Nacho Notch – Notch Hider: H εφαρμογή που κρύβει το ανεπιθύμητο notch

Nacho Notch - Notch Hider, Nacho Notch – Notch Hider: H εφαρμογή που κρύβει το ανεπιθύμητο notch

Δε σας αρέσει καθόλου η εγκοπή στην οθόνη του smartphone σας και το γεγονός ότι η νέα τάση υιοθετείται πλέον από όλους τους μεγάλους και μικρούς κατασκευαστές στον κόσμο; Μην ανησυχείτε καθόλου. Υπάρχει λύση! Η εφαρμογή Nacho Notch – Notch Hider κρύβει το ανεπιθύμητο notch στην οθόνη.

Όλα τα τελευταία flagship smartphones που έχουν ανακοινωθεί μέσα στο 2018 Asus Zenfone 5/5Z, Huawei P20 and P20 Pro, Oppo R15, Vivo X21 το Vivo V9 και άλλα, με μοναδικές εξαιρέσεις τα Samsung Galaxy S9/S9+ και το Xiaomi Mi Mix 2S, έχουν υιοθετήσει το notch στην επιφάνεια της οθόνης. Ακόμη και το επερχόμενο OnePlus 6 πρόκειται να έρθει με notch όπως αποκάλυψε ο Co-Founder της εταιρείας.

Υπάρχουν συσκευές όπως το Huawei P20, το OnePlus 6 αλλά και το LG G7 (λένε) που σου δίνουν τη δυνατότητα να κρύψεις την εγκοπή εάν δε σου αρέσει αλλά τι γίνεται με τα υπόλοιπα smartphones;
Ένας developer από το XDA Forum αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του δημιουργώντας την εφαρμογή Nacho Notch – Notch Hider. H νέα εφαρμογή επιτρέπει σε κάθε Android smartphone να κρύψει το notch (στη λειτουργία portrait) κάνοντας μαύρο και το υπόλοιπο τμήμα της οθόνης που φιλοξενεί την εγκοπή. Έτσι δημιουργείται μία ομοιόμορφη μαύρη γραμμή που “κρύβει” επιμελώς το notch.

Ο developer αναφέρει μάλιστα ότι ακόμη και οι κάτοχοι συσκευών χωρίς εγκοπή μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή για να αλλάξουν το χρώμα της γραμμής κατάστασης του κινητού σε μαύρο εάν το προτιμούν.

Αν αγαπήσατε το Nacho Notch – Notch Hider μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από εδώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Κατάντια…

giorgosgek

Αν δεν σου αρεσει το notch απλα δεν παιρνεις κινητο με notch τοσο απλο πας σε αλλη επιλογη

Αλέξανδρος

@Μπράβο στο παιδί. Εσείς παιδιά παραπάνω αν το υιοθετήσουν όλες οι εταιρείες και το βάλουν στις ναυαρχίδες τους τι θα κάνετε; Δεν θα πάρετε ένα τούμπανο κινητό μόνο για το notch;
Για πολλούς δε το νομίζω.
Προσωπικά είμαι μαζί σας γιατί αυτή την βλακεία απορώ πως την έβαλαν στα κινητά τους.
Αντέγραψαν που αντέγραψαν το mi mix, δεν μπορούσαν να το κάνουν σωστά;
Το θέμα είναι ότι το παιδί δίνει λύση έστω και έτσι.

KostasB

Το λέει και το άρθρο. Mi Mix 2S..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android apps Google Google Play

Google Play: Αυτές είναι καλύτερες εφαρμογές για το 2021

Η εταιρεία αναφέρει ότι τα κύρια κριτήρια για την επιλογή των καλύτερων εφαρμογών σε κάθε κατηγορία είναι ο καινοτόμος χαρακτήρας των συγκεκριμένων εφαρμογών με νέες δυνατότητες παιχνιδιού και νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με το λογισμικό.

Software iOS Android apps

Τα 5 καλύτερα Voice Recorded apps για iOS και Android

Καταγράψτε τις σκέψεις σας σε προσωπικό επίπεδο ή πραγματοποιήστε μια συνέντευξη σε επαγγελματικό, με ένα από τα applications των voice recorders.

Software Android Android apps apps

Αποκτήστε 16 επί πληρωμή εφαρμογές και παιχνίδια Android εντελώς δωρεάν

Αν έχετε συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android προλάβετε 16 επί πληρωμή εφαρμογές και παιχνίδια εντελώς δωρεάν για λίγες ώρες.

Software Android Android apps apps

5 εφαρμογές για δωρεάν εφαρμογές πλοήγησης σε Android και iPhone

Οι δικές μας προτάσεις για τις 5 καλύτερες εφαρμογές για πλοήγηση σε iOS και Android για άνετα και ασφαλή ταξίδια.