Η Xiaomi ξεκίνησε την ανάπτυξη του MIUI 11 με έμφαση στην AI και την απόδοση των smartphones

Xiaomi ξεκίνησε ανάπτυξη MIUI 11 έμφαση AI απόδοση smartphones, Η Xiaomi ξεκίνησε την ανάπτυξη του MIUI 11 με έμφαση στην AI και την απόδοση των smartphones
Η Xiaomi συνηθίζει να ανακοινώνει κάθε χρόνο τη νέα έκδοση για το λειτουργικό της σύστημα. Αυτή τη φορά έκανε γνωστό πως ξεκίνησε την ανάπτυξη του MIUI 11 στο ετήσιο meeting, Xiaomi MIUI Core Experience.
Η έκδοση MIUI 10 βρίσκεται ήδη εγκατεστημένη σε πολλά smartphone της Xiaomi και κατά τη διάρκεια του Xiaomi MIUI Core Experience, ο Lin Ming που ηγείται του τμήματος Xiaomi Internet Product Planning, ανακοίνωσε πως η εταιρεία ξεκίνησε να εργάζεται πάνω στο MIUI 11 και πως σύντομα θα εισέλθει στο στάδιο έρευνας και ανάπτυξης, αποκαλύπτοντας πως θα είναι “ένα νέο και μοναδικό λειτουργικό σύστημα”.
Το MIUI 11 αναμένεται να βελτιώσει την απόδοση των smartphones, θα ρίξει το βάρος του στην τεχνητή νοημοσύνη η οποία θα έχει πιο ενεργό ρόλο στο χειρισμό των συσκευών και θα είναι ακόμα πιο γρήγορο και εύκολο στη χρήση, συμβάλλοντας στη βελτίωση της εμπειρίας χρήσης για όλους τους χρήστες. Δυστυχώς δεν έγιναν γνωστές κάποιες επιπλέον πληροφορίες, με την κυκλοφορία της νέας έκδοσης να αναμένεται στο δεύτερο εξάμηνο του 2019.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.