Microsoft Office για iPad, 12 εκατ. downloads σε μια εβδομάδα

Μια μόλις εβδομάδα έχει περάσει από την κυκλοφορία του Microsoft Office για iPad και τα downloads έφτασαν στα 12 εκατομμύρια στο App Store. Ο αριθμός δείχνει την τεράστια επιτυχία της νέας σουίτας για iPad και η ίδια η Microsoft ανακοίνωσε μέσα από το Twitter ότι η οι εφαρμογές Word, Excel, PowerPoint και OneNote ξεπέρασαν τους 12 εκατομμύρια χρήστες χωρίς να αναφέρει ακριβή αριθμό ανά εφαρμογή.

Όπως φαίνεται το Microsoft Office για iPad δεν έχει μόνο την αποδοχή του ίδιου του Tim Cook αλλά και των χρηστών. Διατίθενται δωρεάν στο AppStore,επιτρέπει τη δωρεάν προβολή εγγράφων και παρουσιάσεων αλλά για την επεξεργασία τους απαιτείται ετήσια συνδρομή στο Office 365.
, Microsoft Office για iPad, 12 εκατ. downloads σε μια εβδομάδα
, Microsoft Office για iPad, 12 εκατ. downloads σε μια εβδομάδα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tolkien

Μπορω να πω οτι ειναι αψογο το office for ipad μιας κι εχω office 365. 🙂
Τωρα αν καποιος δεν εχει το 365 με το να κανει μονο read δεν νομιζω να τον εξυπηρετει ιδιαιτερα.

Χρήστος

tolkien, είναι αυτό (το MS Office 365) που καίει το office, βασισμένο και στα reviews στο app store.

Διαβάζουμε συνεχώς σχόλια για την apple και τα “ψώνια” που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της, όμως δε νομίζω να βλέπει συχνά η microsoft 12 εκατομμύρια downloads σε μια εβδομάδα. Αυτή είναι η υπεροχή.

tolkien

@Χρήστος ειναι αριστη η χρηση του office στο ipad (δεν λαγκαρει καθολου σε word ή excel που χρησιμοποιω συχνα εν αντιθεση με αλλα προγραμματα που ειχα). Εμενα παντα με βολευανε τα office και τωρα μιας κι εχω 365 εκδοση μπορω να το χρησιμοποιω σε ολες τις λειτουργιες του. Αν δεις ομως στο app store τρωει μεγαλο κραξιμο για τον τροπο που το εδωσε στο κοινο.(και δεν εχουν αδικο πιστευω. Η αληθεια να λεγεται). Επρεπε εστω να βγαλει και ενα αλλο μοντελο αγορας για οσους δεν θελουν να δινουν σχεδον 100 ευρω το χρονο και να ονομασει το παρον office κατι που να δειχνει οτι ειναι για business αγορα. Παντως αν συγκρινω την full εμπειρια του office ipad με αλλες αντιστοιχες (ειτε της apple ειτε αλλα υποτιθεμενα office για android) η microsoft ειναι μακραν καλυτερη, απλα ο τροπος που το πλασαρανε ειναι λαθος. @Χρήστος οποιος ειναι αποκλειστικα χρηστης apple προιοντων ειναι τρομερα κολλημενος. H apple εχει καλυτερο λειτουργικο, η apple εχει καλυτερο αντιστοιχο office και αλλα. Αυτα δεν ισχυουν. Το λεω και σαν χρηστης mac και windows. Αλλο να αγοραζεις κατι χρησιμο οπως ειναι για μενα το office που με διευκολυνει στην δουλεια και αλλο ο καθενας να λεει αλλα νταλον… Συνέχεια »

kwstascifi

Μόνο έναν χρόνο αργότερα από το Android.
Άντε και εις ανώτερα 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.