iOS 7, Αιτιάσεις ότι προκαλεί ζαλάδα

Κάτοχοι iPhone και iPad έχουν εκφράσει παράπονα ότι μετά την αναβάθμιση των συσκευών τους στο νέο λειτουργικό σύστημα iOS 7, τα animations κατά την πλοήγηση στα διάφορα μενού τους έχουν προκαλέσει… ζαλάδες. Έχει, μάλιστα γίνει και σχετική συζήτηση σε forum της Apple, όπου εκφράζονται ανάλογα παράπονα από τους χρήστες.

Τα εφέ κίνησης, το zoom φέρονται να προκαλούν ναυτία, πονοκεφάλους, πόνους στα μάτια, ζαλάδα. Στα link της πηγής μπορείτε να δείτε σχόλια που έχουν κάνει οι χρήστες. Όμολογουμένως, αυτή είναι μια παράξενη είδηση και θα θέλαμε να μας πουν τη γνώμη τους οι κάτοχοι συσκευών Apple που έχουν κάνει την αναβάθμιση. Ενδέχεται να προκληθεί κάποια τέτοια αντίδραση από το νέο λειτουργικό; Αφήστε μας ένα σχόλιο.

iOS 7, iOS 7, Αιτιάσεις ότι προκαλεί ζαλάδα

Πηγή: 1,2

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

54 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alexis

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω. Εκτός από την αηδία που μου προκαλούν μερικά εικονίδια 😛 με τη χρήση μου προκαλείτε ζαλάδα. Το έχω πάνω στο ipad.

tech21man

Ε οκ δεν το χρησιμοποιω καθημερινα αλλα ηδη υπαρχει εγκατεστημενο σε πολλες συσκευες γνωστων μου. Ειναι οντως λιγο space οι χρωματικοι συνδυασμοι. Για να ειμαι ειλικρινης ο σκευομορφισμος ηταν 10 φορες καλυτερος για μενα… Και επρεπε να καταληξω οτι σε καμια περιπτωση δεν νιωθω ζαλαδα!

JEK

Wow! Λειτουργικό προκάλει ζαλάδα?! Τέτοια μόνο η Apple κάνει 😛

el-delamounpan

Να την χερονται οσοι τη προτιμησαν…!!!

jimo

ως ένθερμος υποστηρικτής της Apple δεν γινόταν να μην δοκιμάσω το ios7 ! αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχα ακόμα και μετά απο παρατεταμενη χρηση ζαλαδα η κάτι παρόμοιο το θεωρώ ακατόρθωτο να συμβεί κάτι τέτοιο δεδομένου ότι καθημερινά όλοι μας κοιτάμε σε οθόνες είτε υπολογιστών είτε τηλεοράσεων με πολύ ποιο έντονα χρώματα και animations και δεν μας ενοχλεί !
Δεν μπορώ να καταλάβω τι παθαίνουν κάποιοι Αλλοι !
να προσθέσω όμως ότι σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα σεκινητα τα iPhone επέδειξαν πολύ γρηγορότερη Ντιδρασηστις οθόνες από οποιοδήποτε android !αν ενδιέφερε στα υπάρχει στο google παρακαλώ ψάξετε το ! ίσως λοιπόν Υτη η διάφορα στην ταχύτητα να προκαλεί ζαλαδα.

Delapo

Τη ζαλάδα την προκαλεί μάλλον η τιμή του iphone 5s παρά το λογισμικό του……χαχαχα

Νικος

το εχω στο ipad 3 ζαλαδα δε νιωθω απλα καποιες φορες μερικα πραγματα δεν διακρινονται τοσο ευκολα….το μονο σιγουρο ειναι οτι στο 3 lagarei τρελααα μεχρι και στις ρυθμισεις.

makis88

Το εχω σε ipad mini… Δεν εχω θεμα, τωρα που το συνηθισα μου αρεσει αρκετα! Τι θα μπορουσε να προκαλει ζαλαδα; Το 1 δευτερολεπτο μεχρι να πατησεις την εφαρμογη που θες; Πολυ υπερευαισθησια εχει πεσει, μου φαινεται οτι δεν εχει τι να κανει ο κοσμος!

spyros

ζαλαδα προκαλει το γεγονος οτι ειναι υπερβοληκα γρηγορο 😉

Christos Patsarouchas

Εκτός από τα εφέτος όντως μου έχουν προκαλέσει πονοκεφάλους, αρκετά ενοχλητικό είναι και το άσπρο φόντο στο εσωτερικό των περισσότερων προεγκατεστημενων εφαρμογών( ρυθμίσεις, σημειώσεις κλπ..)

