iOS 8, φέρνει split-screen multitasking στο iPad;

Το iOS 8 αναμένουμε να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του WWDC που θα πραγματοποιηθεί 2-6 Ιουνίου στο Moscone West του San Francisco. Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες που έχουμε δείχνουν κάποια screenshots του νέου λειτουργικού και θέλουν την Apple να επικεντρώνεται σε εφαρμογές όπως το Healthbook, iTunes Radio και αλλαγές σε χάρτες

Σήμερα όμως μαθαίνουμε, σύμφωνα με το 9to5Mac ότι στα σχέδια της Apple είναι να φέρει με το iOS 8 το split-screen multitasking στα iPad. Το feature θα επιτρέψει (επιτέλους) στους χρήστες του iPad να χρησιμοποιούν δύο εφαρμογές ταυτόχρονα. Είναι βέβαιο ότι θα κάνει τη ζωή, είδικά όσων χρησιμοποιούν τα iPad Air και iPad 4, πιο εύκολη.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, η αλλαγή αυτή θα επιτρέπει στα apps να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και οι χρήστες θα μπορούν να μεταφέρουν περιεχόμενο μεταξύ των δυο οθονών όπως κείμενο, video και φωτογραφίες.

Η Apple λέγεται επίσης ότι εργάζεται πάνω σε μια πλατφόρμα η οποία θα επιτρέπει στους developers να σχεδιάζουν apps τα οποία θα αλληλεπιδρούν πιο εύκολα μεταξύ τους.

Η λειτουργία του διαχωρισμού της οθόνης στο iPad είναι κάτι που οι χρήστες ζητάνε εδώ και χρόνια αλλά η Apple δεν κάνει το βήμα.

Τέλος, όπως είπαμε το feature θα υπάρχει σίγουρα στα iPad με οθόνη 9.7 ιντσών ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αν θα λειτουργεί και στα iPad mini.

iOS 8 Concept video

, iOS 8, φέρνει split-screen multitasking στο iPad;

Πηγή (1),(2)

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

45 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giwrgos

Όταν έφερε η Samsung το multitasking….

360kias

Ναι τι εγινε οταν το εφερε εγινε τιποτα???

Genesis

όταν έφερε η samsung το multitasking η apple δεν ήξερε τι είναι καν…..αυτό έγινε φίλος xD

anyway πέρα από την πλάκα καλό αργά παρά ποτέ 🙂

αλλά θέλω κάτι καινούργιο από την apple….

jonjon

Κάθε προσθήκη που είναι χρήσιμη είναι ευπρόσδεκτη!

pssss

Τι μου λες πωπω αρχίζει να γινεται ολοένα και ποιο android multitasking η apple omg τι έγινε εξελίχτηκε? Θα αντεξει το τρελο 500mb ram και διπύρηνο 1.2ghz(ας μην ειχε τους developers η apple και θα σας ελεγα ποσο σταθερά θα ηταν τα προγράμματα της) το θετικο ειναι αυτο της παρενθεσης και της το παραδεχομαι αλλα χωρις αυτους σαν ετερεια παραγει τελειως οτι να ναι πράγματα αναλογικα με την τιμη παντα. Αι και 1.5gb ram ρε θηρια. Ναι ξερω δεν τα χρεαιζεται bla bla. Σας διαβεβαιώνω θα τα χρειαστει απo εδω και περα για το multitasking, αρε lags που θα ερθουν στα iphones ipad ktl

nikos

Επιτέλους!Τώρα ναι,μπορεί να πάρω ipad!Ελπίζω μόνο πως το επόμενο ipad θα έχει περισσοτερη ram γιατι το multitasking πάντα χρειάζεται ram ακόμη και στις πιο ελαφριές πλατφόρμες.Βεβαια το ios 8 θα πάρουν ipad 3,4 & air οπότε πολύ πιθανό να έχει βρει λύση για αυτό.Πάντως οποιαδήποτε αναβάθμιση της apple και ειδικά στα h/w που είναι πίσω είναι καλοδεχούμενη.

