iTunes Radio: Επί πληρωμή από 29 Ιανουαρίου

H Apple ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να χρεώνει για τη υπηρεσία iTunes Radio από τα τέλη του μήνα. Η υπηρεσία του iTunes Radio ανακοινώθηκε το 2013 μαζί με iOS 7 και ήταν διαθέσιμη σε ΗΠΑ και Αυστραλία, η χρήση της ήταν δωρεάν και ad-supported.

Ωστόσο από 29 Ιανουαρίου θα γίνει επί πληρωμή. Επιπλέον, στην υπηρεσία της Apple που συναγωνίζεται το Pandora, θα έχουν πρόσβαση όσοι είναι συνδρομητές στο Apple Music. Να θυμίσουμε ότι το Apple Music κοστίζει 9.99 δολ. το μήνα.

Στην ανακοίνωσή της η Apple αναφέρει: “We are making Beats 1 the premier free broadcast from Apple and phasing out the ad-supported stations at the end of January”.

Τέλος, η ίδια αναφέρει ότι με τη συνδρομή στο Apple Music, οι ακροατές θα έχουν πρόσβαση σε δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς, που έχει επιμεληθεί η ομάδα της και οι ειδικοί στη μουσική, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα ειδών μουσικής, χωρίς διαφημίσεις. Η τρίμηνη δωρεάν δοκιμαστική περίοδος του Apple Music θα περιλαμβάνει και το iTunes Radio.

itunes radio charge, iTunes Radio: Επί πληρωμή από 29 Ιανουαρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

τελικά απο παντού σας τα παίρνει η apple. αυτά παθαίνεις αμα είσαι τυφλό fanboy. γλεντάνε στην υγειά του κορόιδου!

VasilisA3

@Costas είδες όμως ότι για μια επιχείρηση είναι σημαντικό να βγάζει υπηρεσίες και να μπορεί να τις πουλάει. Το τσάμπα δεν το εκτιμαει κάνεις και στο τέλος δεν είναι και βιώσιμη λύση. Καλά κάνει και τους τα παίρνει.

Darth

και καλα κάνει αφού μπορεί και αφού το δέχονται πελάτες (και εγώ το ίδιο θα έκανα )

leontios

για αυτό τα ψυχοφάρμακα κάνουν τρελές πωλήσεις στο ελάντα !!!! χτες ουρλιάζατε από χαρά για το netflix !!! δεν παίζεστε μερικοί !!!!

Panos7GR

Βάλανε τέλος στο ράδιο FM για το ιντερνετικό ραδιόφωνο λόγω καλύτερης ποιότητας ήχο και περισσότερων επιλογών και τώρα βάζουν τέλος στο δωρεάν ραδιόφωνο. Μπράβο στην Apple που είναι δίπλα στους πελάτες της! 👍 Το άρμεγμα συνεχίζεται…

Τουλάχιστον μπαίνει υπό την ομπρέλα του Apple Music, οπότε δεν θα πληρώνεις 2 υπηρεσίες.

Αλέξανδρος

@VasilisA3 αν το τσάμπα είναι συσκευές των 700+ €+ ότι τα παίρνει από το store μόνο τσάμπα δεν είναι. Δεν την χωνεύω καθόλου αυτή την εταιρεία, τελείως άπληστη ( μη θυμηθώ ότι ενώ πουλάει ακριβότερα από όλους έχει τα κινεζάκια να δουλεύουν με τις χειρότερες συνθήκες και τελείως ΤΣΑΜΠΑ ).

leontios

πάνο μόνο στο ελάντα και στην βόρεια κορέα υπάρχουν fm !!!! ψάξε το λίγο !!! το ραδιόφωνο που βάζει ο κάθε πικραμένος απλά ακούει ένα cd 24/7 και διαφημίσεις !!!!
έλεος !!!! εδώ και χρόνια στο Ευρώπη είναι ψηφιακό και streaming !!!!
νομίζεις ότι οι σταθμοί κάποτε πλυντήρια χρήματος αγοράζουν δικαιώματα ?? ένα cd όλη μέρα !!!