Nio

Ζαλάδα μου προκαλεί κ μόνο που βλέπω το πολύ άσπρο κ θολό μενού ρυθμίσεων. Φαντάσου να το λειτουργούσα…. Τώρα αν κάποιοι άλλοι χρήστες το λένε κάτι θα ξέρουν
.https://www.sofokleousin.gr/archives/143178.html

forneverarrow

Αυτό είναι καραμέλα που άρχισαν να μασάνε διάφοροι haters εδώ και μέρες…

Εγώ έχω και το parallax ενεργό (iPad mini) και δεν με ενόχλησε καθόλου. Ποια ζαλάδα και πράσινα άλογα?? Εκτός αν κάτσεις και παίζεις με το scrolling και το multitasking για ώρες ή αν κουνάς τη συσκευή συνέχεια ενώ είσαι στη home screen (με το parallax ενεργό έχει κίνηση στο backgroung σαν 3D εφέ). Κατά τα άλλα, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ επειδή δουλεύω πολύ έγγραφα και κάνω citations, αλλάζω μάλιστα συχνά μεταξύ εφαρμογών με guestures (δεξιά αριστερά) και πάλι δεν με κούρασε.

Αλεξανδρος

Παιδια αυτο λεγετε motion sickness και συνυθως το παθαινεις μετα απο καποια ωρα στα first person shooter games(fps) ειναι χαρακτηριστικο πολλων ανθρωπων πχ εγω μπορει να παιξω και 10 ωρες fps και να ειμαι οκ αλλα εχω πολους φιλους που αμα παιξουν και μιση ωρα τους πιανει κατι σαν ναυτια. Υποθετω οτι γινεται ακριβως το ιδιο και εδω.

arg

Πρέπει να κατοχειρωθεί άμεσα σαν πατέντα !!

tech21man

Mourning sickness επαθα μετα απο ενα 6-7 ωρακι βραδυνο counter strike παλια και οταν τερματισα τα max payne 2 και gears of war σχεδον μονορουφι το καθενα…Αλλες εποχες. Α ναι και μια φορα που δανειστηκα ενα master system (η ηταν mega drive) με καμια 20ρια παιχνιδια για 1-2 μερες και ηθελα να τα παιξω ολα!!! Κοντεψα να κανω εμ… σχεδον δεν καταλαβαινα περα δωθε. Οκ, οχι οτι πεθαινεις κιολας αλλα φυσικα…

Οι χρωματικοι συνδυασμοι της apple…Που πηγε η σοβαροτητα της αραγε.

Εχω παρατηρησει επισης οτι αρκετα περιεργα μοτιβα οπως του ανθρακονηματος σε καποιους φιλους μου προκαλει μια ζαλη ενα μπερδεμα. Δε θα μου φαινοταν περιεργο καποιοι φαινοτυποι να μην ανταποκρινονται καλα στα νεα χρωματα και τα εφε διαφανειας κτλ. Παρεμπιπτοντως εγινε και λιγο πιο αργο μετα το ios 7…

Αποστόλης Ρόδος

Εκτός κάποιων ενοχλητικών εικονιδίων και εφαρμογών που είναι κατασπρες αλλά και γενικότερα της όψης του UI, που από μόνο του φέρνει ζαλάδες σε κάποια backgrounds … δεν έχω νιωσει κάτι να μου προκαλειται.
Από την άλλη όμως, το animation και οποιοδήποτε animation, μπορεί να ενοχλέι κάποιους πιό ευαίσθητους (δεν είμαστε όλοι ίδιοι).
Απλά σκέφτομαι πως ο γιός μου (8 ετών) έχει το iPod Touch 5g και φυσικά άρχισα να ανησυχώ τώρα.
Μη βιάζεστε μερικοί κολλημένοι να βγάλετε τα συμπεράσματα σας είτε υπέρ είτε κατά.