360kias

Ε και η apple το 2007 εφτιαξε το πρωτο iphone και μετα ζηλεψαν ολοι οι αλοι ε και τι εγινε??

nikmour

Ρε παιδιά πoια samsung τα wp το έχουν εδώ και τρία χρόνια.

tve

@giwrgos @Genesis
Με αυτη την πολυ ωραιο λογικη που εχετε μπορουμε να σκευτουμε πολλα π.χ.
Οταν εφερε η apple τα smartphone και τα all-in-one η σαμσουνγκ εφτιαχνε φουρνους μικροκιματων.
Α και οταν η apple εφτιαξε τον πρωτο προσωπικο υπολογιστη στον κοσμο (apple I 1976) η samsung δεν υπαρχει ουτε καν στα σχεδια να δημιουργηθει σαν εταιρια.
Καθε εταιρια εχει τις καινοτομιες της.Δεν ειναι κακο αυτες οι καινοτομιες να μεταφερονται και σε αλλες εταιριες.Μην λετε κατι απλα για να κραξετε!!!

Αντώνης Μαρίνος

@360kias: μήπως είσαι πολύ μικρός ηλικιακά ? Γιατί αλλιώς θα ήξερες ότι η Apple δεν έφτιαξε ούτε τα πρώτα κινητά, ούτε τα πρώτα PDAs, ούτε τα πρώτα smartphones. Μια χαρά υπήρχαν όλα αυτά και από πριν, ούτε κανένας περίμενε την Apple, ούτε φυσικά “ζήλεψε” κανένας. Εγώ π.χ. μια χαρά δούλευα με τα S100 και S200 που υπήρχαν 4 χρόνια πριν “ανακαλύψει” η Apple τα smartphones.

Αν είσαι πάνω από 10 ετών, τότε προφανώς λες εσκεμμένα χοντράδες για να υποστηρίξεις….τι ? τις μετοχές σου στην Apple ?!?! Τουλάχιστον πες τα σε κάποιο άλλο site/blog, και όχι σε ένα τεχνολογικό που οι περισσότεροι μπορούν να καταλάβουν αν λες μπαρούφες….

Στο θέμα μας τώρα, προφανώς η Apple “ανακάλυψε” μετά από 6 χρόνια το multitasking, και είπε να φέρει και αυτή την “καινοτομία” στους χρήστες/αγοραστές της. Κάλιο αργά παρά ποτέ, ας πούμε όλοι οι υπόλοιποι..

Genesis

tve πλακίτσα έκανα xD είπα να πειράξω λίγο, αλλά και πάλι πιστεύω ότι άργησε η apple να το φέρι, αλλά όπως είπα καλό αργά παρά ποτέ. αλώστε δεν μπορεί κανείς να πει κάτι για την apple σε σχέση με το λειτουργικό της και το iphone..απλά πρέπει να αλλάξει λίγο και να βγάλει καμιά ποιο οικονομική συσκευή iphone και να κατεβάσει της τιμές….το 6 από ότι διάβασα θα κοστίζει 100 δολάρια παραπάνω δηλαδή έφτασε το χιλιάρικο για ένα κινητό…..

και θέλω κάτι καινούργιο από την apple να δω.

vasilis

genesis + 1000!!!!!
σίγουρα άργησε για την προσθήκη αυτή, αλλά μη γελιόμαστε…η Apple καθυστερεί μεν αλλά θα το υλοποιήσει ακόμα καλύτερα απο τους κορεατες

nikos

@nikmour μην μπερδεύεσε εδώ μιλάει για δύο εφαρμογές ανοιχτές ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε μία οθόνη,λειτουργία που μέχρι τώρα βλέπαμε κυρίως στα note της samsung(τηλέφωνα και tablets).Τα windows phone δεν έχουν καμία τέτοια λειτουργία δυστυχώς.Αν δεις καλύτερα την φωτογραφία θα καταλάβεις τι εννοεί multitasking.

