Το Google Street View σε πάει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Υπάρχουν άπειροι προορισμοί που μπορείς να εξερευνήσεις μέσω του Google Street View, αλλά τι θα λέγατε αν μπορούσατε να επεκταθείτε εκτός του πλανήτη μας; Αυτό ακριβώς κάνει η Google για όσους ονειρεύονται να ταξιδέψουν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Από σήμερα το Google Street View σου επιτρέπει να εξερευνήσεις τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (International Space Station, ISS) και να δεις τη γη όπως τη βλέπουν οι αστροναύτες του ISS.

Σου δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθείς σε όλα τα modules που σχηματίζουν τον ISS, ενώ παράλληλα λαμβάνεις πληροφορίες για το τι είναι αυτό που βλέπεις.

Google Street View ISS, Το Google Street View σε πάει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Οι εικόνες που που θα βλέπετε μέσω Street View συγκεντρώθηκαν από τους αστροναύτες όταν ένα από τα οχήματα Dragon της Space X ήταν σταθμευμένο στον ISS. Εξαιτίας αυτού, θα μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τον τρόπο με τον οποίο το φορτίο παραδίδεται στον Σταθμό.

Για να έχετε την απόλυτη εμπειρία του Street View, χρειάζεται 360-degree view, ενώ καθώς περιηγείστε πατήστε τα “info dots” που θα σας δώσουν τις απαραίτητες πληροφορίες για ότι βλέπετε.

Ξεκινήστε την περιήγηση εδώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

Ηταν απίστευτη εμπειρια! Δε περιμενα οτι μπορει ναναι τοσο απαισιο μεσα ενα συγχρονο διαστημοπλοιο….. δεν εχουμε 1980! Και διαβασα τωρα οτι αυτο το πραμα εχει κοστισει 120 δις ευρω….

Τι μισθο να παιρνουν για να μενουν σε αυτη τη μλκια? Και πως το πλησιαζουν για να αλλαξει πληρωμα οταν τρεχει με 27.οοοκμ την ωρα?

Panos

Άναρωτιεμαι πως μερικοί πιστεύουν ότι είναι αλήθεια…

bezilys

@Panos μας ψεκαζουν είναι απλό!

James

@Παπαροκας tiamat δεν είναι σχεδιασμενο για να είναι όμορφο, αλλά γερό, λειτουργικό και επισκευάσιμο από το ίδιο το πλήρωμα σε περίπτωση που χαλάσει κάτι.

@Panos ψέματα είναι. Γυρίστηκε σε ένα στούντιο στην area 51. Και οι δορυφόροι ψεματα είναι, δεν υπάρχουν. Και η γη είναι επίπεδη

Don mitso mou

@panos

Και για τα κινητά, μη πιστεύεις τα sites. Με μαγικά δουλεύουν, κάθε κινητό έχει φυλακισμένο μέσα ένα ξωτικό και λίγη αστερόσκονη

Darth

@paparoka
Το σχεδιάζουν να κάνει την δουλειά του όχι για να ταξιδεύουν με αυτό (δεν ειναι διαολανιτικο σκάφος αλλα απλά ένας σταθμός με κάποιες λειτουργίες) είναι φτιαγμένο να είναι εργονομικό και όχι όμορφο
Το πκισιαζεις πολύ απλά μπαίνεις στην ίδια τροχιά με ταχύτητα λίγο μεγαλύτερη από τον σταθμό

Παπαροκας tiamat

Νταρθ οκ! Απλα για πρωτη φορα σκεφτηκα τι ακριβεια απαιτει το να πλησιασεις ενα αντικειμενο που ταξιδευει με την εξωπραγματικη ταχυτητα των 27.000 σε αποσταση μισου μετρου ωστε να επιβιβΑστεις σε αυτο….
Εκτος αν κατα καποιο τροπο επιβραδυνει εκεινη τη στιγμη.
δε ξερω καν….

Don mitso mou

Δεν ξέρω πόση ώρα κάνει τώρα, αλλά θυμάμαι το 1999 που είχε live την ένωση δυο τμημάτων του διεθνούς σταθμού, πήρες κάτι ώρες μέχρι να έρθουν κοντά και τέλος να ενωθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.