LG G2: Θα πάρει Lollipop το δεύτερο τρίμηνο σύμφωνα με την LG Ινδίας

Πριν μερικές μέρες μάθαμε ότι το LG L90 αναβαθμίζεται σε Lollipop και κάποιοι κάτοχοι του LG G2 βγήκατε από τα ρούχα σας περιμένοντας πότε και το δικό σας τουμπανάκι θα πάρει Android Lollipop update. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και σήμερα τηρείται σιγή ιχθύος από την LG σχετικά με το πότε θα πραγματοποιηθεί η πολυπόθυτη αναβάθμιση.

Μια αχτίδα φωτός έρχεται σήμερα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της LG Ινδίας στο Twitter. Απαντώντας σε ερώτηση κατόχου LG G2 απάντηση ότι η αναβάθμιση σε Android Lollipop θα έρθει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους, αυτό μεταφράζεται έως τα τέλη Ιουνίου.

Μακάρι να συμβεί νωρίτερα γιατι και εγώ έχω ένα G2 εδώ και θα ήθελα να το καμαρώσω με Lollipop.

LG G2: Θα πάρει Lollipop το δεύτερο τρίμηνο σύμφωνα με την LG Ινδίας, LG G2: Θα πάρει Lollipop το δεύτερο τρίμηνο σύμφωνα με την LG Ινδίας

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lefteris

Δεύτερο τρίμηνο*

αντωνης

περιεργη πολιτικη παντως αν σκεφτει κανεις οτι του ξαδερφου μου το 7 tablet v480 πηρε χτες το lollipop! το κοιταγαμε και δεν το πιστευαμε..και στο g2 καθυστερηση. για να δουμε…

zac

Να παει να γα….ει η LG απλα τα πραματα ποτε ξανα

Rosyps

Πλησιάζουμε τους 5 μήνες από τη στιγμή που η Google έδωσε επίσημα το lollipop στους κατασκευαστές, και μόλις σήμερα μαθαίνουμε ένα “χρονοδιάγραμμα” για την αναβάθμιση του G2, που και αυτό είναι ένα ολόκληρο τρίμηνο. Κατά τη γνώμη μου η αναβάθμιση έχει ήδη καθυστερήσει αρκετά, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς πως μιλάμε για την προηγούμενη ναυαρχίδα της LG. Τουλάχιστον, ας ελπίσουμε ότι θα πάρουμε ένα προσεγμένο (από τη LG) update, είτε αυτό πρόκειται για την 5.0.2 είτε για την 5.1.

george kat

καλά μέχρι τότε εμείς με τα N5 θα έχουμε πάρει την 6.0.

vtag

xaxaxaxa! Νωρίς-νωρίς! Και νόμιζα πως ήμασταν τελευταίοι με τα OnePlus One!!!! Εμείς τέλος του μήνα την παίρνουμε!!! Μπράβο LG!!!!

giannis13

βρηκα leaked την επισημη λολιποπ και την περασα ! ωραια , μια χαρα κλπ αλλα δεν βλεπω τεραστιες διαφορες με κιτ κατ …πως κανετε ετσι ;

δηλ. ο αδερφος μου που δεν ασχολειται με custom roms , φλασαρισματα κλπ εχει ακομα κιτ κατ και πηγαινει πολυ γρηγορα το κινητο !

εγω πιο πριν ειχα cloudy g3 2.2 , κι αυτη πολυ γρηγορη και με features toy g3 !

αλλα η επισημη ρομ οκ , δεν ξετρελαθηκα … και δεν ξετρελαθηκα γιατι ηδη με κιτ κατ πηγαινει πολυ καλα το G2 ! το μονο που θα ηθελα στην λολιποπ ειναι να εχει την μπαταρια που ειχε με Jellybean !

θα δω πως θα παει και θα ενημερωσω !

αααα, η LG εδωσε την λολιποπ στους Κορεατες αρχες Γεναρη !!!
+εχουν G2 me sd card και αποσπωμενη μπαταρια !! τυχεροι οι Κορεατες ή απλα
απαραδεκτη η LG

Lampros

Να εισαι καλα LG !!! Γι αυτο και εγω το πουλησα και πηρα WP για να ησυχασω απο το περιμενε της LG και της καθε LG !!!Αι στα κομματια!!!!

Hierro

Έλεος πια. Τι κατάσταση είναι αυτή; Root και custom rom μέχρι το επόμενό μου κινητό. Γιατί άμα περίμενα από την LG, ζήτω που καήκαμε.

