iOS 8, Αυτό είναι το νέο λειτουργικό της Apple, προς το παρόν

Σύμφωνα με κάποια screenshots που διέρρευσαν στο κινέζικο blog Weibo και αναπαράχθηκαν από το site 9to5Mac, έτσι θα φαίνεται το iOS 8, το επόμενο λειτουργικό της Apple για iPhone και iPad. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στο περιβάλλον ή τα εικονίδια σε σχέση με το iOS 7, αλλά παρατηρήσαμε κάποιες προσθήκες : TextEdit, Preview και Tips είναι οι νέες προεγκατεστημένες εφαρμογές.

Η πρώτη εφαρμογή πιθανώς αντικαθιστά το Notes, αλλά για τις υπόλοιπες δύο θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Το iOS 8 φυσικά δεν είναι επίσημο προϊόν ακόμη και η εμφάνισή του θα υποστεί αλλαγές μέχρι να βγει στην κυκλοφορία. Και μιλώντας για κυκλοφορία, η ιστορία μας έχει δείξει πως κάθε νέα έκδοση του iOS πάει πακέτο με νέο hardware. Η παρουσίαση του iPhone 6 απέχει λίγους μήνες ακόμη, οπότε μάλλον θα περιμένουμε μέχρι να δούμε το επόμενο λειτουργικό της Apple στην τελική του μορφή.

iOS 8, iOS 8, Αυτό είναι το νέο λειτουργικό της Apple, προς το παρόν

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

οκ, περα απο τις 2 εφαρμογες κατι αλλο? κανενα καινουργιο θεμα?
τιποτα αλλο στα εικονιδια? δηλαδη θα εγκαταστησουμε ενα αναβαθμισμενο 7 , βαφτισμενο 8?
νταξει ωραιες οι νεεες εφαρμογες , δεν ξερω πως θα ειναι απο μεσα αλλα περιμενα και αλλες αλλαγες! μεχρι την ακανοινωση βεβαια, μπορει να γινουν πολλα!

Constantinos

εικόνες πειραγμένες στο φωτοκατάστημα… τι να σχολιάζουμε τώρα (αν είχε ο παππούς μου βυ2!@ θα ήταν η πάμελα αντέρσον.

kwstascifi

Και φυσικά το iOS 8 θα έχει πάλι 5-6 αναβαθμισμένες εφαρμογές, και αυτό η Apple θα το πλασάρει ως “αναβαθμίζω το λειτουργικό και στηρίζω τις συσκευές μου”.
Εεε, το να μην δίνεις κανένα ουσιώδες χαρακτηριστικό, όπως έκανες από το iOS 5 στο iOS 6, ή να δίνεις χαρακτηριστικά που ο ανταγωνισμός τα έχει προ 3ετίας (iOS 7) (quick toggles, multitasking, livewallpapers, άνοιγμα περισσότερων από ..8tabs στον browser κτλ) ΔΕΝ είναι αναβάθμιση.
Είναι κοροϊδία.
Επίσης θα δώσουν την δυνατότητα καμιά φορά να αλλάξεις την εμφάνιση για να μην είναι σαν να είναι σχεδιασμένο για 15χρονα κοριτσάκια? Οκ, θέμα γούστου θα μου πείτε, αλλά πραγματικά χρειάζεται η δυνατότητα ΕΠΙΛΟΓΗΣ στην εμφάνιση. Βάλε 4-5 themes να μπορεί κάποιος να διαλέξει, αυτό θα ήταν μία σωστή προσθήκη στο iOS

Ντινος

Ποτέ θα παρουσιαστεί το iPhone 6?

Luke

Απλά κοροϊδία…( κάτοχος iPad 2)

Sot11

Kwstascifi θα μπαίνεις σε κάθε άρθρο του ios να γράφεις τα ίδια;
Ειναι μια χαρά, πολυ γρήγορο, εύκολο καλογραμμένο με τις πιο καλό φτιαγμένες εφαρμογές και δεν του λείπει τίποτα…. Είπαμε δεν γουστάρεις apple αλλα μην τα ισοπεδωνεις ολα! Ουτε εμένα μου αρέσουν τα iPhone αλλα παραδέχομαι το ότι το ios ειναι μια χαρά και πολυ καλύτερο απο αλλα λειτουργικά…. Και επίσης αυτο στις φωτογραφίες ειναι μια αρχική έκδοση, μεχρι τον Σεπτέμβρη που θα βγει το iPhone 6 θα έχουν κάνει μεγαλύτερες αλλαγές.

kwstascifi

@Sot11

Μιας και λες ανακρίβειες πάντως:
Είναι (πλέον, από το iOS 7 και μετά) απαράδεκτα βαρύ, κακογραμμένο, με άπειρα bugs (iOS 7, 7.01, 7.02, 7.03, 7.04, 7.05,7.06 και.. 7.1 μπας και σώσουμε τα σπασμένα) και βασικές ελλείψεις.
Τα σπασμένα προσπαθούσε να σώσει, και άφησε εκτεθειμένους όλους τους κατόχους συσκευών της, καταστρέφοντας όλες τις παλιότερες συσκευές της.
Και μιας και έχω συσκευή της έχω κάθε δικαίωμα να αναφέρω τις απαράδεκτες τακτικές της.

