Η Google διορθώνει το πρόβλημα με το κλείσιμο των apps στα Pixel 3 και Pixel 3 XL

google διορθώνει πρόβλημα κλεισιμο apps pixel 3 3 xl, Η Google διορθώνει το πρόβλημα με το κλείσιμο των apps στα Pixel 3 και Pixel 3 XL

Η Google πήρε θέση δημόσια για το πρόβλημα με το κλείσιμο των apps στα Pixel 3 και Pixel 3 XL και τη διαχείριση της RAM, δίνοντας λύση μέσω αναβάθμισης που θα γίνει σύντομα διαθέσιμη.

Υπήρχαν χρήστες των Pixel 3 και Pixel 3 XL που ανέφεραν ότι δε μπορούν να έχουν παραπάνω από τρεις εφαρμογές ενεργές στο multitasking, ενώ άλλοι λένε πως κάθε φορά που τραβάνε φωτογραφίες, κάποια εφαρμογή που “τρέχει” στο background κλείνει αυτόματα ενώ άλλοι αναφέρουν πως όταν επιλέγουν μια εφαρμογή που είναι ανοιχτή στο multitasking, αυτή απλά φορτώνει από την αρχή και σταματάει να λειτουργεί.

Σε αυτά τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση της μνήμης RAM, η Google ανακοίνωσε πως θα διαθέσει αναβάθμιση για τα Pixel 3 και Pixel 3 XL μέσα στις επόμενες εβδομάδες που θα αποτρέπει το κλείσιμο των εφαρμογών κάτω από ορισμένες συνθήκες. Η αναβάθμιση δε θα περιλαμβάνεται στην αναβάθμιση ασφαλείας του Νοεμβρίου αλλά στην αναβάθμιση του Δεκεμβρίου μέσω OTA (Over The Air), δίνοντας τη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι των συσκευών της Google.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jo

Ελλαδα ξερουμε ποτε θα ερθει?

Lefteris

@ Jo. Ποτέ… Μόνο από σκρουτζομάγαζα ή ebay… Δυστυχώς.

jo

Lefteris thanks

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.