Η Huawei δίνει το Android 8.0 και EMUI 8.0 σε ακόμα περισσότερα smartphone

huawei android 8 oreo emui 8 περισσότερα smartphone, Η Huawei δίνει το Android 8.0 και EMUI 8.0 σε ακόμα περισσότερα smartphone

Μετά την ενημέρωση από τη Huawei για αναβαθμίσεις στο firmware των smartphone κάθε δύο μήνες, η εταιρεία ανακοίνωσε τις συσκευές που θα λάβουν την αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo και EMUI 8.0, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στους καταναλωτές.

Η έκδοση EMUI 8.0 εφοδιάζει τις συσκευές με καλύτερη διαχείριση του επεξεργαστή έτσι ώστε να βελτιώνεται η απόδοσή του, καθώς επίσης και καλύτερη διαχείριση της ενέργειας που θα συμβάλλει στη βελτίωση της αυτονομίας της συσκευής, νέα εμφάνιση του περιβάλλοντος χρήσης, photo scene detection και βελτιώσεις στον τομέα της ασφάλειας των smartphone.

Η αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo και EMUI 8.0 θα γίνει επίσημα διαθέσιμη από τη Huawei στα Mate 8 που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2015 αλλά και σε συσκευές του 2016 όπως τα Honor 8, Honor V8, Honor Note 8, Honor 6X, P9 και P9 Plus, παρά την αρχική φημολογία πως τα Huawei P9 δε θα λάβουν την πολυπόθητη αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo.

Τέλος, η αναβάθμιση θα ξεκινήσει με τις συσκευές στην αγορά της Κίνας ενώ αναφέρθηκε πως οι πρώτοι 20000 χρήστες που θα αναβαθμίσουν τις συσκευές τους θα λειτουργήσουν σαν beta testers που θα κάνουν αναφορές για bugs, πριν γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση στους υπόλοιπους χρήστες που διαθέτουν κάποια τις συμβατές συσκευές.

huawei android 8 oreo emui 8 περισσότερα smartphone, Η Huawei δίνει το Android 8.0 και EMUI 8.0 σε ακόμα περισσότερα smartphone

huawei android 8 oreo emui 8 περισσότερα smartphone, Η Huawei δίνει το Android 8.0 και EMUI 8.0 σε ακόμα περισσότερα smartphone

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Πήρα την αναβάθμιση για p10 plus προς το παρόν κανένα πρόβλημα.
Προστέθηκε και η αναγνώριση προσώπου με το σήκωμα του κινητού ανοίγει κατευθείαν, χωρις passcode η δαχτυλικό αποτύπωμα..
Έκδοση 8.0.0.370(C432) EMUI 8.0.0

ΝΙΚΟΣ

Mate 8.Όσοι είχαν την έμπνευση να το πάρουν πίνουν νερό στο όνομα του. Δεν έχω ακούσει κανέναν να μην το εκθειάζει

Kostakispar

Για mate 10 lite ούτε λόγος αλλά στο p smart το έχει το Ορεο καλά μιλάμε για πολύ δούλεμα

ΣΤΈΛΙΟΣ

Ε Ω. ΤΟ HONOR X7 ΠΌΤΕ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ??

Λευτερης

και εγω mate 8 εχω το dual αλλα αναβαθμιση ακομα δενε χω δει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.