Δεν είναι θέμα αν γουστάρω ή δεν γουστάρω κάτι. Δεν ισοπεδώνω τίποτα. Το iOS έχει απείρως λιγότερες δυνατότητες, παίζει σε κουτσουρεμένες συσκευές, τις οποίες έχεις χρησοπληρώσει, και έρχεται μετά η εταιρεία που δήθεν “τις στηρίζει” και κάνει την συσκευή σου να κολλάει περισσότερο από τα Android των 100 ευρώ.
Εμπρός πίσω Apple.

Δημήτρης

@Kwstascifi

Είμαι εδώ και 1,5 μήνα κάτοχος ενός iphone5c … Δεν ξέρω για το δικό σου το iphone αλλά το δικό μου δεν κολλάει ούτε λαγκάρει αντίθετα με όλα τα Android phones που είχα που όλα είχαν αρχική αξία πάνω από 300 ευρώ…

Επίσης ότι αναβάθμιση βγαίνει την παίρνω αμέσως αντίθετα με όταν είχα Android που περίμενα από κάποιες εβδομάδες ή μήνες μέχρι και δεν την έπαιρνα και καθόλου.

Ναι το IOS έχει λιγότερες δυνατότητες από το Android ΑΛΛΑ … τα βασικά που χρειάζομαι τα κάνει και μην σου πω τα κάνει καλύτερα, είναι πιο καλογραμμένο καθώς δεν χρειάζεται τα ίδια Specs με ένα Desktop Windows 8.1 για να τρέξει και οι εφαρμογές που έχει τρέχουν συνήθως πιο ομαλά απ ότι στην πλειοψηφία των Android τηλεφώνων.

και αυτά τα λέει ένας πρώην κάτοχος Defy, Arc, Xperia P, Xperia T, Razr I , S3, S4 mini

Aggelos

@kwstascifi
Απο τα χερια μου εχει περασει και galaxy s3 και iphone 4s και 5s. οχι να μας λες οτι κολλανε τα iphone πιο πολυ απο android του 100ˆ€. To smooth του iphone πουθενα δεν το βρισκεις. Δε λεω το ios 7 ειχε bugs αλλα το 7,1 εχει φτιαξει πολυ τα πραγματα. Οσον αφορα το κουτσουρεμενες συσκευες δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Εχεις δει Macbook ?? τα μισα specs απο το Acer laptop μου εχουν και παλι τρεχουν βολιδα και αθορυβα. Το ιδιο γινεται και με iphone αν εννοεις με το κουτσουρεμενα τα specs. απο εκει και περα οτι το iphone εχει θεματα εχει απειρα αλλα οχι να μας λες οτι κολλαει πιο πολυ απο android.

lsantas

Ρε παιδια 100 φορες τα εχουμε πει , IOS—> 5 μοντελα Apple Android–> 436246 htc smasung lg sony κλπ κλπ

οσο και να θες να κανεις το λειτουργικο να ανταποκριθει σε 5876072 συσκευες αυτο δεν γινεται.για αυτο οι εταιριες βαζουν 50 πυρηνες 98gb ram μπας και τρεξει ομαλα… βαλε android kitkat να τρεξει σε specs Iphone 4 και μετα ξανασυζηταμε για το ios…. ειναι σαν να βαλω τον εγκεφαλο του HONDA CIVIC να τρεχει ταυτοχρονα σε BMW, MERCEDES, TOYOTA… κλπ κλπ (τυχαιες μαρκες)

τι συζηταμε τωρα..

Sot11

Kwstascifi απο αυτα που διαβάζω καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν έχεις συσκευή apple! Καταρχάς ios 7.0.5 ποτέ το πήρες; Γιατι ως γνωστόν ήταν ενημέρωση μόνο για το 5s…… Και κατα δεύτερον έχω ipad 2 το τονίζω έχω το ipad 2 και δεν μου κόλλησε ποτέ με το ios 7, και μου παρέχει ότι χρειάζομαι, τώρα αν εσυ δεν γνωρίζεις πως χρησιμοποιούνται ειναι αλλο θεμα… Φιλικά..

manou

Νταξει ξερω ισως ριξω λαδι στη φωτια τωρα μ αυτο που θα ρωτησω αλλα δε βαριεσαι.. Απο ΠΟΛΛΑ τις τεχνολογιας δεν ασχολουμε.. Ψιλοασχετο με λες κι ολας! Εχω δουλεψει μονο Android κ αυτο σχετικα παλιο και ηρθε η ωρα να αλλαξω κινητο μιας και μπαινω παρα πολυ συχνα ιντερνετ και θελω κατι γρηγορο.. Απο εφαρμογες και παραμετρους δεν εχω και ιδιαιτερες απαιτησεις(ειπαμε ειμαι λιγο ασχετος) αλλα εσεις τι προτεινεται; Παλι Android ή να κανω το αλμα(οικονομικο) και να παω σε iOS?? Τα οποια εβριζα αλλα οταν επιασα στα χερια μου μου αρεσε παρα πολυ το ποσο smouth μπορουσα να το λειτουργησω.. Αυτα.

