Καθυστερεί η αναβάθμιση σε Android Oreo για αρκετά Samsung Galaxy smartphone

καθυστέρηση αναβάθμιση android 8 oreo galaxy j3 j5 j7 2017, Καθυστερεί η αναβάθμιση σε Android Oreo για αρκετά Samsung Galaxy smartphone

Το μεγαλύτερο θέμα στο Android είναι το fragmentation που καθυστερεί τις αναβαθμίσεις, με συμβατές συσκευές να μην έχουν αναβαθμιστεί ακόμα σε Android 8.0 Oreo, όπως τα Galaxy της σειράς J του 2017 που αναμένεται να αναβαθμιστούν το Σεπτέμβρη.

Στην επίσημη σελίδα της Samsung στην Τουρκία, είχε αναφερθεί πως τα συγκεκριμένα Galaxy J, τα οποία έχουν την ονομασία PRO σε άλλες αγορές, θα αναβαθμιστούν στα μέσα Ιουλίου, κάτι το οποίο δεν έγινε μιας και θα καθυστερήσει η αναβάθμισή τους σε Android 8.0 Oreo για άλλους δύο μήνες.

Η ιστοσελίδα Güncelmiyiz είναι αυτή που έχει οριστεί από τη Samsung για να διαθέτει τις ενημερώσεις για τους χρήστες των smartphone της στην Τουρκία, με τη σειρά των Galaxy J (2017) να αναφέρεται πως βρίσκεται σε περίοδο δοκιμών για την αναβάθμισή τους που είναι προγραμματισμένη για τις 28 Σεπτεμβρίου, την ώρα που η σειρά Galaxy A (2017) να είναι και αυτή σε περίοδο δοκιμών για την αναβάθμιση που θα γίνει στις 10 Αυγούστου.

Μένει να δούμε το αν θα τηρηθεί το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα έτσι ώστε ακόμα περισσότεροι χρήστες να λάβουν την πολυπόθητη αναβάθμιση, με το πρόβλημα σχετικά με αυτό το θέμα να είναι κάτι παραπάνω από σοβαρό, ειδικά αν συγκρίνουμε την τακτική της Apple με τις αναβαθμίσεις στις iOS συσκευές της.

καθυστέρηση αναβάθμιση android 8 oreo galaxy j3 j5 j7 2017, Καθυστερεί η αναβάθμιση σε Android Oreo για αρκετά Samsung Galaxy smartphone

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stranger_man

Τώρα ασχολείται με το να μην στέλνουν τα κινητά της μηνύματα που καίνε κόσμο με αναβαθμισεις θα ασχολείται;;; άμα είσαι σοβαρή εταιρεία θέτεις προτεραιότητες!!!!!

NikosAr

Αθάνατο Android !

Paul

Android
Ένα μάτσο χάλια .Και ζητάνε χιλιάρικα για τα ερείπια τους

Thanoslam

Όταν θα παρουσιαστεί το καινουριομAndroid ίσως δώσουν και αυτοί το προηγούμενο έτσι για να πούνε ότι δουλεύουν. Απαράδεκτοι. Άντε για.

Κώστας Ζ.

Υπερβάλετε guys… Ερείπια δεν είναι. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του…

alekos

Έχει έρθει στην σειρά A. Το ios έχει ελάχιστες συσκευές να αναβαθμίσει και τα έχετε χρυσοπληρώσει κιόλας…δεν μιλάμε για και για κινητά των 200 ευρώ. Επιλογές είναι αυτά…
κάθε οικοσύστημα και κάθε εταιρία έχει τα συν και τα πλην της. Κουλάρετε fanboys

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

οτι ειναι ερείπιο ειναι…. οχι ομως για τους λογους που λετε σαν ναστε ολα 16 χρόνα..

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

χεστηκα αν δινουν αναβαθμισεις! μπορει εν έτη 2018 το γ@μοκινητο μου να δουλευει στην εντέλεια?? οχι δεν μπορεί! επειδη δυστυχως είναι Android..