Πάνος

Δεν πειράζει ας αργήσει, ήδη η lg είχε μια πολύ προσεγμένη rom με ωραία έξτρα features και ελάχιστο bloatware! Άλλωστε και το lollipop Δεν είναι ότι πιο σταθερό, τα έχει τα κολληματακια του, τρώει μπαταρία, κλπ!

GiannisZep

Εγώ πάντως το G2 το χω απο τον Ιανουάριο, και χω περάσει CyanogenMod 12 που είναι Lollipop 5.0.2 και χει features της Cyanogen , όπως την κρυπτογράφηση μηνυμάτων σε συσκευές που τρέχουν Cyanogen και τα λοιπά. Σιγά μην περιμένω την LG να βγάλει την official ROM που παρεπιμπτοντως θα ναι μέσα στο bloatware.

tτακης

Αυτοι που κλετε και λετε οχι ξανα lg… Υπαρχει καποιο θεμα με το κινητο σας που πρεπει ΤΩΡΑ να παρει lollipop? Δεν βελεπετε οτι εχει θεματα η lollipop???

Nick77

Ρε παιδιά έχω ένα g3 εδώ κ Ένα μήνα κ δεν έχω πάρει το lollipop Τι να φταίει?

Darth

μια χαζή ερώτηση, γιατί καίγεται ο κολος σας για το update??? αφού συσκευή λειτουργεί άψογα?? + το 5 μόνο απροβλιματιστο και ελαφρύ δεν το λες… έτσι δεν κερδίζετε τπτ αλλα μονο χάνετε…

εκτός και αν έχετε πέσει θύμα ψυχολογικόυ εξαναγκασμου… τότε…

takis

Συμφωνο απολυτα με τον dark… Εχει πολλα θεματα η lollipop…
Κατοχος G3

Βαγγος

παιδια συγγνωμη που ξαναγραφω γι αυτο το θεμα αλλα το g2 αυτη την στιγμη η αξιζει?η να αγορασει κανεις κατι απο την galaxy a σειρα για παραδειγμα?και κατι ακομα επειδη μαλλον θα το αγορασω εσεις βλεπετε αισθητες διαφορες με τα update στην ταχυτητα του τηλεφωνου κτλ?σας ευχαριστω 🙂

dimmis

Εγώ που έχω LG G Pad V480 πριν λίγες μέρες έκανα update σε 5,0,2
Όχι άπλα δεν ενθουσιάστηκα αλλά απογοητεύτηκα.!!
Ψάχνω τρόπους να γυρίσω σε 4,4,2

dimitris

Και εγω κάτοχος v480 .τι δε σου άρεσε στην 5; εχει ερθει αλλα δεν εχω κανει ακόμα εγκατάσταση.

χαρης

@Βαγγος
εγω σου ειπα πιο θεωρω καλυτερο τωρα για τα update επειδη η lg αργη και τα update εχουν διαφορα πχ υπαρχη στο youtube ενα βιντεο που κανει test ταχυτητας σε δυο lg g2 αλλα το ενα εχει 4.2.2 και το αλλο 4.4 η 4.4.2 δεν θυμαμαι και η διαφορα ειναι αισθητη.Παντος εαν το παρεις κρατα τη 4.2.2 για λιγο καιρο και μετα κανε το update σε 4.4.2 και δεν και εσυ ο ιδιος διαφορα

χαρης

Παιδια σορυ για το που βγηκα εκτος θεματος

NIKOS90

Εγω πρωσοπικα παντος με το G3 δεν εχω κανενα παραπονο με τις αναβαθμισεις και καθε υπο update που περνει γινεται και καλυτερο και πιο σταθερο τωρα αν ειχα το g2 θα ειχα ξενερωσει σιγουρα βεβαια αν ειχα το g2 θα του ειχα περασει την κορεατικη lollipop και ας το ειχα και στα αγγλικα και τι εγινε δοξα τον θεο αγγλικα ξερω

dimmis

@dimitris
βλέπω ψιλό κολλήματα αρχικά και σαν να μου πέφτει η μπαταριά πολύ γρήγορα

Dimitris

Eimia katoxos G2….. to kinito mexri stigmis skili… ligo ipomonh akoma na kanoume! sto NOTE 3 tou aderfou m irthe xthes… kai pragmatika uparxei megali veltiwsi!!!!! as elpisoume to idio sto G2!

sotiris

εγω δεν προκειται να το βαλω εαν ειναι να την πατησω οπως με το tablet nexus poy exv kai σερνεται με το lolipop….μια χαρα παει ετσι σφαιρατο απο ολες τις αποψεις

iasos

Συμφωνω κι εγω, κατοχος Nexus 5, μαπα το λολιποπ

χαρης

το lollipop ειναι διαθεσιμο για lg g2 https://opensource.lge.com/osSch/list?types=ALL&search=d802

