Netflix: Απολαύστε streaming σειρών και ταινιών χωρίς… εικόνα

Netflix, Netflix: Απολαύστε streaming σειρών και ταινιών χωρίς… εικόνα

Το Netflix αποφάσισε να δώσει την επιλογή στους χρήστες του να κάνουν streaming ταινιών, σειρών και βίντεο χωρίς εικόνα. Συγκεκριμένα, από την έκδοση 7.84.1 build 28 35243 οι χρήστες μπορούν να απενεργοποιούν εντελώς την εικόνα, όμως η ταινία ή η συνεχίζει να παίζει κανονικά.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε το λόγο που μπορεί κάποιον να επιλέξει αυτή την επιλογή, όμως για να το έκανε το Netflix μάλλον θα υπάρχει κοινό που το ζήτησε. Έτσι, την επόμενη φορά που θα κάνετε streaming την αγαπημένη σας σειρά, όταν βάλετε την εικόνα σε πλήρη οθόνη θα σας εμφανιστεί η επιλογή και θα εξαφανιστεί εντελώς η εικόνα, αφήνοντας ένα μαύρο φόντο.

Netflix, Netflix: Απολαύστε streaming σειρών και ταινιών χωρίς… εικόνα

Ταυτόχρονα όμως, όλα τα πλήκτρα ελέγχου θα παραμείνουν διαθέσιμα, ακόμα και της φωτεινότητας. Ίσως έτσι κάποιος να μπορεί να σώσει αρκετά MB, καθώς θα μετατρέψει το streaming σε podcast. Όπως πάντα, η διάθεση έχει ξεκινήσει, όμως μπορεί να κάνει μερικές ημέρες μέχρι να δείτε τη νεότερη εφαρμογή του Netflix και να απολαύσετε το… ακουστικό σας ταξίδι. Μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε τα κορυφαία του Netflix για το 2020, για να πάρετε ιδέες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ralf

Εχθές αποφάσισα να αφήσω το νετφλιξ να παίζει στο κινητό και το γύρισα ανάποδα, ίσα ίσα να με νανουρίσει. Τελικά κοιμήθηκα

Jim

Φαντάσου τι ηλιθιότητα υπάρχει….μπολικο πράγμα

Billys

Εάν θες να βλέπεις απ’ την τηλεόραση και να ακούς απ’το κινητό με τα ακουστικά, το χρειάζεσαι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.