Infashion: Ταξιδέψτε στα fashion trends με μια ελληνική εφαρμογή

Infashion ελληνική εφαρμογή, Infashion: Ταξιδέψτε στα fashion trends με μια ελληνική εφαρμογή

To Infashion έρχεται για να συγκεντρώσει τους λάτρεις της μόδας σε ένα app, όπου ο κάθε χρήστης θα μπορεί να μοιράζεται τις δικές του φωτογραφίες, να επιλέγει τις In και Out εμφανίσεις της ημέρας, αλλά και να μαθαίνει πρώτος τα νέα των αγαπημένων του brands, παίρνοντας μέρος σε ένα private “fashion show”.

Πρόκειται για ένα «ταξίδι» στα trends –κι όχι μόνο- χωρίς «παρεμβολές». Το Infashion φιλοξενεί μόνο περιεχόμενο σχετικό με τη μόδα, είτε αυτό προέρχεται από τους χρήστες είτε από τα συνεργαζόμενα brands.

Infashion ελληνική εφαρμογή, Infashion: Ταξιδέψτε στα fashion trends με μια ελληνική εφαρμογή

Οι δημιουργοί του Infashion θέλησαν να αναπτύξουν ένα app, όπου καθημερινοί άνθρωποι, σχεδιαστές, στυλίστες, fashion bloggers και brands θα μπορούν να μοιράζονται υλικό, να ανταλλάσουν ιδέες και να φτιάχνουν μαζί τον «χάρτη» της μόδας. Είναι μια εφαρμογή αυθεντικά καινοτόμα με καλαίσθητο και εύχρηστο UI, διατηρώντας παράλληλα τη δική της ταυτότητα.

Η χρήση της εφαρμογής είναι αρκετά απλή, καθώς χρησιμοποιούνται κάρτες, τις οποίες ο χρήστης μπορεί να κάνει swipe δεξιά ή αριστερά, δίνοντας του την δυνατότητα να επιλέξει τα προσωπικά του in και out της μόδας. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης αποκτά τους fans του ή γίνεται κι εκείνος fan άλλων χρηστών, τα post των οποίων ανταποκρίνονται στην αισθητική του.

Στο πάνω μέρος της αρχικής οθόνης, ο χρήστης μπορεί να βρει διάφορα brands και επιλέγοντας κάποιο από αυτά να ενημερωθεί για τα τελευταία “νέα” από τις νέες συλλογές, προτάσεις και τάσεις αυτού, μέσω μιας σειράς φωτογραφιών και βίντεο.

Infashion ελληνική εφαρμογή, Infashion: Ταξιδέψτε στα fashion trends με μια ελληνική εφαρμογή

Την ομάδα του Infashion αποτελούν οι Χάρης Λυμπερόπουλος (σχεδιαστής του InFashion), Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης (υπεύθυνος ανάπτυξης για την πλατφόρμα Android), Γιώργος Δανίκας (υπεύθυνος ανάπτυξης για την πλατφόρμα iOS) και Σπύρος Ελευθεριάδης (προγραμματιστής των δομών – backend- που υποστηρίζουν την εφαρμογή). Και οι τέσσερις, ωστόσο, είναι υπεύθυνοι για την εμπειρία του χρήστη.

Infashion ελληνική εφαρμογή, Infashion: Ταξιδέψτε στα fashion trends με μια ελληνική εφαρμογή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Meta

Η Meta επεκτείνει το Horizon OS σε τρίτους κατασκευαστές – ASUS και Lenovo οι πρώτες που θα το χρησιμοποιήσουν

Η μητρική εταιρεία του Facebook Meta ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη διάθεση του λειτουργικού συστήματος Meta Horizon OS.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.