xristos

@manou γιατί να ρίξεις λάδι στην φωτιά δεν κατάλαβα…επειδή λες αυτό που έζησες,είδες,ένιωσες ? η αλήθεια αυτή είναι…smooth εμπειρία χρήσης σαν του iphone και ios δεν υπάρχει..το έχω πει πάρα πολλές φορές η samsung φτιαχνει απλα συσκευες και εχει ενα δανεικο λειτουργικό..ενώ η apple φτιάχνει το δικό της,για τις συσκευές της…ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον τις ανάγκες των συσκευών της και δεν σε αφήνει ποτέ ξεκρέμαστο..μην αναφερθώ στις αναβαθμίσεις του 3gs από 2008 μέχρι τέλη 2012 και πρόσφατα (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2014) έβγαλε μεχρι και 6.1.6 για το απαρχαιομένο 3GS για το κενό ασφαλείας….!!!! Το android θα σε άφηνε να χτυπιέσαι με τα κενά ασφαλείας ακόμα και αν κινδυνεύεις..Η λογική της google είναι ”ωχ μωρε..κενά ασφαλείας…γιατί να τα κλείσουμε..ένα και δύο είναι ? ”…Ετσι σκέφτονται…Κάνε την μετάβαση και δεν θα το μετανιώσεις.. _________________________ Επίσης για να μην παραπληροφορείτε….Κάθε ios προσφέρει 200 new features μέχρι την OFFICIAL EDITION ,και τα 200 γίνονται όλο και περισσότερα γιατί το λειτουργικό αναπτύσσεται συνεχώς ακόμα και μετά τις official…Πριν την οfficial περάσαμε 8 beta+gold master.Mετά την official,και από την official μέχρι σήμερα άλλες 6 αναβαθμίσεις επίσημες,χώρια οι beta.Aυτή την τακτική την έχουν σαν στάνταρ…Αν αρχίσετε τα γνωστά ΑΠΑΝΤΩ από τώρα…iPhone 4S….Έχει πάρει ios 5,ios 6,ios7,και θα πάρει… Συνέχεια »

manou

@xristos απλα αμα παω να κανω τετοια συζητηση σε καμια παρεα που ο ενας εχει android και ο αλλος iOS δεν περνω απαντηση ποτε και αρχιζουν να τσακωνονται για το ποιος εχει το καλυτερο!!
Μαλλον αυτο θα κανω γιατι οσο το εχω δει στα χερια μου μου αρεσει πολυ το περιβαλλον αλλα κυριως ο τροπος χρησης!!

Tom

@Manu το εβριζες απο κεκτημενη ταχυτητα φιλε μου 😀 Δεν μου λες απο μεγεθος τι προτιμησεις εχεις θες μεγαλη συσκευη να υποθεσω αν δουλευεις ιντερνετ?

Εγω θα περιμενα να δω τι μεγεθος θα εχει το iphone 6. Οσο για το οικονομικο αλμα μην φοβασαι ειναι για μια φορα. Μετα τα iphone που θα πουλας θα σου γυρνανε τα λεφτα πισω με την αξια μεταπωλησης τους.

Εν τω μεταξυ το ios ειναι παντα πολυ γρηγορο και σταθερο και με μια apple συσκευη θα εχεις υποστηριξη. Το android ειναι φοβερο λειτουργικο αλλα εχει πολλες απαιτησεις σε δυναμη πραγμα που οδηγει καμια φορα σε lags. Πλεον ελαχιστες φορες ωστοσο.

Τελος να εχεις στο νου σου οτι τα iphone εχουν πολυ μετριες μπαταριες.

manou

@Tom η αριστη συσκευη για μενα ειναι 4.3!! Ειναι η χρυση τομη ωστοσο ενα 4s που εχω δουλεψει λιγο δεν με κουρασε στο ιντερνετ.. Η μπαταρια εχω ακουσει οτι ειναι μικρη αλλα εχει μεγαλη αναμονη.. Αυτο που δεν ξερω ειναι ποσο κρατανε με φουλ χρηση!! Βεβαια αν χρειαζεσαι επιπλεον μπαταρια περνεις απλα μια θηκη με 2000mAh και λυνεις το προβλημα(ok θα φαινεται γκουμουτσα αλλα θα εχεις μπαταρια)

giorgos

γεια σασ μιποσ ξερετε εαν θα βγει πιο καινουργιο ios gia to iphone 4s apo to 7.1.1 pio ananeomeno?????

an0nymy0us

θα υπαρχουν πολλες αλλαγες με το ios8,δηλαδη απο΄τι εχω δει θα αλλαξει ο τροπος που θα τραβαμε φωτογραφιες,επισης οταν θες να στειλεις μηνυμα θα μιλας και αυτο θα γραφει,κατι σαν τα MLS αλλα καλυτερο και αλλες αλλαγες.Δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα απο οσα εχω διαβασει αυτες θα ειναι οι αλλαγες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.