Αυτό που θα έπρεπε να κάνει τουλάχιστον η Apple (Ολόκληρη Apple ρε γαμώτο) … σε ότι αφορά το UI… είναι μια απλή επιλογή σε 2-3 βασικά templates εμφάνισης (μιλάω για εικονίδια), περισσότερα options σε ότι αφορά το animation (έως και πλήρης καταργηση του) αλλά και επιλογή στα static backgrounds να είναι πραγματικά static χωρίς να υπάρχει 3D parallax μορφή… και όχι να τρως με το ζόρι ότι αυτή θεωρεί πως πρέπει να είναι.

ΥΓ.
Όταν καμμιά φορά μιλάμε για την ελευθερία που παρέχει το Android σε όλα αυτά, γινόμαστε κακοί και αντι-apple… 😉

MEDS

@Delapo και @arg χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Παιδιά, ζαλάδα είναι, δεν την παθαίνουν όλοι. Αλλά δε μπορούμε να αμφισβητήσουμε ότι δε τη παθαίνει και κανένας.

Apostolis

Μια θλάση που έπαθα τη μέρα της αναβάθμισης;;;Μπα, δε νομίζω….

Kostas K.

Δραμαμινες παιδιά κ όλα εντάξει!!!

Γιώργος Χονδρογιάννης

Ποιος αλήθεια θα καθίσει να ασχοληθεί με μια εταιρεία που κορόϊδευε τους υπόλοιπους για τα φθηνά πλαστικά και τώρα η ίδια γλείφει εκεί που έφτυνε λέγοντας ότι “τελειοποιήσαμε το πλαστικό”;
Ποιος θα πάρει στα σοβαρά μια εταιρεία που σέρνει στα δικαστήρια εκείνους που την προμηθεύουν με τσιπάκια μνήμης και επεξεργαστών;
Ποια σοβαρή εταιρεία σε ειρωνεύεται όταν η προπληρωμένη κάρτα που χρησιμοποιείς τελειώνει και πρέπει απλώς να προσθέσεις χρήματα για να αγοράσεις μάλιστα μερικές εφαρμογές ΔΥΟ φορές γιατί δε γίνεται διάολε η ίδια εφαρμογή μα δουλεύει σε iPad και iPhone…;
Ποια σοβαρή εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της μοστράρει ένα UI το 2013, που εγώ προσωπικά το είχα σε πάνω από 5 ή 6 θεματικές παραλλαγές όταν ακόμα χρησιμοποιούσα το το πρώτο Galaxy S?
Μακριά κι αγαπημένοι, φίλοι μου. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Nokia Lumia 925 με ένα υπέροχο μαύρο μενού και μια καταπληκτική οθόνη που δε του λείπει τίποτα! (βοηθά και η Nokia με τις εφαρμογές της)…
Το μήνυμα μου προς το android και το iOS… Λιγότερη μόστρα και περισσότερη ουσία κι ευχρηστία παρακαλώ….

ece6824

Οχι τιποτε αλλο,δεν θα μπορουμε να βρουμε και το δικιο μας…Στο cupertino ετοιμαζουν διαφημιση δεν φταει το λειτουργικο φταινε τα ματια σας.

forneverarrow

@Γιώργος Χονδρογιάννης: Φίλε, όλα όσα είπες θα τα δεχόμουν ευχαρίστως, αλλά άμα μετά από όλα τα παραπάνω μου λες ότι έχεις Lumia και είσαι χαρούμενος, είναι σαν να μας ειρωνεύεσαι!! Τι από ΟΛΑ όσα είπες δεν κάνει και η MS?? Μήπως μπορείς εσύ και αλλάζεις το interface του Lumia (πέραν από τα χρωματιστά κουτάκια που έχουν 5-6 διαθέσιμα χρώματα)? Μην πω για τις εφαρμογές στα WP που δεν υπάρχουν δηλαδή… Και για την ουσία που μίλησες, άφησα το Windows Phone μου πριν από περίπου ένα χρόνο επειδή δεν έκανε ούτε τα μισά από όσα (τα λίγα δηλαδή) κάνει ένα iPhone, να φανταστείς, είχε θέμα ο IE και δεν άνοιγε πάνω από ένα tabs, και διαπίστωσα ότι το ίδιο πρόβλημα είχαν οι περισσότεροι χρήστες WP 7.5. Αναγκάστηκα να πάρω Android. Αλλά στα tablets αυτή τη στιγμή η μόνη σοβαρή (και αξιόπιστη) πρόταση είναι το iPad. Τα Widows RT είναι για γέλια και τα Android tablets δεν έχουν ούτε τις μισές εφαρμογές από τα αντίστοιχα smartphones!

