iOS: Η επόμενη κύρια έκδοση θα φέρει καλύτερες αποδόσεις και λιγότερες νέες δυνατότητες

iOS επόμενη κύρια έκδοση φέρει καλύτερες επιδόσεις λιγότερες νέες δυνατότητες, iOS: Η επόμενη κύρια έκδοση θα φέρει καλύτερες αποδόσεις και λιγότερες νέες δυνατότητες

Η Apple θα ανακοινώσει σε μερικούς μήνες την νέα κύρια έκδοση του iOS, το iOS 12. Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς για διαρροές και πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά της ενημέρωσης, όμως φαίνεται πως το Cupertino δεν θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές του αμερικάνικου ιστοτόπου axios.com, η νέα μεγάλη iOS έκδοση θα εστιάσει στις καλύτερες επιδόσεις και τα ζητήματα ποιότητας του λογισμικού, αφήνοντας άλλες αλλαγές / προσθήκες σε μελλοντική αναβάθμιση, ίσως από το 2019. Για παράδειγμα, η προσθήκη UI για την χρήση σε αμάξια, οι αλλαγές στην κεντρική οθόνη, οι βελτιώσεις στις built-in εφαρμογές και οι ακόμα περισσότερες δυνατότητες στην λήψη / επεξεργασία εικόνων δεν θα κάνουν την εμφάνιση τους στο iOS 12, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο. Αντί αυτού, η νέα έκδοση θα κάνει τις συσκευές ακόμα πιο γρήγορες, ενώ θα ελαχιστοποιήσει και τις δυσλειτουργίες που υπάρχουν. Την αλλαγή στρατηγικής υποτίθεται πως ανακοίνωσε στους εργαζομένους πριν λίγες ημέρες ο Graig Federighi, επικεφαλής του τμήματος software.

Παρά το γεγονός πως μάλλον δεν θα δούμε δραστικές αλλαγές με το iOS 12, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν καθόλου νέες δυνατότητες. Απλώς ο στόχος της Apple με την νέα έκδοση λειτουργικού δεν θα είναι να προσφέρει νέα χαρακτηριστικά στο κοινό, αλλά μια ακόμα πιο βελτιωμένη εμπειρία χρήσης. Όπως και να έχει, την αλήθεια για το iOS 12 θα την μάθουμε προς το καλοκαίρι. Μέχρι τότε, μπορούμε μόνο να κάνουμε υποθέσεις ή να βασιζόμαστε σε φήμες και διαρροές…

iOS επόμενη κύρια έκδοση φέρει καλύτερες επιδόσεις λιγότερες νέες δυνατότητες, iOS: Η επόμενη κύρια έκδοση θα φέρει καλύτερες αποδόσεις και λιγότερες νέες δυνατότητες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

….δεν έφερε η 11 δραστικές αλλαγές;….καλά εντάξει….

giannis

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) η apple έτσι λειτουργεί. Το ιδανικό θα ήταν να γίνονται όλα ταυτόχρονα αλλά θεωρώ ότι το HW έχει πιάσει ταβάνι (προς το παρών) στα smartphones και πρέπει πλέον να ρυθμιστεί σωστά και το SW.

ΝΙΚΟΣ

Σε απλή γλώσσα: Σε ξανά 12 μηνο θα στρώσει το λειτουργικό.
Καλό κουράγιο,που έλεγε μια ψυχή 😄

Chris966

Παρατηρώ στην πιό πάνω φωτογραφία ότι το ποσοστό της μπαταρίας επανήλθε (;) στην κεντρική οθόνη κι όχι κρυμμένο στο κέντρο ελέγχου (!!!).
Και επίσης πολύ σωστά μετέφερε το wifi και το σήμα του φορέα (μπάρες) στο αριστερό μέρος της οθόνης όπως θα έπρεπε να είχε κάνει εξ’ αρχής. Τέλος η ώρα επίσης πολύ ορθά μεταφέρθηκε στο κέντρο της οθόνης κάτω ακριβώς από το σεμεδάκι..
Αν και αυτονόητα όλα αυτά, είναι πολύ σωστές διορθωτικές κινήσεις, που πέρα από την χρηστικότητα που προσφέρουν, αυξάνουν την αισθητική, την ισορροπία και την αρμονία στην όλη γραφική της συσκευής.

Steve

Εγω εχω ενα iPad mini 4 δυο χρόνια ακριβώς δεν ξέρω τι λένε για αναβαθμίσεις που πέρνει κάθε τρεις και λιγάκι αλλά όπως ήταν ειναι ακόμα δεν κολλάει καθόλου δεν λαγκαρει πουθενά πιστευω αυτο ειναι το μυστικό της απλ να μην κοροϊδεύει τους πελάτες της οπωσδήποτε κάποια αντροιντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.