Βασιλης

Η apple χρειαζεται ανανεωση παιδια οχι απλα ενα multi tasking,ακομη και τα windows phones οσο περναει ο καιρος γινονται σουπερ ειδικα μετα τα τελευταία κινητα της (icon,1520).η εταιρεια χρειαζεται συσκευη με 4.7 ιντζες μινιμουν με καρτα μνημης και καλύτερη καμερα

Petran91

Έπρεπε σιγά σιγά να αλλάξει κάποια πράγματα. Και έχει πολλά να αλλάξει ακόμα! Αν αναθεωρήσει λίγο και στην κοστολόγηση πιστεύω θα ανέβει πάρα πολύ!
Είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω αν όντως βάλει multitasking θα είναι σωστό. Και όχι με laggs όπως έχουμε δει από πολλούς άλλους!

nikos

Όσο για τα ipad mini,δεν υπάρχει λόγος να μην δώσει αυτή την λειτουργία αφού έχουμε δει απο την samsung ότι βολεύει μια χαρά στις 5,5+ inches οπότε στις 7,9” δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.Βέβαια το πρώτο ipad mini δεν θα υποστηρίζει μάλλον αυτή τη λειτουργεία εξαιτίας της 512mb ram που είναι πολύ λίγη για split screen multitasking όσο ελαφριά πλατφόρμα και να είναι το ios

Alexis

Η apple αντέγραψε το multi tasking. Μπορει να το θεωρουσε αχρείαστο αλλα ειδικα στα tablet δεν ειναι καθολου!

Datkheart

Όταν έφερνε η samsung το multitasking μας τελείωνε τη μπαταρία στη μισή μέρα!

ed

Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά νομίζς ότι τα win8-win8RT έφεραν πρώτα το split screen.

Αντώνης Μαρίνος

Απλό multitasking είχαν και τα WM6 εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, και φυσικά το android σχεδόν από γεννησιμιού του…το split-screen είναι άλλο φρούτο βέβαια, και η πρώτη σοβαρή υλοποίηση ήταν στο Note3 και τα floating apps στην CM. Πάντως μόνο καλό θα κάνει στην Apple να φέρει μια δική της -σωστή- υλοποίηση.

GNX

καιρός ήταν… βέβαια το πιο πιθανό είναι να το πατεντάρει πρώτα κ μετά ν αρχίσει τις αγωγές 😛

nikmour

@nikos
Ποιος μιλάει για windows phone? Για tablets μιλάμε τώρα. Τελευταία φορά που κοίταξα το ipad είναι tablet. Τα wp tablets έχουν την παραπάνω δυνατότητα εδώ και χρόνια και χωρίς να κλαις για την μπαταρία σου.

X

Καιρός είναι να δούμε σωστό και Smooth Multitasking και στα Tablet γιατί με τα Android η κατάσταση ήταν για γέλια – (εξαιρώ τα Windwos 8 Pro! που σ’ αυτόν τον τομέα δεν παίζονται)

360kias

ελα να βλεπω τα νουμερα να ανεβαινουν

Sot11

Το βρίσκετε λογικό τώρα να καθόμαστε και να λέμε ποια εταιρεία έφερε πρώτη το multitasking? διότι με αυτο το σκεπτικό μπορώ και εγώ να πω οτι οταν το Nokia n9 έφερε το multitasking η samsung δεν ήξερε τι ειναι καν(και βασικά μεχρι και σήμερα το multitasking του n9 ειναι ανώτερο του android)
-Το θεμα ειναι οτι ειναι κάτι πολυ λειτουργικό και βοηθητικό για τους χρήστες που δουλεύουν η ψυχαγωγουνται με τα ταμπλετ και θα πρέπει να το υιοθετήσουν ολες οι εταιρείες!

tiamat

αυτη η εταιρεια εχει … να αντιγραφει και μετα κλεγεται οτι την αντιγραφουν (ΧΑΧΑ!!..)

και smartwatch ετοιμαζει…και phablet ετοιμαζει…και πλαστικο iphone ξαναβγαλε…και του μεγαλωσε ο αντιχειρας και πηγε στις 4,7…και αδιαβροχο θα ειναι…και το ΙΟS 7 κλεψιμο απο android και αλλα λειτουργικα…

στο icopy ειναι μανουλα αν μην τι αλλο..!! της ευχομαι και αποσπωμενη μπαταρια στο μελλον!

Johnny

Ρε παιδιά, συγγνώμη κιόλας, αλλά είστε λίγο γελιοι που τσακώνεστε για το ποια εταιρία αντέγραψε την άλλη και ποια καινοτομησε περισσότερο.
Όλες οι εταιρίες έχουν παίξει ρόλο στην εξέλιξη της τεχνολογίας.