Pavlos

Εγω δεν καταλαβα τιποτα ζαλαδες κλπ με ipad 2….Δεν ήξερα καν οτι εχει parallax μενου…το απενεργοποιησα και δεν καταλαβα τιποτα .Το μονο που με ενοχλει ειναι η ασπριλα…αυτο με κουραζει λιγο

Άρης

@forneverarrow Μάλλον δεν έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου Windows phone συσκευή γιατί εκτός από την εμπάθεια που βγάζεις, λες και πολλές ανακρίβειες όπως π.χ. Ο αριθμός των χρωμάτων για τα live tiles, τα tabs του IE κ.α.
Δικαίωμα σου να μη σου αρέσει ένα λειτουργικό αλλά μην αναφέρεσαι ανακριβώς σε πραγματα που δεν ξέρεις καλά.

Συγγνώμη για το offtopic, όσον αφορά τη ζαλάδα, δεν εχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο στο iPhone 4 με το IOS 7, ίσως τα πιο spacey και έντονα χρώματα, οπως ανάφερε και φίλος παραπάνω, να δημιουργούν σε κάποιους συμπτώματα ζαλάδας αλλά λογικά θα αφορά μειοψηφία χρηστών και μετα από παρατεταμένη χρήση της συσκευής

io

Και μένα με ζαλίζει όσο το είδα στα public. Πολύ άσπρο, δυσδιάκριτα κουμπιά και γενικά η παλέτα των χρωμάτων είναι πολύ έντονη. Ο λόγος που δεν αναβαθμίζω.

Γιάννης

Παιδια, ας τη σταματησουμε αυτη την “εχθρα” απεναντι σε οσους προτιμησαν apple ή samsung ή δε ξερω εγω τι αλλο. Ο καθενας επιλεγει αυτο που του αρεσει. Αρχιζουμε να γινομαστε κομπλεξικοι.
Τωρα, επι της ουσιας, εχω την ios 7 στο iphone 5, και δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα ζαλαδας.

Sakis

Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα λογισμικό μπορεί να προκαλέσει ζαλάδα θέλω να πώ οτι καθημερινά βρισκόμαστε μπροστά σε μία οθόνη είτε τηλεόρασης είτε υπολογιστή όπου τα χρώματα και τα animations είναι σαφώς ποιο έντονα….!!!Ίσως το πρόβλημα στο IOS7 να είναι η τα χύτητα εναλαγής που σε συνδιασμό με τα έντονα χρώματα προκαλούν ζαλάδα αλλα ακόμα και έτσι θεωρώ σχεδόν απίθανο να συμβαίνει κάτι τέτοιο….!!!

ALEX

ZAΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ IPHONES

dimis84

Μερικά σημεία στο ios7 πραγματικά είναι εντελώς απαράδεκτα. Από που να ξεκινήσει κανείς… Από τα χαρωπά εικονίδια; Από το τραγικό ημερολόγιο που όντως σε ζαλίζει; Από το άσπρο περίγραμμα στις φωτογραφίες; Καλά δεν συζητάω ότι για να κάνεις το οτιδήποτε θες ένα κλικ παραπάνω και καθυστερείς. Βλέπω να το γυρίζω σε galaxy

ίσως να προκαλει ζαλάδα το γεγονος οτι η αναβάθμιση σε iOs7 άλλαξε το γραφικό περιβαλλον των iphone σε android jellybean… τα βλέπει απο ψηλά ο μεγαλος (Steve Jobs) και κλαίει…
apple iOs7;;; please give me a break, give me a kitkat….
android και παλι android γατάκια αμερικανακια

Stavros

Αυτά είναι αστειότητες . πάντα οταν κάτι καινούριο κυκλοφορεί απο την apple βγαίνουν και χαζές φήμες για να ανακόψουν την πορεία των πωλήσεων.

