Η αναβάθμιση ασφαλείας του Νοεμβρίου προκαλεί διαγραφή των μηνυμάτων στα Pixel 3;

αναβάθμιση ασφαλείας Νοεμβρίου προκαλεί διαγραφή μηνυμάτων Pixel 3, Η αναβάθμιση ασφαλείας του Νοεμβρίου προκαλεί διαγραφή των μηνυμάτων στα Pixel 3;

Φαίνεται πως κάθε εβδομάδα το Pixel 3 επιφυλάσσει και μια δυσάρεστη έκπληξη για τους χρήστες, με το τελευταίο πρόβλημα να έχει να κάνει με τα γραπτά μηνύματα μετά την αναβάθμιση ασφαλείας του Νοεμβρίου.

Τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί στα νέα smartphone της Google ποικίλουν από τα ηχεία, την υπερθέρμανση κατά τη φόρτιση, τη διαχείριση μνήμης που προκαλούσαν τη διαγραφή φωτογραφιών και αναπάντεχο κλείσιμο εφαρμογών. Το τελευταίο πρόβλημα που εμφανίστηκε έχει να κάνει με τη διαγραφή των γραπτών μηνυμάτων.

Η Google είχε υποσχεθεί πως θα διορθώσει το πρόβλημα με τη διαχείριση της RAM στην αναβάθμιση ασφαλείας του Δεκεμβρίου και άλλο ένα κάνει την εμφάνισή του και σχετίζεται με τη διαγραφή των γραπτών μηνυμάτων χωρίς λόγο, με τις αναφορές σε αυτό το πρόβλημα να γίνονται όλο και πιο πολλές, με τους χρήστες να δημοσιεύουν το περιστατικό στο Reddit.

Οι αναφορές αυτές ξεκίνησαν να εμφανίζονται μετά την αναβάθμιση ασφαλείας του Νοεμβρίου, με τους χρήστες να αναφέρουν πως τα μηνύματά τους διαγράφονται χωρίςς να κάνουν τίποτα, ενώ όποια προσπάθεια έγινε για επανεκκίνηση της συσκευής, εξαγωγή και εισαγωγή της sim αλλά και επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Google, δεν έφερε αποτέλεσμα.

Τέλος, σε επικοινωνία των χρηστών με τη Google, η οποία δε μπόρεσε αρχικά να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα, ενημερώθηκαν πως οι developers εργάζονται πάνω σε αυτό και θα προσπαθήσουν να έχουν λύση το συντομότερο δυνατόν.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Μαζέψτε το επιτέλους το ρημάδι….
Ένα χιλιάρικο για να βγάζει δύο πράγματα.
Ωραίες φωτογραφίες και πολλά προβλήματα.

Thanoslam

Τραγικά πράγματα φέτος για την γουγλε. Κάθε χρόνο και χειρότερα.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

thanos να σε διορθώσω :
Τραγικά πράγματα ΚΑΙ* φέτος για την γουγλε. Κάθε χρόνο και χειρότερα.

Φωτης

Παπαροκα@ είπαμε να δικαιολογήσουμε γιατι ειμαστε σαπακια!!! Pixel 3 σαπακια πρασινα αλογα:)

Flagship killer

Πρασσειν άλογα….
Πονάνε τα μάτια μας…
Σιγά μην είναι και ροζ με πράσινες ρίγες τα άλογα!!!!

VelocityEL

Καλα google τραβα πεσε σε εναν γκρεμο…κουραστηκα να διαβαζω καθε μερα για προβληματα στα pixel.
Κατα τα αλλα οι Αμερικανοι youtubers τα καλυτερα λογακια κανενα ψεγαδι.

Φωτης

Flagship Killer @ αν πόνεσαν τα ματια σου βαλε κολλυριο..!!! Το εχουν πει κ ετσι με ενα περιστατικό στο Αργος.. Αν κ το σωστο ειναι αυτο που λες..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.