Anestis_Top

Σήμερα έλαβε την ενημέρωση το G2 αλλά δεν μπορούσε να γίνει μέσω κινητού (έβγαζε αποτυχία ενημέρωσης), και την έκανα μέσω PC Suite της LG. Μόλις την έκανα το κινητό δεν λειτουργούσε και μου έβγαζε μήνυμα “το android.com.phone σταμάτησε να λειτουργεί”. Του έκανα ένα Hard Reset από το Recovery Mode και όλα καλά. Λειτουργεί άψογα. Γιαυτό βεβαιωθείτε πως έχετε κάνει ένα Backup και μετά προχωρήστε στην αναβάθμιση.

Dimitris

Anestis_Top pio montelo exeis kai poia xwra proeleushs??

Anestis_Top

@Dimitris το κινητό είναι φίλου Απλά εγώ του πέρασα την αναβάθμιση γιατί δεν μπορούσε το παλικάρι λογο σκαλωματος του κινητού. Είναι το D802 ευρωπαϊκό μοντέλο το 16αρι 2GB RAM. Χώρα προέλευσης δεν γνωρίζω όμως στο πρώτο Boot Ελληνικά μου βγάζει οπότε παίζει να είναι Ελληνικό.Πάντως δουλεύει άψογα με Lollipop. Αλλαγμένο περιβάλλον και πολλές προσθήκες απο G3 στις επιλογες της καμερας και στις ρυθμισεις. Καλή διαχείριση μπαταρίας και τρεχει απροβληματηστο . Προσωπικά ως κάτοχος SMG Galaxy Note 3 μου άρεσε η δουλειά της LG. Το μόνο αρνητικό είναι πως αργεί απίστευτα να κατέβει η αναβάθμιση.

Dimitris

Anestis_Top kalws egw tha perimenw mesw OTA na ginei… gt xeirokinita den xerw na tin kanw :/

Χρυσόστομος Οικονομίδης

Εμένα Γερμανικό 32ρι και απειραχτο (ουτε ρουτ ουτε τιποτα) , δε βγαζει καμμια υποψια αναβαθμισης. Καπου σα να διαβασα οτι σε 32ρια δε θα ερθει και θελει φλασαρισμα, ισχυει; Δε προκειται να μπω σε τετοιες διαδικασιες, μιας και το κινητο ειναι της κοπελας μου, αλλα ειναι δυνατον;
Οποιος εχει feedback ας ενημερωσει! Ευχαριστω!

αγγελος

Παιδια εχω το g2 με ροοτ μοθ εβγαλε αναβάθμιση στο pc suite αλλα οταν παει να κανει εγκατασταση μενει στο 1% και αναφερει κατι απο κατω για το ροοτ παρακαλω αν μπορει καποιος να με βοηθησει !!ευχαριστω πολυ!!

koutsis

Μόλις έγινε διαθέσιμη η αναβάθμιση σε lollipop 5.0.2 για το G2 στην Ελλαδα !
Γίνεται ΜΟΝΟ μέσω Lg support tool και όχι OTA.

Dimitris

@koutsis…… to elliniko eexeis>???

Μαριος Γκορτσιλας

Παιδια εγω που εχω το G2 …4/5/15 πήρε την ενημέρωση lollipop και τωρα το G2 μου εχει 5.0.2 lollipop και παει σφαίρα…

Dimitris

Μαριος Γκορτσιλας to elliniko exeis?? emena den exei erthei akoma! 🙁

Χρυσόστομος Οικονομίδης

Πηρε κανονικα το Γερμανικο 32GB . Επαναφορα εργοστασιακων πριν και μετα την εγκατασταση και παει σφαιρα , χωρις κανενα θεμα.

stefanos

molis pira tin enimerosi .. prepi na to sindesis me to pc k na katevaseis to LG PC Suite

Dimitris

stefane…. exw egw to elvetiko…. si pio exeis? ellinikis proeleuseis?

Χρυσόστομος Οικονομίδης

Ξεχασα να αναφερω και εγω οτι εγινε απο το LG Pc Suite. Δεν υπηρχε κατι ΟΤΑ

Nikos 77

Λοιπον εμένα μ χάλασε το μικρόφωνο στο g2 το πήγα για επισκευή στην lg κ σήμερα που μ το γυρισαν έτρεχε με lollipop! Ενθουσιαστηκα, μέχρι τώρα παει σφαίρα

χαρης

@Nikos 77
Τυχερος ήσουν και λολλιποπ και διορθωθηκε η βλάβη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.