Αλέξανδρος

Δεν κατέχω I phone ούτε ποτέ είχα, δε μου αρεζε ποτέ η ασπριλα στα μενού όλων των εταιριών που κατασκευάζουν Android, αλλά αυτο το άσπρο στο ios 7 ταιριάζει αρκετά, δηλαδή δεν είναι και χάλια.. Ίσα ίσα είναι πολύ clean τα μενού.. Πάντως όπως και να χει θα μπορούσε να δώσει την επιλογή η Apple ανάμεσα σε λευκό και πιο σκούρο.. Νταξει, σιγά να μην όμως.. Για τα animation είναι όντως περιέργεια αλλά ωραία ταυτόχρονα,.. Είναι κατι το διαφορετικό

A

Ζαλάδα δε μπορώ να πω οτι μου φέρνει αλλά πραγματικά θεωρώ ανοχλητικότατο αυτό το τρελό ζουμ ιν και ζουμ ουτ που κάνει το κεντρικό μενού.
Κοιτα να δεις που έλεγα οτι μόνο εγώ το βρίσκω ενοχλητικό..

paul

εχω το ios7 απο τοτε που βγηκε δεν ξερω γιατι ολοι εχουν στραφοι εναντιον της Apple παντος η γνωμη μου ειναι πως δεν υπαρχει καλητερο λογισμικο απο της Apple γιατι εαν η Apple ειναι 5 φορες κακη η Αndroid ειναι 10 φορες ζαλαδες και ανοησιες απλα ειναι απιαστη και η Samsung ειναι μια κινεζικη εταιρια αντιγραφης κανεισ δεν μπορει να μηλαει για την Apple γιατι οσοι δεν εχουν iphone θελουν να αποκτισουν ολος ο κοσμος εχει iphone ενα απο τα καλυτερα λογισμικα απαραβιαστο δεν κολαει ιους και μου λεει ο αλλος πως η Apple αντιγραφη την Samsung η τελευτεα ετερια που θα αντεγραφε η Apple ειναι η Samsung ναταν η ζηλια ψορα!!!

vtag

Δεν με ζαλίζει καθόλου το ios 7 ούτε σε iPod touch 5g ούτε στο iPad ! Αλλά και από φίλους σε iPhone κανείς τους δεν έχει θέμα !!!!

Δεν μπορω να καταλάβω γιατί κάποιοι,πολύ γνώστες,των διάφορων λογισμικών νομίζουν/ακόμα νομίζουν οτι την πλατφόρμα android την ανακάλυψε η Samsung και οτι είναι κινεζική;;;τι να λέμε τώρα απανταω…τόσο ξέρουν τόσο μιλάνε…όσο για την Samsung σαν εταιρία δεν θα πρεπει να μιλάει κανεις τουλαχιστον Οσον αφορα στον τροπο εξειδίκευσης και τεχνολογίας πανω σε συσκευές του μέλλοντος… φιλοι κολλημενοι με την apple και εγώ την γουσταρω και εχουν περασει απο τα χερια μου απο το iphone 3g ολοκληρη η σειρα μεχρι και το 5(γνωμη μου 4s=respect)άλλα όπως και να το κάνουμε τα android έχουν ξεφυγει σε ποικιλία τεχνολογιών και αν δεν το βλέπετε είναι γιατί ποτε δεν είχατε μια καλη συσκευή android για να συγκρινετε δυνατοτητες ή απλα ειχατε ΜΟΝΟ iphone στη μιζερη ζώη σας,μίζερη απλα επειδή δεν χρησιμοποιήσατε ενα τελευταίας τεχνολογίας android smartphone (Βλέπε Samsung Galaxy s4 και αναμένουμε το Lg nexus5…παλαιότερα μοντέλα τζαματα ,περσυνα δηλαδή, galaxy s3 και nexus4…μάθετε λιγάκι πριν τα χωνετε…ααα μάθετε λιγάκι εδώ en.wikipedia.org/wiki/Google για την Κινέζικη γκουγκλ…παντα φιλικά έτσι ;;;

el-delamounpan

Tι μα λες ρε γατακι paul …??? H apple απο μονη της δεν υπαρχε,ι οτι φοραει επανω το iphone ειναι στην πλειοφηφια της Samung, δες επεξεργαστες τσιπακια και πολλα αλλα, οθονη απο την Lg και συ μετα λες η apple και το iphone της,, καλα κρασια, ενα κορεατικο βιασμενο, κλειδωμενο κινητο ειναι που μονο το λογισμικο ειναι δικο της,το hardware το φτιαχνουν οι κολοσσοι που κατηγορεις, τα μαθατε ολα και εχετε και αποψη…!!!

