iSMSit App, Ανώνυμα SMS προς όλους!

Η γνωστή υπηρεσία μαζικής αποστολής μηνυμάτων iSMSit, απέκτησε τη δική της εφαρμογή στο App Store. Τώρα μπορείτε να στέλνετε SMS σε όλες τις επαφές σας από το κινητό τηλέφωνο iPhone, με το πάτημα ενός κουμπιού. Η υπηρεσία εχρησιμοποιείται κατά κόρον από επιχειρήσεις που θέλουν να διαφημίσουν προϊόντα και υπηρεσίες, για παράδειγμα νέες προσφορές ή τη διοργάνωση κάποιου event.

Οι 3 πρώτοι που θα αφήσετε σχόλιο σε αυτό εδώ το post, θα σας στείλω στο email σας από ένα reedem code, για να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή και να “παίξετε” με τα 10 πρώτα δωρεάν SMS.

, iSMSit App, Ανώνυμα SMS προς όλους!

Θυμάστε στις περασμένες Βουλευτικές Εκλογές, που οι υποψήφιοι είχαν βρει το νούμερο του κινητού σας και σας βομβάρδιζαν με τις προεκλογικές τους εκδηλώσεις; Τώρα μπορείτε να πάρετε το αίμα σας πίσω. Αρκεί να βρείτε και το δικό τους κινητό και μέσα από την εφαρμοφή iSMSit θα τους στέλνετε ανώνυμα SMS δηλώνοντας ότι όνομα θέλετε ως αποστολέα!

Το iSMSit σας δίνει την δυνατότητα να στείλετε sms είτε διαλέγοντας μια μέσα από τον κατάλογο του iPhone είτε πληκτρολογώντας κάποιο νούμερο είτε επιλέγοντας όλες τις επαφές από τον κατάλογο φιλτράροντας μόνο τα κινητά τηλέφωνα. Υποστηρίζει 160 χαρακτήρες και αναφορά παράδοσης. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να ορίσετε εσείς τον αποστολέα ο οποίος μπορεί να είναι γράμματα ή αριθμοί. Μετά την αγορά και κατά την πρώτη εγγραφή σας δίνονται αυτόματα 10 credits (αποστολή 10 SMS) για την λειτουργία της εφαρμογής. Μπορείτε να αγοράσετε credits είτε μέσα από την εφαρμογή (in Apps Purchases) είτε από την ιστοσελίδα www.ismsit.com με κατάθεση σε τράπεζα ή paypal/ πιστωτική όπου οι τιμές είναι πιο οικονομικές.

Το SMSit, θα το βρείτε στο iTunes με τιμή 1,99 δολάρια. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και μια δωρεάν έκδοση με περιορισμένη λειτουργικότητα, που αξίζει όμως να την δοκιμάσετε. Το iSMSit είναι συμβατό και όλα τα iPhone, iPod Touch και iPad, μιας και η αποστολή των SMS πραγματοποιείται μέσω ίντερνετ.

, iSMSit App, Ανώνυμα SMS προς όλους!

, iSMSit App, Ανώνυμα SMS προς όλους!

Απαγορεύεται η παράνομη χρήση της υπηρεσίας, ιδίως για σκοπούς που θίγουν την ιδιωτική σφαίρα των παραληπτών sms μηνυμάτων, καθώς και χρήση αντίθετη στους νόμους και τα χρηστά ήθη. Πιο συγκεκριμένα εγγυάστε πως σε καμία περίπτωση δεν θα στείλετε μηνύματα μέσω των υπηρεσιών της εταιρίας, με σκοπό την μαζική διαφήμιση σε τυχαίους αριθμούς κινητής τηλεφωνίας (spamming) και θα αφαιρέσετε από τις λίστες σας οποιοδήποτε αριθμό του οποίου ο παραλήπτης θα ζητήσει τον αποκλεισμό του από τις αποστολές σας.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Χεχε οπως ξερεις δεν εχω iphone αλλα εχει ο κολλητος μου.. Αν θες στειλε μου το email για να την δοκιμασουμε… Φαση εχει !!

Θοδωρης

Για να δουμε τι λεει το app…

Nikkos K

Nice App!

Rapid-eraser

Αν και δεν έχω iphone ο κολλητός μου θα το αξιοποιήσει δεόντως!!

Μάριος

Πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή. Για να δουμε τι λέει

customer

Κατά τη γνώμη μου το άρθρο οφείλει να γράψει και 2 αυτονόητες γραμμές περί SPAM. Δηλαδή δεν μπορεί από τη μία να κατακρίνουμε το SPAM και από την άλλη ο κάθε κακομοίρης υποψήφιος βουλευτής να μας SPAMάρει αβέρτα σε κάθε εκλογική περίοδο ….

Βέβαια αυτό δεν πολυέχει σχέση με την εφαμοργή αυτή καθ΄ αυτή, αλλά με τη νοοτροπία χρήσης των εργαλείων από τους Spammers.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Κωστα ευχαριστω για το code !

Rapid-eraser

Danke !!!

electro

poly kalo

myftari

καλησπέρα !
η εφαρμογή λειτουργεί και σε Sony Ericsson xperia ?
αν ναι που θα την βρω ?

Μαρια Στεφανόπουλου

Φαινεται τελειο κ διασκεδαστικο

γιωργος

θα ηθελα να δοκιμασω την εφαρμογη…θελω να πειραζω τους φιλους μου

Joanna

Καλή εφαρμογή για πλάκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.

Smartphones Samsung Software

Samsung: Το λογισμικό Good Lock επεκτείνεται σε πολλές χώρες

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα παράπονα αρκετών χρηστών της Samsung για την αποτυχία πρόσβασης στην σουίτα εφαρμογών Good Lock, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέρη σχετικά με τη χρήση των συσκευών Android της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Software

Google: Βελτιώνει τους χρόνους εγκατάστασης ενημέρωσης λογισμικού στα Pixel

H Google προχωρά στην βελτίωση του χρόνου εγκατάστασης των ενημερώσεων λογισμικού στα Pixel, που πλέον χρειάζονται λιγότερο συνολικό χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Internet Metaverse Software

Metaverse: Ξοδεύονται δισεκατομμύρια για την αγορά εικονικής γης

Σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε εικονική γη τους τελευταίους 12 μήνες, καθώς άνθρωποι και εταιρείες αγωνίζονται για να αποκτήσουν έδαφος στο Metaverse.