Google Play: Promo codes για παιχνίδια, εφαρμογές και in-app αγορές

Η Google ανακοίνωσε την υποστήριξη των promo codes, με τους developers να έχουν πλέον την δυνατότητα να προσθέσουν κωδικούς για δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενο των εφαρμογών, των παιχνιδιών αλλά και των in-app αγορών.

Aν είστε developer, μπορείτε να βρείτε τις νέες επιλογές για τα promo codes στο developer console, ενώ εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες και τους περιορισμούς που θα χρειαστείτε για να προσθέσετε ένα νέο κωδικό. Για τους χρήστες, η Google δήλωσε πως την στιγμή που ο χρήστης θα πληκτρολογεί τον κωδικό στο Play Store, θα λαμβάνει το περιεχόμενο εντελώς δωρεάν, σαν να έχει πληρώσει.

Μέχρι τώρα, οι χρήστες μπορούσαν να επωφεληθούν μόνο απο προσφορές στην τιμή των εφαρμογών ή απο υπηρεσίες όπως του Amazon, οι οποίες δίνουν δωρεάν αλλά σε περιορισμένα χρονικά διαστήματα, διάφορες εφαρμογές και παιχνίδια. Με την προσθήκη των promo codes, οι developers μπορούν πλέον να προωθήσουν το υλικό τους δίνοντας σε ένα αριθμό χρηστών, δωρεάν πρόσβαση. Αν και άργησε, η Google έδωσε τελικά αυτή την δυνατότητα, την οποία απολαμβάνουν οι iOS developers και χρήστες εδώ και καιρό.

Σύντομα θα αρχίσει να χρησιμοποιείται σε μεγάλη κλίμακα αυτή η δυνατότητα, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούνται τα πρώτα threads σε διάσημα forums μέσα απο τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νέες προσφορές.

, Google Play: Promo codes για παιχνίδια, εφαρμογές και in-app αγορές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.