vkrd

Πολλή ασπρίλα έπεσε με τη νέα εμφάνιση. Θυμίζει anrdoid με το λευκό φόντο στα μενού, όπως περίπου το μενού της LG. Ασχήμυνε. Περίμενα κάτι με περισσότερη έμπνευση.
Υ.Γ. Arg, φοβερό σχόλιο!

Αποστόλης Ρόδος

Πάει να ξεφύγει η κουβέντα για μια ακόμη φορά…
Πόσο δύσκολο είναι να παραδεχτείτε κάποιοι, πως δεν είναι θεοί αυτοί που έφτιαξαν το iOS 7 αλλά άνθρωποι που πιθανότατα έκαναν λάθη? ΕΛΕΟΣ δηλαδή να βρίσκετε μαγικό ότι σας πασάρει η Apple και κάθε αντίθετη άποψη, να την εκλαμβάνετε ως ζήλια ή φθόνο.
Το νέο δεν σημαίνει ντε και καλά καλύτερο.
“Εχω και ιOS και Android συσκευές και όχι μόνο από μία.” … και είμαι αντικειμενικότατος.

Τα σκάτωσε η Aplle στο ιΟS 7 και αν κάποιοι βλέπετε καινοτομίες στο λειτουργιοκό της σας πληροφoρώ υπάρχουν απο το προιστορικό Android ακόμα… 😉
Προφανώς δεν έχετε δοκιμάσει ή έστω δει κάποιους launchers (εντελως διαστημικούς για iOS) που κυκλοφορούν στο Android για να νιώσετε τι εννοώ και τι λέω.

Το ιOS έχει τα συν του αλλά έχει και πολλά πλην που είναι πολλαπλάσια των πλην του Android… FREEDOM… free your mind.

ΥΓ.
Στους πιο ξεφτιλισμένους launchers του Android υπάρχουν πολλές επιλογές στο animation… από αλλαγή τους μεχρι και καταργηση τους… και σε πάρα πολλούς από αυτούς, αλλάζεις όψη στα εικονίδια με το πάτημα ενός κουμπιού.
Πόσο δύσκολο είναι να κάνει κάτι τέτοιο η Apple στο iOS? … ή μήπως τελικά της είναι? 😉

tech21man

Μπορει απλα να μη θελει να δωσει επιλογες για να μη γινει ο,τι να ναι το ios, ok υπαρχουν και χαζοβιολικοι σε διαθεση launcher android, οχι οτι ειναι κακο αυτο…

απο την apple περιμενεις ισως ποιοτητα λιτοτητα σοβαροτητα και αποτελεσμα…για αυτο πιστευω οτι το Marty mc fly style future με android χαρακτηριστικα μου θυμιζει πενηνταρη που νομιζει οτι με τα αναλογα ρουχα θα βγει με εικοσαρηδες στο κλαμπ!

η πιο απλη λυση; ενα classic apple theme σαν επιλογη απο το μενου ππως ειχες λοοκ XP στα 7ρια;

Αποστόλης Ρόδος

@tech21man … ατυχές αυτό που είπες για Android… μάλλον για το iOS 7 θα έπρεπε να το πεις… 😉
Tο μόνο που λείπει από το UI του iOS 7 , είναι η Barbie με το ροζ φορεματακι και η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων… Θα ήθελα πολύ να δω με τα χρωματιστά background και τα lollypop εικονίδια, ένα ασπρομάλλη επιχειρηματία να μιλάει στο τηλεφωνο με αυτά… 😛
ΠΙΟ ΚΙΤΣ και ΠΙΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ UI … ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ… 🙂

Nio

+1 Αποστολη.
Καποιοι δεν λενε να καταλαβουν οτι κ τα λαθη ανθρωπινα ειναι. 1) Θα επρεπε να δωσει αναβαθμιση μονο στα νεα μοντελα πλεον…
2) Δινει που δινει ειναι χαλια, κολληματακια, κενακια ασφαλειας, ζαλαδες ασπριλες,τους τα εχει κανει μπαχαλο δεν βρισκουν που ειναι τι… σε ενα τοσο ευκολο UI…. την εχασε λιγο την μπαλα. αλλα θα τα διορθωσει apple ειναι αυτη. εδω αν θυμαστε ειχε δωσει λεφτα πισω στον κοσμο οταν ειχε κανει μια πατατα.