Η Htc έφτιαξε πρώτη Android smartphone.
Η Sony έφτιαξε πρώτη το Walkman.
κλπ.
Ξεκολλάτε λίγο.

nikos

@nikmour σορυ αλλά όταν λες wp σημαίνει windows phone(αρχικά από κάθε λέξη)τα tablets έχουν windows 8 ή RT που ειναι διαφορετικά λειτουργικά ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΕ!Αυτα ναι έχουν split screen εδώ και χρόνια γιατι πολύ απλά τα Windows(όχι wp ξαναλέω αυτό είναι για κινητά)είναι το πιο ολοκληρομένο λογισμικό για tablet-pc!

Αντώνης Μαρίνος

@Johnny: έχεις απόλυτο δίκιο περί του αχρείαστου -και ελαφρώς αστείου- του πράγματος, και ενώ όλοι οι υπόλοιποι συμφωνούμε λίγο-πολύ με το ποιος έκανε πρώτος τι και πότε, φαίνεται ότι οι οπαδοί/φίλοι/χρήστες (όπως θέλετε πέστε τους) της Apple αξιώνουν όλες τις εφευρέσεις, καινοτομίες, ανακαλύψεις και γενικά οτιδήποτε συμβαίνει κάτω από το θόλο του Ουρανού ως ιδιοκτησία της Apple….εκεί έχουμε ένα μικρό θέμα 😉

j

Παιδιά έλεος. Ποιος είπε ότι ειναι καινοτομία αναφέρει η apple ότι εδώ καινοτομεί. Επίσης όλο την κραζετε. Δεν εχει το iOS multitasking και εχει το android κραζετε. Βάζει και το iOS και πάλι κραζετε. Ηρεμήστε. Αν δεν σας αρέσει μια εταιρία μην ασχολείστε όχι να την κραζετε πάντα και παντου

Kostas

Γιατί όχι ? Μια χαρά ιδέα είναι . Ασχετα με το τι κάνει η samsung .

vassilis7

Το θέμα παίδες είναι πως δε θα κολλάει σαν να μην πω τι το i-Pad….;) Και μην ακούσω πάλι τις βλακείες για επεξεργαστές και Ram…. η Apple δίνει σεμινάριο!

kwstascifi

Το πρόβλημα Johnny είναι όταν μία εταιρεία παρουσιάζει κάτι ως καινοτομία, ενώ δεν είναι.

Η Apple κοροιδεύει τόσο καιρό τους χρήστες της, τάζοντάς τους multitasking από το iOS 4 (!), και φτάσαμε iOS 7 και ακόμα δεν έχει πραγματικό multitasking. Συν τοις άλλοις, κάθε χρόνο θα παρουσιάσει ως καινοτομία πράγματα που “αντέγραψε από τον ανταγωνισμό.

Και ο οποίος ανταγωνισμός τα είχε εδώ και καιρό (βλέπε quick toggles, ή notification center, multitasking, lte, κτλ)

Και μετά υπάρχουν και τα .. πρόβατα (συγγνώμη για την έκφραση, αλλά έτσι είναι) που θα πετάξουν πατάτες του στυλ “ναι αλλά η Apple το κάνει καλύτερα γιατί είναι Apple”, το οποίο είναι απλά ψέμα.

Τέλος, η εταιρεία που κλαιγόταν σαν παρατημένη γκόμενα ότι “την αντιγράφουν”, ίσως να ήθελε να δείξει στον κόσμο ότι είναι ικανή να καινοτομήσει, γιατί εδώ και 5 χρόνια απλά αντιγράφει το Android.
(Και καλά κανει και το “αντιγράφει” για να δούνε και οι χρήστες iOS άσπρη μέρα, αλλά τουλάχιστον να σταματήσει όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου σχετικά με το πόσο “καινοτόμα” είναι, και ότι όλοι οι άλλοι της “κλέβουν” της ιδέες της)