shadgr

Πόσο apple ήταν αυτή η κίνηση πια!!!
Τίποτα free.. Και γω την αγόρασα στο παρελθόν, αλλά ξεστραβώθηκα από την μόστρα που νομίζεις ότι σου δίνει και δοκίμασα να δω τί άλλο μου κάθεται..
Από όταν η samsung άρχισε να αφαιρεί λειτουργίες, έφυγα και από αυτή. Ειδικά με τα S6 και την αφαίρεση της microSD το παράκανε. Τώρα G4, του χρόνου; Για κινέζικο το κόβω..

Γιατί το είπα όλο αυτό; Γιατί αν όλοι σκεφτόντουσαν και ανοίγαν τα μάτια τους να δούνε αυτό που λέει και το άρθρο και το netflix, τα πράγματα θα διορθωνόντουσαν σε μία νύχτα..
Καλά μας κάνουν λοιπόν.. Αρμέχτε όσο μπορείτε… Δεν ξυπνάει κανείς..

twisted_g

@leontios

https://www.theverge.com/2015/4/19/8453165/norway-end-fm-radio-2017

Ότι υπάρχει ψηφιακό ράδιο δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τα fm. Get your facts straight!

leontios

μία ερώτηση που παρακαλώ να απαντηθεί με ΝΑΙ ή ΟΧΙ !!!
η τηλεόραση και το ραδιόφωνο είναι δωρεάν ? free ? τσάμπα ??

Chris_BMW

Κλασικοί Ελληνάρες …Όλα τα θέλουμε τζάμπα!Όχι κύριοι δεν είναι όλα τζάμπα στη ζωή για να έχεις ένα προϊόν το οποίο θα είναι άψογο ο,τι και να είναι αυτό κάποιοι άνθρωποι πρέπει να δουλεψουν γι’ αυτό …αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν θα πρέπει με κάποιο τρόπο να πληρωθουνε.Δεν θα αναλύσω στο σχολείο μου παρόλαυτά εάν κάποιες μεγάλο εταιρείες εκμεταλλεύονται ανθρώπους γιατί δεν είναι του παρόντος.. Όλα τα προϊόντα που έχουμε στα χέρια μας προέρχονται κατα το πλείστον από εταιρείες οι οποίες εκμεταλλεύονται ανθρώπους είτε αυτά είναι τα ρούχα που φοράμε είτε ηλεκτρικές συσκευές..Δεν βλέπω κανέναν όμως να “χολοσκαει” για αυτό .. Επιλογή της Apple κ της κάθε Apple να χρεώσει κάτι οπως επίσης και επιλογή δική σου εάν θα το πληρώσεις .. Το ίδιο ισχύει και στην τηλεόραση υπάρχουν τα κανάλια που σου παρέχουν δωρεάν πρόγραμμα και πληρώνονται από τις διαφημίσεις και υπάρχουν και τα συνδρομητικά κανάλια τα οποία είναι κατά πολύ ανώτερα εγώ λοιπόν που θέλω να βλέπω περισσότερα και καλύτερης ποιότητας…

Panos7GR

Αν η τηλεόραση ή το ραδιόφωνο δεν είναι συνδρομηκτικά
Η απάντηση είναι ΝΑΙ, αγαπητέ leontios.

