Microsoft Office 2007, Με συμβόλαιο Vodafone!

Η Vodafone Ελλάδας και η Microsoft, συμφώνησαν τη διάθεση του πακέτου εφαρμογών Microsoft Office 2007 και ειδικότερα των εκδόσεων Microsoft Office Home και Student 2007, Microsoft Office 2007 Small Business και Microsoft Office 2007 Professional, μέσω πακέτου προσφορών μηνιαίας συνδρομής. Η συμφωνία είναι η πρώτη που υπογράφεται με εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα και δίνει το μοναδικό πλεονέκτημα στους συνδρομητές της Vodafone να έχουν πρόσβαση στο λογισμικό της Microsoft.

, Microsoft Office 2007, Με συμβόλαιο Vodafone!

Η Vodafone Ελλάδας θα διαθέσει το Microsoft Office 2007 σε συνδυασμό με υπηρεσίες και προϊόντα της, μέσα από ελκυστικές προσφορές για τους συνδρομητές της (επιχειρήσεις και ιδιώτες), που θα διατίθενται μέσω του εμπορικού της δικτύου.

Το Microsoft Office 2007, ανάλογα με την έκδοση, περιλαμβάνει τις ακόλουθες εφαρμογές Microsoft Office Word 2007, Microsoft Office Excel 2007, Microsoft Office PowerPoint 2007, Microsoft Office OneNote 2007, Microsoft Office Outlook 2007, Microsoft Office Publisher 2007 και Microsoft Access 2007.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.