KAFROS

Μάλλον κάποιοι άλλοι εδώ μέσα ειναι πιτσιρίκια και δεν ξέρουνε, γιατί όταν η Apple λάνσαρε το newton, δεν υπήρχε ΚΑΝ ο όρος “PDA”. H Apple τον ανακάλυψε μάλιστα αν θέλετε να ξέρετε.
Τότε φυσικά, αρκετοί θαμώνες εδώ μέσα λερωρανε ακόμα τα pampers τους.
Άντε, που έχουμε και άποψη tech guru όλοι…απλοί χρήστες είμαστε, χαλαρώστε, κριτές των πάντων.

nikmour

@nikos λάθος δικό μου, ασυναίσθητα έγραψα WP εννοώντας τα windows.

nikos

Ok δεν πειράζει απλά και εγώ μπερδεύτηκα με αυτό που είχες γράψει…

Αντώνης Μαρίνος

@ΚAFROS, επειδή χρησιμοποιείς τον όρο PDA, προφανώς αναφέρεσαι στο δικό μου post. Ευτυχώς βέβαια που έχω να λερώσω pampers από τις αρχές του ’70, οπότε προφανώς εκλαμβάνω το σχόλιό σου ως προσπάθεια (αποτυχημένη βέβαια) για πλακίτσα.

Όσον αφορά το Newton -επειδή προσπαθείς να μας “διδάξεις”- και πάλι εδώ η Apple δεν έκανε τίποτα το καινοτόμο. Δανείστηκε, “έκλεψε”, βελτίωσε, πες το όπως θες, τις ιδέες και υλοποιήσεις από Sharp και Psion (κυρίως) και τις παρουσίασε ως δικές της ιδέες και πατέντες με τον όρο PDA μερικά χρόνια αργότερα. Και φυσικά όλοι όσοι αναφέρονται σήμερα σε PDA εννοούν τις συσκευές των IBM, Palm, Nokia καθώς και το Newton.

Α, και μερικοί από εμάς είμαστε όντως tech gurus (από εκπαίδευση, ενασχόληση, hobby και επάγγελμα), οπότε δεν τίθεται θέμα χαλάρωσης, θέμα γεγονότων και πραγματικότητας είναι…

Alexis

Αντώνης Μαρίνος, τιαματ, +1000!
Δεν είναι κακό να αντιγράψει μια εταιρία μια ευκολία της άλλης! Αν η apple δεν είχε αρχίσει το παιχνίδι των μηνύσεων και των πατεντών κανείς δεν θα ασχολιόταν τώρα με το αν αντέγραψε γτι αντέγραψε και τέτοια χαζά η μια εταιρία την άλλη!

KAFROS

Κανέναν δεν προσπαθώ να “διδάξω”. Αντιθέτως, παρά πολλοί άλλοι μας μεταλαμπαδεύουν τα φώτα τους. Προφανώς επειδή δουλεύουν ως αρχιμηχανικοι στις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών παγκοσμίως.
Άλλωστε, εδώ μέσα, το 90% όσων ποσταρουν ξερει περισσότερα από την Samsung, Apple, Sony κτλ…
Και, προσωπική μου άποψη, να δηλώνει κάποιος “tech guru” σε μια χώρα που όχι απλά δεν παράγει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας αλλά εισάγει ακόμα και τα καλαμακια του φραπέ,απλώς εκθέτει αυτόν που το κάνει.

iSheepForEver

Εγω το iSheep, όπως πολλοί εδω μεσα λέτε οτι έγινα επειδη αγόρασα κάποια συσκευή της ακατανομαστης, θα ήθελα να ρωτήσω γτ έχετε τόσο μεγαλο προβλημα με την Apple?επειδη διαφημίζει οτι κάτι καινούριο έφερε στον κοσμο σημαίνει οτι το πιστεύω κιόλας;
Δεν εχω μετοχές. Για να προλάβω κάποιους.
Και οτι καινούριο φέρνει κάποιος ειναι καλοδεχουμενο είτε στο iOS είτε στο android.

j

και ξαναλέω ποιος είπε για καινοτομία. Δεν το λέει ΠΟΥΘΕΝΑ. Επίσης όπως είπα δεν μπορείτε να γκρινιάζετε είτε εχει είτε δεν εχει multitasking. Διαλέξτε. Τέλος όλες οι εταιρείες έχουν αντιγράψει το λιγότερο καμία 5αρια τις άλλες για αυτο αν συνεχίσουμε δεν θα τελειώνουμε ούτε του χρονου