τασος

εμενα γενικα η apple μου προκαλεί ζαλαδες:-)

tech21man

Αποστολε Ροδου βασικα ουτως η αλλως η apple υστερουσε πολυ στην κινα και το σπρωχνει πολυ κατα εκει οποτε κατα βαση εχει ενα εμπορικο νοημα το σχολιο σου για το UI!

m.g

Μια μικρή ζαλάδα την προκαλεί η αλήθεια είναι…αλλά το θέμα είναι ότι είναι πιο αργό σε σχέση με πριν…κ κατ’εμέ έχει κάποια μείον αυτό το λειτουργικό,ελπίζω να το φτιάξουν γρήγορα γιατί για iphone είναι λίγο ξεφτίλα.Όχι τίποτα άλλο μου τη λένε αυτοί που δεν έχουν iphone.

Panagiotis

To iOS 7 ειναι προς την σωστή κατεύθυνση. Και σίγουρα με καθε έκδοση θα βελτιώνεται όπως πάντα. Οι περισσότεροι χρήστες Apple είναι γενικά ευχαριστημένοι απο ότι διαβάζω γενικότερα οπότε δύσκολα θα αλλάξουν συσκευές και οικοσύστημα. Δηλαδή εγώ που χρησιμοποιώ Macbook, iPhone, ipad, iCloud, κλπ κλπ να δώσω το iPhone μου και να πάρω Android με launcher που μοιάζει σε iOS? Άσχετο! Τώρα περί ζαλαδων….πρέπει να είσαι τρελός fan και να περνάς τουλάχιστον 6-7 ώρες σερί μπροστά στην οθόνη μάλλον….κινεζοιαπωνεζοι άρρωστοι…

Alexandros Apple

Καμία σχέση όμως ούτε για τις ζαλάδες και ούτε για lags!!! Σε εμένα σε όλες τις συσκευές μου πετάει το iOS 7!!!

Maria Mastrogianni

Δεν έχω διαπιστώσει ζάλη από την χρήση του ios7 στο ipad kai sto iphone, είναι πιστεύω μέχρι να συνηθίσει το μάτι το καινούργιο περιβάλον.

nik0s

και σε εμενα τιποτα…ελεος τι ποστ ειναι αυτα.

Denis

εκεί στην Αμερική και ελπίζω μόνο εκεί πιστεύω πως αυτοί που κάνουν τέτοια ποστ ανήκουν στην κατηγορία αυτών που πιστεύουν πως το iOS 7 κάνει το κινητό τους αδιάβροχο και μετά ζητάνε τα ρέστα από την Apple..

το παραπάνω που αναφέρω παρεμπιπτόντως ισχύει….

tsou-re

Σε λίγο θα τους πιάνει και διαριαα..Ελεος δλδ τι αλλη @#%&@ θα ακουσουμε;Έχει απλα ζωιρα χρώματα αν παίζεις 15ωρες με το smartphone είναι λογικό να πονοκεφάλιασεις….

Αποστόλης Ρόδος

Δηλαδή όταν πχ… ανοίγετε την “κάταπρη” εφαρμογή του calendar στο iOS 7 και πάτε λίγο γρήγορα πάνω κάτω τους μήνες δεν γυρνάει το μάτι σας καθόλου έτσι?

Παιδιά δεν ξέρω είμαι τυχερός; Εγώ πάντως δεν αντιμετωπίζω προβλήματα με το iOS 7 (εκτός απο το Facebook στο iPhone 4 που αργεί λίγο σε σχέση με το iOS 6). Ίσα ίσα τρέχει και λίγο καλύτερα απο πριν με το iOS 6!!!

Παναγιώτης

Πάντως στο ios 6 οι καταχωρήσεις στο ημερολόγιο ειναι τέλεια στο ios 7 το φτωχοποιήσανε
Λόγω ΤΡΟΙΚΑΣ μάλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.