Τι νέο φέρνει το update του Facebook Messenger;

Facebook Messenger νέο update, Τι νέο φέρνει το update του Facebook Messenger;

Το Μάιο, το Facebook είχε ανακοινώσει ότι πρόκειται να απλοποιήσει την εφαρμογή του Messenger χρησιμοποιώντας λιγότερες καρτέλες και αφαιρώντας τις συντομεύσεις που δε χρησιμοποιούν οι χρήστες, με την αναβάθμιση αυτή να είναι σύντομα διαθέσιμη για όλους.

Πιο συγκεκριμένα, ένας αναγνώστης του AndroidPolice ενημέρωσε την ιστοσελίδα στέλνοντας κάποια screenshots από την καινούρια έκδοση. Όπως εκείνος τονίζει το νέο design ήρθε ως ενημέρωση από τη πλευρά του διακομιστή αφού εκείνος δεν είχε κάνει κάποια ενημέρωση πιο πριν.

Όπως βλέπετε, λοιπόν και από τα screenshots η κάτω μπάρα περιλαμβάνει πλέον τρία tabs που εμπεριέχουν τις συνομιλίες, τις επαφές και την καρτέλα εξερεύνησης. Έτσι η εφαρμογή μοιάζει να έχει πιο καθαρό περιβάλλον και εύκολες συντομεύσεις. Όπως φημολογείται, μάλιστα, η εφαρμογή θα έχει τη δυνατότητα επιλογής dark theme, κάτι που μας θυμίζει το σκούρο θέμα στο YouTube.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φανης 2013

Νομιζω εν ετει 2018 σχεδον 2019 το messenger και εν γενει τα social networks δε τα χρησιμοποιούν παρά μονον αργοσχολοι και λοιποι. Δε μπορω να καταλαβω τι ειδους ευχαριστηση και ικανοποιηση προσφερει με τις υπηρεσιες του

Kosmas

Φάνη κυρίως για ενημέρωση. Έρευνα αγοράς (σχόλια απόψεις κλπ), ενημέρωση live feed ειδήσεων πχ Κωστόπουλος, σύνδεση με εταιρείες (παρακολούθηση πορείας, νέων, δελτίων τύπου), εκδηλώσεις στην περιοχή, reviews για μέρη/μαγαζιά/εταιρείες, τεχνική υποστήριξη messenger (από e-shop, websites, εταιρείες πάλι), επικοινωνία με φίλους και τέλος γκομενάκια

έχει αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό: rss, news websites, messenger, email και flirt apps

KnightRider

Το γεγονός να μην κολλάει το messenger δεν παίζει ??? Κάθε χρόνο το messenger γίνεται πιο βαρύ χωρίς λόγο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.