Πολιτική Αγωγή – Α’ Λυκείου
Για ξεσκόνισε λίγο το βιβλίο που είχεις ξεχασμένο στην βιβλιοθήκη σου και θα μάθεις. (Εκτος κι αν είσαι από εκείνους που τα καίγανε στο τέλος του έτους, που αυτό μονο στο Ελλάντα γίνεται)

Darth

@Chris_BMW δεν ειπε κάνεις ότι πρέπει να είναι τσάμπα (ας το χρεώνει όσο θέλει)
ναι αλλά να μας δώσει και την επιλογή να ακούμε το κλασσικό το σάπιο το μη ποιοτικό ραδιόφωνο
και θα επιλέγουμε να ακούμε κάτι ποιοτικό και θα πληρώνουμε η θα ακούμε το τσάμπα το χάλια το οποίο υπάρχει παντού (btw δεν κοστιζει τπτ το να βάλει fm το broadcom bluetooth/wifi ic που φοράνε τα iphone έχει κανονικότατα fm radio απλα δεν ειναι ενεργό στο firmware )
ετσι απλά σου λέει θέλεις να ακούς μουσική? θα τα σκας.. δεν θέλεις στα @@ μας… και καΐλα κάνει πιστεύω (το ιώδιο θα έκανα και εγω) οσο υπάρχει κόσμος που αποθεώνει της εταιρείες οτι και να κάνουν

@papaki

Η εταιρεία που έχει αναδείξει με το καλύτερο τρόπο τα προϊόντα της και χωρίς εκείνη δε θα είχε δημιουργηθεί καμία εταιρεία στο θέμα smartphone is Queen of smart and innovative technologies. Expensive but great and valuable.
With love always to Apple company.

ChrisG

Να λέμε τα πράγματα το όνομα τους.το ραδιόφωνο σε ένα κινητό πολλές φορές είναι σωτήριο όταν βρίσκεσαι στην εξοχή στα βουνά στο σπίτι παντού.ενημερώνεσαι ψυχαγωγείσαι και δεν χρειάζεται να έχεις πακέτα 4G κλπ.σε περίπτωση σεισμού είναι το μόνο μέσο που θα λειτουργεί.τα sreaming βγήκαν ως μόδα και free και σιγά σιγά σε βάζουν στην τσέπη τους η εταιρείες.να μην αναφέρουμε πόση μπαταρία θα ξοδέψεις με 4G και πόση με απλό radio.απλά προσωπικά δεν πληρώνω και ούτε θα πλήρωνα extra(online υπηρεσιές)πρώτα το θεωρώ κοροιδία,και σε απάντηση του leontios δεν θα πλήρωνα άλλα τόσα για πράγματα που ήδη πληρώνω.προσωπικά μου αρέσει το ράδιο αυτό καθευτό το απλό.έχω ένα mp3 radio player και τέλος.όποια εταιρεία και να μου το έδινε δεν θα το πλήρωνα.αρκετά πληρώνουμε στις συσκευές τους.(δισεκατομμύρια).ράδιο,sd για μένα απαραίτητα.ούτε τα clouds χρησιμοποιώ διότι δεν γουστάρω τα δεδομένα μου να ανεβαίνουν πουθενά.όλα αυτά θέλουν τσάμπα χρήμα,δεδομένα 4G,μπαταρία.

leontios

Η τηλεόραση και το ραδιόφωνο που ξέρω και μετά έκαψα το βιβλίο που το διάβασα γιατί έλεγε εξυπνοπουλιές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ στηρίζονται στους ακροατές που για αυτούς είναι πηγή εισόδου πουλώντας σε τρίτους διαφημίσεις που μετά μετακυλούν τα κόστη στους καταναλωτές !!!!
απλά τα πράγματα όταν εξυπνάκια μου Πάνο7 βλέπεις για 1000η φορά το Κωσταντίνου και Ελένης με χορηγό το τάδε φαγητό το κόστος χορηγίας μεταφέρετε στην τσέπη σου…………….. οπότε βλέποντας free όπως λες ζημιώνεσαι…………..

leontios

το Google play κάνει το ίδιο σου δίνει δωρεάν app με σκοπό να σου προβάλει διαφημίσεις σύμφωνα με το προφίλ σου !!! Η ΔΩΡΕΑΝ TV που ευαγγελίζεστε σου δίνει τις 3 Χάριτες για 10325 φορά σου βάζει στοχευμένη διαφήμιση χορηγία (φρυγανιές π.χ.) και μετά ο “φρυγανάς” που πλήρωσε την ακριβή έως πριν κάποια χρόνια ξέπλυμα χρήματος σου μετακυλά το κόστος αγοράς της φρυγανιάς. ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!

