Η Huawei λανσάρει Android Oreo Beta στα Mate 8, P9 και στα Honor 8, Note 8 και 6X

Oreo, Η Huawei λανσάρει Android Oreo Beta στα Mate 8, P9 και στα Honor 8, Note 8 και 6X

Η Huawei ανακοίνωσε ότι τα μοντέλα Huawei Mate 8, Huawei P9, Honor 8, Honor Note 8 και Honor 6X θα λάβουν τη δοκιμαστική έκδοση του Android Oreo στην Κίνα. Τα νέα είναι ευχάριστα εφόσον μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι συσκευές θα λάβουν το Oreo update και σε άλλες αγορές αργότερα.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν η εταιρεία θα μείνει σε αυτή την αναβάθμιση ή έχει σκοπό το πάει ακόμη παραπέρα αλλά είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε ότι οι εταιρείες δεν αφήνουν στην τύχη τους προγενέστερα μοντέλα και ότι συνεχίζουν να τους δίνουν «ζωή» και αξία.

Οι κάτοχοι των Huawei Mate 8, Huawei P9, Honor 8, Honor Note 8 και Honor 6X θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις νέες λειτουργίες που προσφέρει το Android Oreo, όπως το Picture-in-Picture, η διαχείριση και πλήρη παραμετροποίηση των Ειδοποιήσεων με τα notifications channels, dots, κ.α., τα autofill API και άλλες αναβαθμίσεις που φέρνει το EMUI 8.0.

Στην παρούσα φάση η beta έκδοση του Android Oreo θα λανσαριστεί μόνο στην Κίνα. Μόλις είναι έτοιμη η stable έκδοση αναμένουμε το roll-out να γίνει σε όλες τις αγορές του κόσμου.

Oreo, Η Huawei λανσάρει Android Oreo Beta στα Mate 8, P9 και στα Honor 8, Note 8 και 6X

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

Δηλαδή, αυτά τα κινητά δεν έχουν Oreo ακόμη..;

Stathis

Τα νέα μόνο ευχάριστα δεν είναι. Το ότι πχ το P9 θα έπαιρνε OREO είναι γνωστό μήνες τώρα (απ τις αρχές του έτους) και τα προηγούμενα νεα εδώ και 2 μήνες ήταν ότι “απο βδομάδα σε βδομάδα θα ξεκινήσει η αναβάθμιση” ξαφνικά πάμε τον Μάϊο για να μιλάμε για δοκιμαστική έκδοση στην ΚΙΝΑ και αυτά τα νέα είναι ευχάριστα? Μάλιστα…

Chris G

Ενώ οι υπόλοιπες έχουν σκοτωθεί να δίνουν updates στις συσκευές του 2016. Χαλαρώστε ρε παιδια ευχάριστα νέα είναι . Μάλιστα το emui 8 υποστήριζει και project treble με ότι θετικό συνεπάγεται και για άλλες αναβαθμίσεις .

Darth

Έδωσε στο mate? Δεν το περίμενα

ΝΙΚΟΣ

To mate 8 είναι ΚΙΝΗΤΑΡΑ, πρέπει να αναβαθμιστεί. Καλή κίνηση.

Nick

Καλά νέα
Μπράβο στη Huawei!

Νικ

Μακάρι να δώσει αλλά δεν το βλέπω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.