Το LinkedIn θέλει να γίνει το Tinder για παροχή mentoring

linkedin tinder mentoring, Το LinkedIn θέλει να γίνει το Tinder για παροχή mentoring

Το Tinder των επαγγελματιών φαίνεται ότι θέλει να φτιάξει το LinkedIn, όπου τα νεότερα και φιλόδοξα μέλη θα μπορούν να κάνουν “match” με μέντορες που θα τους δίνουν τα φώτα και τις συμβουλές τους.

Τη δυνατότητα του Tinder με ένα swipe να αποφασίζεις ποιος σ’αρέσει και ποιος όχι και κάποια στιγμή να βρίσκεις κάποιον που ταιριάζεται έχουν προσπαθήσει να εκμεταλλευτούν πολλές εταιρείες κι ανάμεσα και σε αυτές και το LinkedIn της Microsoft.

Αυτή τη στιγμή η δυνατότητα αυτή προσφέρεται δοκιμαστικά για λίγους μέντορες στις περιοχές του Σαν Φρανσίσκο και της Αυστραλίας.

Όσοι επιθυμούν να πληρώσουν για αυτή τη λειτουργία θα μπορούν να επιλέξουν ποιος θα τους πλησιάσει. Για παράδειγμα μπορεί να επιλέξει να τον πλησιάσουν μόνο μέντορες που βρίσκονται στον πρώτο ή στον δεύτερο κύκλο γνωριμιών τους ή κάποιους που βρίσκονται στην ίδια περιοχή με αυτόν.

Το LinkedIn ευελπιστεί ότι πολλοί επιτυχημένοι επιχειρηματίες θα θέλουν να μοιραστούν την εμπειρία και τις γνώσεις τους με νεαρούς και φιλόδοξους ανθρώπους που προσπαθούν να επιταχύνουν την καριέρα τους.

Με τον τρόπο αυτό το LinkedIn θα προσθέσει μια λειτουργία που δεν έχουν ανταγωνιστικοί ιστότοποι και θα δώσει και έναν παραπάνω λόγο στους χρήστες να περάσουν χρόνο στο site, ενώ ψάχνουν για τη δουλειά των ονείρων τους.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

Και μετα οι μεντορες θα τον σφυριζουν στους νεαρους και φιλοδοξους οπως συμβαινει στο tinder δηλαδη?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Internet apps Social Media Tinder

Λειτουργία ανώνυμης περιήγησης για το Tinder – Κρύβει το προφίλ σας από ανεπιθύμητους χρήστες

Το Tinder επιτρέπει στους χρήστες του να περιηγούνται στα προφίλ άλλων και να παραμένουν κρυφοί, όμως για να αποκτήσουν αυτή την λειτουργία θα πρέπει να πληρώσουν το κατάλληλο αντίτιμο.

Internet LinkedIn Social Media

LinkedIn: Λανσάρει ανανεωμένες επιλογές ad targeting

Tο LinkedIn ανακοίνωσε ανανεωμένες επιλογές ad targeting, καθώς επιχειρεί να ευθυγραμμιστεί με τους νέους κανονισμούς περί ιδιωτικότητας, χωρίς να σταματήσει να παρέχει βέλτιστες επιλογές προσέγγισης χρηστών για τα συνεργαζόμενα brands.

Internet LinkedIn

To LinkedIn λανσάρει το δικό του δίκτυο podcasts

Ένα ακόμα κοινωνικό δίκτυο προσανατολίζεται προς την κατεύθυνση του podcasting με shows από την ομάδα LinkedIn News.