ChrisG

Δεν ξέρω με τα ιδιωτικά κανάλια πως την βρίσκει ή τι περιμένει ο καθένας αλλά…η δημόσια τηλεόραση και το ραδιόφωνο πρέπει να υπάρχει.έγκυρη και εσωτερική ενημέρωση για τα εσωτερικά της χώρας μου.είτε καθημερινά είτε σε περιπτώσεις πολέμου κλπ….δεν θα είχα ποτέ ξένη ενημέρωση(με ότι συνεπάγεται αυτό)για την χώρα μου και πόσο μάλλον δε απο net και 4G τα οποία θα είναι τα πρώτα που θα πέσουν.όλα δεν μπορούνε να αντικατασταθούνε απο ξένα και ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης.και μόνο για αυτό θέλω ράδιο free.αυτά.

Panos7GR

Mια διάκριση των αγαθών είναι μεταξύ ιδιωτικών και δημοσίων αγαθών. Ιδιωτικά αγαθά είναι εκείνα των οποίων η χρήση προφέρει ικανοποίηση σε ένα άτομο ή σε μια ομάδα ατόμων (μια οικογένεια, μια παρέα φίλων) με τον αποκλεισμό κάθε άλλον από τη χρήση τους. Δημόσια είναι εκείνα τα αγαθά των οποίων η χρησιμοποίηση από ένα άτομο ή ομάδα ατόμων δεν αποκλείει τη χρήση τους από άλλα άτομα ή ομάδες. Η χρήση τους μπορεί να γίνεται χωρίς πληρωμή ή πληρώνοντας ένα συμβολικό αντίτιμο. Υποκατηγορία των ιδιωτικών αγαθών είναι τα οιονεί δημόσια αγαθά. Οιονεί δημόσια αγαθά είναι εκείνα που η ιδιοκτησία τους είναι ατομική, αλλά η χρήση τους ελεύθερη για όλα τα άτομα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τηλεόραση και το ραδιόφωνο που ρώτησες. Τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια, των οποίων η λήψη της εκπομπής είναι χωρίς περιορισμό, σε αντιδιαστολή με τη συνδρομητική τηλεόραση, είναι ένα παράδειγμα ενός τέτοιου αγαθού. ΕΣΥ και εγώ και ο καθένας μας ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ για να κάνουμε χρήση τους. Συνεπώς σου προσφέρουν δωρεάν υπηρεσία. Τώρα αν για να καλύψουν τα έξοδά τους χρησιμοποιούν διαφημίσεις, εσενα προσωπικά δεν σου κοστίζει τίποτα. Δεν νομίζω να σε ανάγκασε κανείς να αγοράσεις υποχρεωτικά την φρυγανιά για να παρακολουθήσεις την εκπομπή που την έχει χορηγία… Αρα το… Συνέχεια »

anwnymous

Καλά κάνει.
Αποδεδειγμενα υπάρχουν κορόιδα για αρμεγμα.
(Το βλέπουμε και στα εδώ σχόλια)

Και γω στη θέση της τα ίδια (και χειρότερα) θα έκανα.

shadgr

Leontios δεν συμφωνώ καθόλου με το σκεπτικό σου.. Εννοείται ότι υπάρχει μετακύλιση του κόστους. Ενός κόστους όμως που θα υπήρχε ούτως ή άλλως, όπως είπε και ο πάνος7 πριν.
Εδώ κάποιοι είναι τόσο ψεκασμένοι, που δεν τους πείραξε καν η αφαίρεση της microSD από τα κινητά, θα τους πειράξει η συνδρομή στο ραδιόφωνο της Apple?

