Software

iOS 14.2: Έφερε υποστήριξη FHD ανάλυσης στο FaceTime σε iPhone 8 και πάνω

Χωρίς καμία ανακοίνωση από την Apple, το νέο iOS 14.2 υποστηρίζει πλέον βίντεο ανάλυσης FHD στο FaceTime σε συσκευές iPhone 8 και πάνω. Η ανακάλυψη έγινε μέσα από το επίσημο changelog της νέας έκδοσης και οι χρήστες μπορείτε να δείτε από τώρα τη διαφορά στις βίντεο κλήσεις σας.

Μέχρι σήμερα η FHD ανάλυση, ή αλλιώς 1080p, ήταν προνόμιο μόνο των νέων iPhone 12. Όμως, με το iOS 14.2 όλες οι συσκευές από iPhone 8 και πάνω, συμπεριλαμβανομένου του νέου iPhone SE, μπορούν να έχουν καλύτερη ποιότητα. Ο περιορισμός όμως σε σχέση με το iPhone 12 είναι ότι το FaceTime σε FHD λειτουργεί μόνο σε σύνδεση με WiFi δίκτυο στις παλαιότερες συσκευές.

Μάλλον η Apple θεωρεί πως το 4G δεν είναι ικανό να παρέχει σωστή εμπειρία σε FHD ή απλά θέλει να κρατήσει ως αποκλειστικότητα των νέων 5G μοντέλων αυτή τη λειτουργία. Ακόμα και έτσι βέβαια, η selfie κάμερα των 7MP των παλαιότερων μοντέλων σίγουρα δε μπορεί να συγκριθεί σε ποιότητα με τα νεότερα μοντέλα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.