Instagram: Δυνατότητα προσθήκης hashtags και profile links στο Bio

Bio, Instagram: Δυνατότητα προσθήκης hashtags και profile links στο Bio

To Instragram εισάγει ένα νέο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες, χρησιμοποιώντας τα σύμβολα ‘#’ και ‘@’, να εισάγουν ενεργά hashtags και profile links στην ενότητα “Bio”.

To Bio είναι το μέρος ενός προφίλ στo Instagram όπου κάθε χρήστης μπορεί να μοιραστεί πληροφορίες για τον εαυτό του με τους ακόλουθούς του με μέγιστο περιεχόμενο 150 χαρακτήρων.

Τώρα, η ενότητα αυτή εμπλουτίζεται καθώς ο χρήστης μπορεί να προσθέσει αγαπημένα hashtags που μεταφέρουν τους χρήστες στους αντίστοιχους συνδέσμους. Ο χρήστης μπορεί να συμπληρώσει το hashtag μόνος του ή να επιλέξει από τη λίστα που θα εμφανίζει το Instagram μέσω της διαδικασίας της αυτόματης συμπλήρωσης.

Επιπλέον, τα profile links στο Bio με χρήση του συμβόλου ‘@’ μπροστά από το όνομα κάποιου χρήστη στο Instagram στέλνουν τους followers στο αντίστοιχο προφίλ. O χρήστης, του οποίου το προφίλ θα γίνεται ενεργό link στο Bio κάποιου άλλου, θα ενημερώνεται αυτόματα μέσω ειδοποίησης. Αν δεν συμφωνεί με αυτό θα έχει τη δυνατότητα να το απενεργοποιήσει και να εμφανίζεται πλέον μόνο ως απλό κείμενο (χωρίς link).

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Instragram

Το Instragram θα επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν αντίγραφο των δεδομένων τους

Το Instagram αποκάλυψε πρόσφατα στην ιστοσελίδα Techcrunch ότι έχει σκοπό να προσθέσει ένα εργαλείο στην πλατφόρμα της που θα επιτρέπει στους χρήστες να παίρνουν back up των δεδομένων που έχουν ανεβάσει στο διάσημο κοινωνικό δίκτυο, λειτουργία που εμφανώς έλειπε.

Software Instragram

To Instragram προσθέτει τη λειτουργία λήψης πορτραίτου Focus που θολώνει το φόντο

To Instagram ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία Focus, με την οποία μπορείς να συλλαμβάνεις πορτραίτα δικά σου ή των άλλων με θολωμένο το φόντο. Η νέα λειτουργία Focus εμφανίζεται δίπλα στη λειτουργία SuperZoom, κάτω από το πλήκτρο record.