Thanosgr13

Shadgr άκυρο αλλά είσαι ικανοποιημένος από το G4 γιατί ψήνομαι να το πάρω;

shadgr

Κοίταξε, μετά από διάφορα iPhone, samsung, motorola κλπ,
το μόνο κινητό που θα ήθελα είναι ένα Νοτε 5 αλλά με microsd..
Που σημαίνει, αν δεν σου λείπει το πενάκι του νοτε, θα μπορούσες να το λατρέψεις το g4…
Το έχω 6 μήνες, ρεκόρ για μένα! Κάμερα εκπληκτική, δεν κολλάει, πήρε android 6… Τί άλλο πια!!!
Γι αυτό, σου απαντάω απόλυτα φίλε.. Δεν θέλω να το αλλάξω..

vasilist

Χαχα κλασική apple.
Καλά τους κάνει, αν και κάνει πολύ καλά τηλέφωνα για τους απλούς χρήστες τύπου κλικ email κλικ phone call, είναι απο τις πιο άπληστες εταιρείες στον κόσμο είχα το 3gs και 5s μια χαρά τηλέφωνα αλλα βαρέθηκα να αδειάζω τα 32gb γιατί γέμιζαν μέσα σε 3 μήνες με τα μικρά μου και το πούλησα να πάρω το galaxy s5.
Ποτέ ξανά τηλέφωνο χωρίς micro sd απο εμένα και όσοι θέλουν cloud καλοφόρετο εγώ δεν θα πάρω, έχω Micro sd 128gb ραδιόφωνο και αποσπόμενη μπαταρία δηλαδή δεν θα αλάξω τηλέφωνο σε 2-3 χρόνια που θα τα παίξει η μπαταρία.

zaxarakis24

δηλαδή να καταλάβω: η google με το youtube red που ζητάει 10 ευρώ το μήνα για να μη βλέπεις διαφημίσεις είναι ΟΚ (που τόσα χρόνια είναι δωρεάν!), ενώ η apple είναι η άπληστη; πάμε καλά ή κράξιμο έτσι για νά’χουμε να λέγαμε; το spotify, to netflix που ζητάνε το ίδιο ποσό δεν μας ενοχλεί, μας ενοχλεί οτιδήποτε έχει πάνω το μήλο. εντάξει, είπαμε να έχουμε προτιμήσεις, αλλά αυτή η απέχθεια σε οτιδήποτε άλλο είναι εμπάθεια και μιζέρια!

καταλαβαίνω πως μπορεί να φαίνεται (και να είναι ακριβό), αλλά η apple δε φταίει για την οικονομική κρίση της ελλάδας ούτε για τα καρτέλ των παρόχων που δεν το επιδοτούν (199$ με διετές συμβόλαιο στις ΗΠΑ).

Geo123

Διαβάζω στα σχόλια πως μόνο στην Ελλάδα και στην Β.Κορέα υπάρχουν fm και νιώθω υπερήφανος που αναγκάζουμε όλες τοις αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμιος να βάζουν Ραδιόφωνο μόνο για μας…
Ύγ Μερικοί πριν τα πείτε σκεφθείτε ΛΙΓΟ

shadgr

Σωστά Geo123, και να τονίσομε ότι η μυθομανία είναι ψυχολογική πάθηση.. Αντιμετωπίσιμη..

vasilist

@zaxarakis24 Βλέπεις πουθενά να λέει πως το apple radio θα είναι δωρεάν με διαφημίσεις και επι πληρωμή χωρίς?
πως τα συγκρίνεις αυτά τα δύο? ασε που πατάς ένα close και την κλείνεις την διαφίμιση στο youtube.
Πρέπει να προσπαθήσετε πιο πολύ για να την δικαιολογήσετε την apple γιατί μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κάτι που να στέκει.

giannis

Λοιπον επειδη καποιοι ζουν σε συννεφάκι.