αλλα και το απροβληματιστο ios τελείωσε, οταν τελειωσε και ο Jobs! τωρα ενα κλειστο Android ειναι και το ios με δηθεν αναβαθμίσεις που σου κάνουν το iphone σαπακι για πεταμα

forneverarrow

Μάγκες κόψτε καλύτερα τα σχόλια του τύπου “δεν με νοιάζουν οι αναβαθμίσεις” και τις συγκρίσεις με την Apple στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν σας παίρνει και το ξέρετε. Έτσι φιλικά πάντα. Το έκανα παλιά όταν τα έσκαγα για το κάθε android και μετά τραβούσα τα μαλλιά μου γιατί απλά, η αξία τους μακροπρόθεσμα είναι στο 1/3 της τιμής που τα αγοράζεις. Γιαυτο σήμερα δεν αγοράζεις iPhone 6 κάτω απο 400€ σε κατάστημα λιανικής, ενω τα όποια android της εποχής του έπαψαν να τα θυμούνται ακόμα και οι κατασκευαστές τους.

Για την ποιότητα των update που λέτε μερικοί, εδώ απλά γελάμε. Αν πάρεις δεύτερο major update (το ΑΝ το τονίζω) το κινητό θα θέλει τριπλάσιο χρόνο να ανοίξει ενω οι εφαρμογές θα σέρνονται. Ακόμα θυμάμαι την εμπειρία του S5 όταν πήρε το marshmallow, που έφτασε μια βδομάδα αφότου είχε βγει το nougat παρεμπιπτόντως…

alekos

forneverarrow επειδή έχεις να πιάσεις κάτι χρόνια android κινητό
καλύτερα να μην εκφέρεις άποψη και μάλιστα τόσο απόλυτη.

Γρηγορης

Ειναι αδιανοητο καποιος να συγκρινει ios με andoid….και αυτο γιατι η apple εχει δικιες της συσκευες να αναβαθμισει…αντιθετα η εκαστοτε εκδοση android πρεπει να προσαρμοστει στο αντιστοιχο ui της εταιριας…ακομη κ η samsung εχει το δικο τους ui…ελαχιστα ειναι τα κινητα που εχουν κανονικο android

Agnostos13

@forneverarrow:
Από ότι έχω καταλάβει δεν χρειάζονται αναβαθμίσεις τα παιδιά…μάλλον αλλάζουν συσκευή κάθε χρόνο…γι αυτό και ψάχνουν στις προσφορές…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ασε φιλε αγνωστε το παραμυθακι των αναβαθμίσεων για τα 16χρονα.. , οι μεγαλύτεροι καταλαβαινουμε το οτι οι αναβαθμίσεις ειναι στοχευμενα υποβαθμισεις για το κινητο για να σε σπρώξουν γρηγορότερα σε αγορά νεότερης

KnightRider

Υπάρχουν και τα custom rom – σιγά μην γίνουμε κορόιδα της κάθε εταιρίας επειδή θέλουν σαν μανιακοί να πρέπει ντε και καλά ο κόσμος να αγοράζει κινητό κάθε χρόνο !!! Άσε που πλέον ότι καινούργιο κινητό και να πάρεις χαλάει εύκολα (σαν τα καινούργια αμάξια που έχουν μέσα εγκέφαλο και ηλεκτρονικά που είναι σκέτος καρκίνος {όλο προβλήματα δηλ} + είναι όλα λαμαρίνες = πετάς συχνά τα λεφτά σου για service)

Bill

Από τότε που έκανα update το s7 edge σε oreo μου κάνει restart από 2 έως 4 με 5 φορές την ημέρα. Νομίζω ότι το κάνει όταν ζεσταίνεται το κινητό είτε στον ήλιο είτε σε φόρτιση είτε στην τσέπη ή το χέρι. Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό?

Agnostos13

@Bill:
Βάλε custom-ROM όπως λέει ο φίλος KnightRider. Ίσως σταματήσει να στέλνει και random μηνύματα. Μπορεί να κάνει άλλα βέβαια…αλλά αυτή είναι η χαρά της ανακάλυψης!

giwrgos

Καλησπερα….Να ρωτησω κατι θελω….Εχω ενα samsung s8+ και δεν μου εχει κανει ακομα ενημερωση λογισμικου…..Ξερεις κανεις γιατι????

Καλλιοπη

Εχω το Α6 σαμσουνγκ και έχω κανει ενημέρωση λογισμικού..και συνέχεια κολλαει και κανει κατι παλαβα..και δεν με βολεύει καθόλου τι μπορώ να κανω για να ξανα έχω την παλια ενημέρωση;

Vendetta

Ρε παιδιά…Που το ξετρυπώσατε το συγκεκριμένο άρθρο το 2019?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.