iOS 11: Το Airplane Mode δεν θα απενεργοποιεί WiFi & Bluetooth

ios 11 airplane mode, iOS 11: Το Airplane Mode δεν θα απενεργοποιεί WiFi & Bluetooth

Με τα iPhone 7s, iPhone 7s Plus και iPhone 8, η Apple τον Σεπτέμβριο θα φέρει και την νέα έκδοση του iOS σε παλιές και νέες συσκευές. Το iOS 11 έχει ήδη ανακοινωθεί από το WWDC 2017 και γνωρίζουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του. Μεταξύ άλλων, η Apple αναμένεται να φέρει αλλαγές και στο Airplane Mode.

Όταν βάζεις το κινητό σε λειτουργία πτήσης, αυτό σημαίνει ότι απενεργοποιείς το radio και έτσι περιορίζεις αυτόματα την συνδεσιμότητα, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις Wi-Fi, δεδομένα ή Bluetooth.

Αυτό θα αλλάξει με το iOS 11, που θα σου επιτρέπει να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις, και όταν ενεργοποιήσεις το Airplane Mode να μην απενεργοποιούνται Bluetooth και Wi-Fi. Με αυτόν τον τρόπο αξεσουάρ όπως AirPods και Apple Watch, θα παραμένουν συνδεδεμένα με το iPhone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτερης

Android 4.01

KnightRider

Πω πω τόσο μπροστά η Apple !!!

Το Android που το είχε ήδη το 2012 δηλ είναι πίσω…

Don mitso mou

Καταρχάς ποιος είπε πως σε fight mode είναι κλειστό το wifi και το Bluetooth. Έλεος

Ioannis

εγω πιστευω οτι εννοει η μεταβαση απο την κανονικη λειτουργεια σε λειτουργια πτησης δεν θα απενεργοποιει το wifi και το bt. You know οταν επιλεγεις airoplane mode στα κλεινει και πρεπει να τα ξανανοιξεις παλι απλα αν καταλαβα καλα θα γλυτωνεις το ανοιγμα. ιδιως αμα εισαι σε ενα παιχνιδι ας πουμε σε ενα βιντεο κλπ δεν θα σε πεταει και θα πρεπει να το ξαναφορτωσεις παλι απο την αρχη η εστω να περιμενεις

giannis

Όταν ενεργοποιείς το airplane mode στο ios απενεργοποιεί gsm, wifi & bt. Πρέπει τα δύο τελευταία μπορείς να τα ανοίξεις χειροκίνητα, αν θες να τα χρησιμοποιήσεις. Τώρα αυτό δεν θα συμβαίνει. Δεν βλέπω γιατί πρέπει να αποτελεί είδηση αυτό αλλά έδωσε χαρά σε άσχετους να σχολιάσουν.

Makis

Ακριβώς ότι λένε οι 3 τελευταίοι. Οι 2 πρώτοι αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι έχουν δει iphone μόνο από φωτογραφίες…και αν…

Tasos Spanos

Καλα μερικοί εδώ μέσα είναι εντελώς άσχετοι
Ποτέ το είχε αυτό κάποιο κινητό ας μας πούνε
Το άρθρο λέει ότι όταν έχεις κανονικά την συσκευή σου με όλα ανοιχτά, όταν πατάς να μπει σε πτήση θα κλείνει μόνο την sim και όχι το wifi και το Bluetooth
Αυτήν την στιγμή σε όλα τα τηλέφωνα αν πατήσεις airplane τα κλείνει όλα
Μετά χειροκίνητα αν θέλεις ανοίγεις το wifi και το Bluetooth
Έλα όμως που μερικές φορές ενώ θέλεις να βάλεις airplane, ταυτόχρονα δεν θέλεις να αποσυνδέσεις από το wifi ούτε να αποσυνδεθεί κάποιο αξεσουάρ Bluetooth που έχεις
Αυτό πάει να διορθώσει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό
Πολύ καλό

wave

Σε όλα τα τηλέφωνα όντως όταν πατήσεις flight mode τα κλείνει όλα. Αλλά όχι να πεταχτούμε να την πουμε την ….. μας. Εμάς είναι καλύτερο το έχει αυτό εδώ και χρόνια android νουγκατίνα σοκοφρετίνα, android oreo, android έκδοση γεμιστά Παπαδοπούλου. Ούτε κατάλαβαν τί γράφει το άρθρο ούτε τίποτα. Μπράβο τα καλά, τα παιδάκια, εσείς έχετε καλύτερα παιχνίδια από εμάς, πάρτε μία καραμέλα μαστίχα Χίου!!!

techgeek

Εύχομαι να μην είχε βγει ποτε το iPhone. Έτσι ώστε να ερχόμουνα με σε ένα κλασσικό ανδροιδακια hater της apple να του δείξω το galaxy S8 να του δείξω ότι αυτό το κινητό δεν θα το δει ποτε του γιατί ποτε δεν βγήκε το iPhone. Ακόμη θυμάμαι την πρώτη έκδοση του android η γελοια ηλίθια αργή άσχημη αυτή έκδοση που μέσα σε ένα χρόνο άλλαξε δραματικά αμέσως μετά την κυκλοφορία του iPhone. Η γελοία ηλίθια άσχημη έκδοση του touch symbian, η γελοία ηλίθια άσχημη έκδοση των windows phones που όλοι έτρεχαν μετά το iPhone να έρθουν και αυτή στο τοτε μέλλον.

Έχετε καταντήσει αηδία με τα πικρα σχόλια σας και το hate σας προς την Apple.

P.S. Είμαι κάτοχος galaxy S7E και σε αντίθεση με κάποιους πιο πάνω, έχω εγκέφαλο και σκεφτούμε πριν γράψω κάποια βλακεία.

mk

οποιος εχει iphone ειναι και λεφτας ? χαχαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.