Στην πόλη μου σημερα χιονιζει. Για να ξεκινησω εγω απο το σπιτι μου και ο πεθερός μου απο το δικό του με το παιδι μου επρεπε να ενημερωθω απο το πιο αμεσο μεσο που υπαρχει σε αυτες τις συνθηκες. Το ραδιο fm. Εβαλα λοιπόν οση ωρα ετοιμαζομουν το ραδιο απο το παλιο κινητο της γυναικας μου. Γιατι; Γιατι με τα ακουστικα στο αυτι βγηκα και να ξεχιονισω αυλη κι αυτοκινητο και το FM ηταν ο μονος τροπος να μαθω αν οι δρομοι που ηθελα ηταν ανοικτοι η οχι.

Βλεπετε καλο το stream και τα mp3 αλλα στην αληθινη ζωη χρειάζονται κι αλλα πραγματα πιο…. πεζα απο τον Justin Bieber

Δημητρης Κρητη

υστερα απο τοσα χρονια απο το πρωτο iphone που φτιαχτηκε εως και σημερα επιτελους η Apple εδειξε το πραγματικο της προσωπο και σε αυτο το θεμα. λεγαμε χρονια τωρα οτι πρεπει να ειχε ραδιο μεσα στο κινητο και παντα εβγαιναν ολα τα fun boys της Apple και ελεγαν τα δικα τους. Οριστε παιδια ραδιο θελατε ολοι????? ΠΑΡΕ ΡΑΔΙΟ ΛΑΕ!!!!!
Το Μαρκετινγ σε ολο το μεγαλειο της Αpple…..κατι που ειναι καθημερινα χρησιμο και ΔΩΡΕΑΝ σκεφτηκαν πως θα το κανουν να βγαλουν λεφτα και απο το ΤΣΑΜΠΑ!!
Για μενα εχει νομικες διαστασεις το θεμα δεν μπορεις να εκμεταλευτεις πχ τον kiss fm και τον love radio για να βγαζεις λεφτα για κατι που υπαρχει δωρεαν ως ακροαση…επιτελους δηλαδη ημαρτον.
Τελος Eπειδη οπως λεει η διαφημιση του Media Markt ε δεν ειμαστε και χθεσινοι λυση υπαρχει και λεφτα δεν θα παρεις Ποτε Apple. Griffin iFM Radio Receiver for iPhone και αντε γεια!

Σταύρος

Ένα θετικό πράγμα το οποίο έχει το android σε σχέση με το ios είναι η δυνατότητα να κάνεις τη συσκευή σου βίδες, και σε επίπεδο software αλλά και σε επίπεδο hardware (πολύ σύντομα τουλάχιστον βλ. project ara). Αναφέρομαι σε αυτό το γεγονός γιατί, με απλές, για τα σημερινά δεδομένα, κινήσεις, μπορεί ο οποιοσδήποτε στην android συσκευή του, να αφαιρέσει τις διαφημίσεις από browsers και youtube (προφανώς με αυτές τις κινήσεις μπορεί να χάνει την εγγύηση της συσκευής). Η μαγεία του android, όπως κ του linux στα pc, είναι ότι σαν λειτουργικό, όπως και να το κάνουμε δεν έχει ταβάνι…και ας λαγγάρει στο ui που μερικούς τους γκαζώνει…
Δεν έχει να κάνει με το αν έχει διαφημίσεις στις εφαρμογές, ούτε με το ότι λαγγάρει το ui. Είναι καθαρά θέμα χρήσης και κατά πόσο μπορεί κανείς να την φτάσει σε επίπεδα που δυστυχώς το κλειδωμένο ios δεν θα προσφέρει ποτέ.

Καλά για το ραδιόφωνο τι να πει κανείς…το nokia των 20 ευρώ έχει το iphone ΟΧΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.