iOS 8, Screenshot της νέας έκδοσης από το iPhone 6;

Σύμφωνα με φήμες, το iPhone 6 αναμένεται να παρουσιαστεί το τελευταίο τρίμηνο του 2014. Σήμερα, ένα νέο υποτιθέμενο screenshot του iOS 8 έκανε την εμφάνιση του, το οποίο σύμφωνα με ισχυρισμούς προέρχεται από την οθόνη της επερχόμενης ναυαρχίδας της Apple.

Όπως θα παρατηρήσετε σε αυτό, η κάθε σειρά εφαρμογών της αρχικής οθόνης έχει πλέον 5 εικονίδια, σε αντίθεση με τα 4 που υπήρχαν μέχρι σήμερα, δημιουργώντας ένα grid μεγέθους 5 x 7.

Η ανάλυση της φωτογραφίας είναι 1,600 x 966, αντιστοιχώντας περίπου σε 400 ppi για μία οθόνη 4.7 ιντσών. Επίσης, έχει αναλογία 16:10, σε αντίθεση με την 16:9 αναλογία που μας έχει συνηθίσει η Apple μέχρι σήμερα στις οθόνες της.

Επιπλέον, εμφανίζονται κάποιες νέες εφαρμογές, όπως η σουίτα iWork (Pages, Numbers, Keynote), οι εφαρμογές iLife (Garage Band, iPhoto, iMovie), το φημολογούμενο Healthbook, το CarPlay καθώς και μία εφαρμογή με όνομα “Watch Utility” η οποία όπως φαίνεται προορίζεται για το iWatch. Παρόλα αυτά, οι εφαρμογές Preview, TextEdit και Tips που παρουσιάζονταν στο προηγούμενο υποτιθέμενο screenshot του iOS 8, απουσιάζουν.

, iOS 8, Screenshot της νέας έκδοσης από το iPhone 6;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thodoris

Το εικονίδιο του “Watch Utility” αποκλείεται να είναι έτσι άθλιο. Μάλλον είναι δημιούργημα της φαντασίας του “πληροφοριοδότη”.

Τάσος ο Ν.

Πάντως, δεν φαίνεται καθόλου ωραίο. Σαν να είναι όλα μαζί στριμωγμένα. Ενω επικρατεί και μια… γελία , κατα την γνώμη που, πολυχρωμία – συνδυασμός apps και background. Απο εκεί που η Apple υποστήριζε το απλο και λιτό (απο το iOS 4 και μετα μπήκαν backrounds τις i συσκευές) τώρα σαν να το έχει παει στο άλλο άκρο… Λείπει ο Jobs…?

Nio

Γιατι ολα τα αλλα εικονιδια σου αρεσουν θες να μου πεις…
Πολυ γελοιο UI…..

Χρήστος

Πιο fake πεθαίνεις

Sot11

Τελείως fake εδώ δεν εχει 5 εικονίδια στην σειρά το ipad θα βαλουνε σε iPhone??

dami

Η λογικη λεει πως οπως στα ipad υπαρχουν μεγαλα κενα μεταξυ των εικονιδιων,κατι παρομοιο θα συμβει και σε ενα επερχομενο iphone 6 με 4.7 οθόνη.Δεν πιστευω πως θα στριμωξουν τα εικονιδια τοσο πολυ.Κατα προεκταση θεωρω το screenshot fake

NikkosC

Τα apps του iWork και του iLife, φυσικά και δεν είναι καινούργια. Τα δε χρώματα δεν πλησιάζουν τις σωστές αποχρώσεις των εικονιδίων, ειδικά αν υποθέσουμε ότι αυτό είναι ένα screenshot από κάποιο iPhone 6. Υποθέτοντας ότι είναι screenshot πραγματικών διαστάσεων και όχι μεγένθυση, δεν συμφωνούν οι διαστάσεις της φωτό, με τις φυσικές διαστάσεις της συσκευής. Τέλος το εικονίδιο του Safari έχει διαφορετικό χρώμα.

Panagiotis GP

Εγώ εδώ και κάνα χρόνο τα έχω κάνει… πλακάκια και έχω βρε την υγειά μου με όλα αυτά. 🙂

George

Σημάδια που δείχνουν την φωτογραφία fake:
1) Η ώρα είναι 9:41 πράγμα που σημαίνει ότι θα έπρεπε να είναι official εικόνα. Από την άλλη απεικονίζει πολλές εφαρμογές που δεν έρχονται και δεν θα πρέπει να έρθουν προεγκατεστημένες και ταυτοχρόνως είναι το “iPhone 6” του οποίου official εικόνες δεν θα βγούν πριν την Golden Master της iOS 8. Τέλος, θα πήγαινε το Watch Utility στο Dock επίσημα To ?
2) Δευτέρα και 10 (σύμφωνα με το εικονίδιο του calendar) έχει τον Μάρτιο και μετά τον Νοέμβριο. Ούτε Ιούνιο, ούτε Σεπτέμβριο, ούτε Δεκέμβριο (φημολογούμενοι μήνες κυκλοφορίας).
3) To Dock δεν δείχνει έτσι με αυτό το wallpaper υπο φυσιολογικές συνθήκες.
4) Tο layout των εικονιδίων είναι υπερβολικά ακατάστατο και αχανές. Σίγουρα ο Ive δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.

Φυσικά δεν ισχυρίζομαι ότι σίγουρα είναι fake. Απλά παραθέτω ορισμένες σκέψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.