Google: Πότε σταματά η υποστήριξη για τα Nexus και Pixel;

, Google: Πότε σταματά η υποστήριξη για τα Nexus και Pixel;

Τη σελίδα υποστήριξής της ανανέωσε η Google, όπου αναφέρει πότε θα σταματήσει να προσφέρει τηλεφωνική και ηλεκτρονική τεχνική υποστήριξη για τις συσκευές της.

Απ’ότι φαίνεται η Google τηρεί τον λόγο της, βάσει του οποίου, οι συσκευές της θα προσφέρουν ενημερώσεις για το Android για τουλάχιστον δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία τους και ενημερώσεις ασφαλείας για τουλάχιστον τρία. Όταν σταματήσουν οι ενημερώσεις ασφαλείας, θα σταματήσει και η τηλεφωνική και ηλεκτρονική υποστήριξη.

Έτσι τα Pixel και Pixel XL, θα λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι τον Οκτώβριο του 2019. To Nexus 6P και το 5Χ θα σταματήσουν τον Σεπτέμβριο του 2018, με την τελευταία ενημέρωση του Android τον Σεπτέμβριο του 2017.

Όσοι έχουν ακόμη Nexus 6 και 9, θα λάβουν την τελευταία ενημέρωση ασφαλείας φέτος τον Οκτώβριο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.