Johnny

Παιδιά, η αλήθεια είναι πως το multitasking δεν είναι και καμία καινοτομία, ομως δεν έχουμε δει πολλές συσκευές να το χρησιμοποιούν ομαλά, γενικότερα η Apple ο,τι “κλέβει” ή “δημιουργεί”, το βλέπουμε να λειτουργεί ομαλά και λειτουργικά.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να καταλάβω λοιπόν γιατί κράζεται για βλακείες. Η οποιαδήποτε αναβάθμηση είναι καλοδεχούμενη

Mimis

Ελα ρε iOS..!!!
Οι προσθήκες στο 8ρι,πολύ ευπρόσδεκτες και θα κάνουν ήδη αυτό το φοβερό λειτουργικό, ακόμη καλύτερο.
+1 @”KAFROS
Αντε να βγει και το iPhone 6,να δούμε τι αλλαγές θα φέρει στη σκηνή.
Αναμένουμε!

minas

Αν η apple δεν κλαψούριζε για τις πατέντες, αν δεν γινόταν περίγελος από δικαστήριο σε δικαστήριο με επαναλαμβανόμενες ανούσιες αγωγές, αν δεν προσπαθούσε να σταματήσει την κυριαρχία του android με κάθε μέσο (ιερός πόλεμος του συγχωρεμένου Jobs) τότε κανείς δεν θα ασχολιόταν με την αντιγραφή ουσιαστικά όλων των δυνατών σημείων του android στο ios.
Πρακτικά στην τεχνολογία όλοι αντιγράφουν όλους, έτσι βελτιώνονται τα πράγματα, έτσι εξελίσσονται.
Μόνο η apple δεν το καταλαβαίνει αυτό, κατέληξε με ένα παρωχημένο λειτουργικό και τώρα κάνει ισπανική υποχώρηση ενόψη και του iphone 6, μήπως σώσει την παρτίδα!
Hater δεν είμαι έχω ipad 4 και ipod από το 2006 αλλά οι αλήθειες να λέγονται…

Αντώνης Μαρίνος

Παιδιά να το ξαναπούμε άλλη μια φορά για να το εμπεδώσουμε όλοι (ένθεν κακείθεν): όποιος αγοράζει οποιαδήποτε συσκευή συνειδητοποιημένος για το τι παίρνει, για ποιο λόγο το παίρνει και φυσικά επειδή καλύπτει τις ανάγκες του, πολύ καλά και μπράβο του που διαλέγει το iPhone, το Galaxy, το One, το LG, το Nokia κλπ κλπ και είμαστε εδώ όλοι μας για να συζητήσουμε μέχρι τελικής πτώσεως για το αν έκανε καλά ή όχι, αν είχε καλύτερες επιλογές κλπ κλπ Όποιος παίρνει το xyz γιατί “είναι γαμάτο”, “είναι το καλυτερότερο”, γιατί έτσι -νομίζει ότι- θα κάνει μόστρα στο καφέ/μπαρ/παραλία/δενξερωγωπουαλλού, επίσης καλά κάνει γιατί παίρνει αυτό που -νομίζει ότι- θα τον καλύψει, ΑΛΛΑ μην προσπαθήσει να πείσει κανέναν άλλον, πόσο μάλλον κάποιους που σκαμπάζουν 2-3 πράγματα περί τεχνολογίας. Και όπως όλοι ξέρουμε, οι περισσότεροι που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία έχουν αγοράσει iPhone (μερικούς τους βλέπουμε και στο παρόν thread). @KAFROS, όσο για το tech guru, διαφωνούμε στον όρο, αλλά εγώ προσωπικά, μετά από 30 χρόνια ενασχόλησης και παρουσίας στο ΙΤ, με αντίστοιχες σπουδές και μεταπτυχιακά, και αρκετές δουλειές σε μεγάλες εταιρείες του χώρου (πολυεθνικές μιλάμε, όχι ελληνικές), sorry αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος όρος, και φυσικά δεν αισθάνομαι καθόλου ότι εκθέτω… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.