mode), κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή που προξενεί την υπερθέρμανση ή/και την εξάντληση της μπαταρίας. Πλέον αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της Google, που κατά πάσα πιθανότητα θα ενημερώσει τους πελάτες της πως διερευνά το ζήτημα και θα προχωρήσει σε άμεσες διορθώσεις. Ίσως είναι ακόμα μια απερισκεψία των μηχανικών λογισμικού της εταιρείας που βιάστηκαν να διαθέσουν την αναβάθμιση. Βέβαια και εκείνοι άνθρωποι είναι. Άλλωστε, τώρα πια ο τεχνολογικός κόσμος είναι συνηθισμένος σε μικρά θέματα των Android, ios κλπ.

Google Pixel 2 2 XL υπερθέρμανση εξάντληση μπαταρίας update Φεβρουαρίου, Pixel 2 και 2 XL: Υπερθέρμανση και ταχεία εξάντληση μπαταρίας μετά το update Φεβρουαρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

οντος τους εχουν κανει beta testers τον 1000 ευρω…….

Salmatias Daltis

Προσωπικα εχω ακουσει φιλους μου να παραπονιουνται για αυτο ελληνες και ξενους (Λονδινο)
Μπορουμε να εχουμε ενημερωση οταν βγει καποοα ανακοινωση

Ante_geia

Ε ρε απολύσεις που πρέπει να πέσουν. Στο ρεκόρ Γκίνες πρέπει να μπει το Pixel. Τόσα προβλήματα ούτε κινέζικα δεν έχουν.

Πραγματικά αξίζει να κάνετε ένα άρθρο με όλα τα προβλήματα που έχει βγαλει από την αρχή μέχρι τώρα.

Μάκης

Τίποτα τίποτα, πλέον δεν χωράνε άλλες δικαιολογίες!
Όσοι έχουν “ακόμα” τα Pixel 2 και 2 XL, τα πουλάνε και αγοράζουν άλλο smartphone! (ε’ πια κατάντησε αηδία το θέμα με δαύτα)

Giannaras69

Ειλικρινά σκέφτομαι να το πάρω να δώσω το Note 8 Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω τώρα πάρα πολλά προβλήματα ακούω και δεν το περίμενα οπότε θα περιμένω θέλει πολύ σκέψη ακόμα

Γιώργος

Κατοχος Pixel 2 XL. Τα έχουν θάψει.. Έχω το τελευταίο Update. Κανένα πρόβλημα. Το καλύτερο Smartphone που είχα ποτέ. Με διαφορά.

Salmatias Daltis

@Γιωργος ποσες ωρες λειτουργιας εισαι χωρις να το κλεισεις ; το δικο μ δεν εχει θεματακια αλλα το κλεινω συχνα

Γιώργος

@Salmatias Daltis Δεν το κλείνω.. δεν υπάρχει λόγος να κάνω κατι τέτοιο. Δεν είχα ποτε κανένα θέμα μέχρι τώρα. Το έχω στην κατοχή μου απο την πρώτη στιγμή π βγήκε στην αγορά απο το επίσημο Γερμανικό Google Store.

Γιαννης

Επειδη σκεφτομαι να το παρω,εχει λυθει το προβλημα;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.