Η Google βάζει τέλος στις 32-bit εφαρμογές στο Play Store

Google βάζει τέλος 32-bit εφαρμογές Play Store, Η Google βάζει τέλος στις 32-bit εφαρμογές στο Play Store
Η Google, απο 1 Αυγούστου του 2019 δεν θα δέχεται νέες εφαρμογές ή ενημερώσεις εφαρμογών που δεν θα υποστηρίζουν 64-bit επεξεργαστές. Βάζοντας τέλος στις 32-bit εφαρμογές μια κίνηση που περιμέναμε αρκετό καιρό τώρα.
Θα υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να κατεβάσεις τις παλιές εκδόσεις των εφαρμογών. Εξαίρεση θα είναι τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν Unity 5.6 τα οποία θα δέχονται κανονικά ενημερώσεις.
Οι παραπάνω εφαρμογές που θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν 32-bit δεν θα μπορούν όμως να “τρέξουν” σε τηλέφωνα με Android Pie κάτι που θα αποθαρρύνει τους developers απο το να συνεχίσουν την υποστήριξη καθώς μετά την επερχόμενη MWC 2019 ακόμα περισσότερα κινητά θα υιοθετήσουν Android Pie για τις λειτουργικές τους ανάγκες.
Τέλος, συσκευές με Wear Os και Android TV δεν θα επηρεαστούν απο την αλλαγή σε 64-bit καθώς για την ώρα όλες οι εφαρμογές τους θα παραμείνουν σε 32-bit.
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris L.A

Καλα με το adoption rate που έχει το pie δεν νομίζω να νοιάζει τους devs η αναβάθμιση των εφαρμογών τους!!!
Google periodically releases data on the market-share of the various Android versions. Pie hasn’t yet made an appearance on the list, which means it’s present on fewer phones than Gingerbread, the version of Android released in 2010, which has a 0.2 percent share of the Android market

Θοδωρής Χ.

Αν κατάλαβα καλά, συσκευές όπως π.χ. το Nexus 6, δεν θα μπορούν να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές που έχουν εγκατεστημένες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.