Το Netflix αυξάνει τις συνδρομές σε όλα τα πακέτα προβολής του

netflix, Το Netflix αυξάνει τις συνδρομές σε όλα τα πακέτα προβολής του
Το Netflix αυξάνει τις τιμές σε όλα τα πακέτα προβολής του από 13% έως 18%, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη αύξηση τιμών μέχρι σήμερα. Οι νέοι συνδρομητές θα υπόκεινται στις υψηλότερες τιμές κατευθείαν, ενώ τα ήδη μέλη του Netflix θα δουν τη νέα τιμολόγηση να πραγματοποιείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.
Το CNBC αναφέρει ότι το χαμηλότερο επίπεδο των 8 δολαρίων θα κοστίσει τώρα 9 δολάρια, ενώ τα πακέτα των 11 και 14 θα αυξηθούν στα 13 και 16 δολάρια, αντίστοιχα. Το Netflix δεν πάει πολύς καιρός που αύξησε σε κάποιες χώρες, τις τιμές των δύο υψηλότερων πακέτων της από το 2017. “Αλλάζουμε τις τιμές από καιρό σε καιρό καθώς συνεχίζουμε να επενδύουμε σε περισσότερη ψυχαγωγία και να βελτιώνουμε τη συνολική εμπειρία στο Netflix”, ανέφερε η εταιρία σε μια δήλωση στο CNBC.
Ως εταιρία κολοσσός στον χώρο του streaming, έχει ξοδέψει δισεκατομμύρια δολάρια για το περιεχόμενό του, και τις αποκλειστικότητες, που περιλαμβάνουν δημοφιλείς τίτλους όπως το “Orange is the new Black”, “House of Cards” και “Stranger Things”. Το Netflix έχει τονίσει πολλές φορές πόσο σημαντικός είναι ο αρχικός προγραμματισμός για να παραμένει κανείς ανταγωνιστικός. Τον περασμένο Οκτώβριο, η εταιρεία δήλωσε ότι θα ξοδέψει άλλα 2 δισ. δολάρια για να χρηματοδοτήσει «γενικούς εταιρικούς σκοπούς, οι οποίοι μπορεί να περιλαμβάνουν εξαγορές περιεχομένου, παραγωγή και ανάπτυξη, δαπάνες κεφαλαίου, επενδύσεις, κεφάλαια κίνησης και πιθανές εξαγορές και στρατηγικές συναλλαγές». Εκθέσεις ανέφεραν επίσης πέρυσι ότι το Netflix δοκιμάζει ένα ακριβότερο πακέτο “Ultra”, καθώς και ένα πολύ οικονομικό πακέτο σε ορισμένες περιοχές.
Αυτή η αύξηση των τιμών έρχεται και σε μια εποχή που το Netflix λαμβάνει δίκαιη αναγνώριση τόσο για τις αποκλειστικές σειρές δικής της παραγωγής όσο και για τις ταινίες της. Η εταιρία έχει οκτώ υποψηφιότητες BAFTA για φέτος και έχει κατακτήσει την Χρυσή Σφαίρα για τις αρκετές προβολές της όπως η ταινία “Kominsky Method”,”Bodyguard”, καθώς και για την ταινία “Roma” του Alfonso Cuarón.
Η νέα τιμολόγηση επηρεάζει τους συνδρομητές των Η.Π.Α. καθώς και δεκάδες χώρες της Λατινικής Αμερικής όπου η εταιρεία χρεώνει σε δολάρια ΗΠΑ. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση προς το παρόν για τυχόν αυξήσεις στις συνδρομές.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Εε θα ενεργοποιηθεί VDSL σε λίγο καιρό στην περιοχή μου, αν αυξηθεί το netflix το κλείνω και επιστρέφουμε στους παλιούς καλούς καιρούς αφού θα έχω γρήγορο ίντερνετ δεν θα αργεί ο θείος….
Θα χάσει πολύ κόσμο πάντως

Flagship killer

Εχθές έκανα αναβάθμιση σε UHD 4K λόγω νέας tv και μου κακοφανηκε από 9.99 στα 11.99… μη ξεφύγεις πολύ Netflix γιατί υπάρχουν και οι πειρατές και τελειώνει η ιστορία

Flagship killer

Παρεμπιπτόντως, έχει δει κανένας το TITANS… Είμαι στο Ε3 και αν και μου αρέσει, νομίζω πως δε θα με τρελάνει όπως flash και protector!

kostas

Καλό το Netflix αλλά έχει τα ιδία …σε κάθε παράγραφο έχει τουλάχιστον μια με δυο φορές την ιδία ταινία η σειρά… και τα ιδία όσον αφορά τις τιμές αν αυξηθούν άντε γεια…

Flagship killer

@kostas είναι συγκεκριμένα τα “καλα” του Netflix.
1)Σειρές
2)4Κ UHD
3)ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
4)Ταχύτατη ενημέρωση, πχ flash παίζει στην Αμερική απόψε και την Πέμπτη (καμιά φορά και Τετάρτη) θα το δω με σωστούς υπότιτλους και super ποιότητα.

Gregorio

Το σκεφτόμουν καιρό να κάνω συνδρομή στο Netflix αλλά τελικά την ώρα που συμπλήρωνα την εγγραφή μου στο Netflix που ήρθε αναλαμπή και δεν έκανα, αναρωτήθηκα να δώσω 11.99€ για να βλέπω τις 2-3-4 σειρές που με ενδιαφέρουν από το Netflix που τώρα τελευταία έχει αρχίσει και παίρνει και την κάτω βόλτα με κόψιμο σειρών, την παραγωγή Τούρκικων (The Protector) και την αύξηση των τιμών και να έχω και τίποτε προβλήματα με το Streaming (γιατί μην ξεχνάμε ζούμε στην χώρα με το αθλιότερο ίντερνετ στην Ευρώπη) ή να δώσω 25€ για FOUL πακέτο στον ΟΤΕ TV και να βλέπω ταινίες, σειρές, αθλητικά, ντοκιμαντέρ, εκπομπές κλπ κλπ ??? τελικά με κέρδισε το 2ο και νομίζω πως και πολύ καλά έκανα.

techgeek

Είναι καθαρά για Αμερική και χώρες που πληρώνεις με το δολάριο. Δεν επηρεάζει την Ευρώπη και σε όποια άλλη χώρα πληρώνεις με νόμισμα εκτος του δολαρίου.

Dimitris

Όλοι εσείς που λέτε ότι ισχύει μόνο για Αμερική, καθίστε να αυξηθούν οι χρήστες στην Ευρώπη και θα δείτε μετά που θα φτάσουν οι τιμές..το κόλπο είναι να σου δίνουν κάτι τσάμπα στην αρχή, να εθίζεσαι και να κάνουν αυξήσεις την μια μετά την άλλη. πχ έγινε με τα κινητά στην Ελλάδα, στην αρχή έβαζες μια κάρτα τον χρόνο, μετά σου ζητούσαν μια κάρτα το 6μηνο, μετά το 3μηνο και τώρα το 2μηνο και μάλιστα από 10 ευρώ και πάνω. Και μην μου πείτε ότι μπορείτε να βρείτε κάτι πιο οικονομικό. Νομίζω ότι γνωρίζετε όλοι τον όρο καρτέλ.

Flagship killer

@gregorio φίλε δε διαφωνώ αφάνταστα μαζί σου αλλά…. αν σου έρθει μόνο 25 τον μήνα το full της cosmote πες το μου να το ξέρω…. Επειδή το εχω βγαίνει κοντά στα 30 κάτι

George

Και το netflix έχει πολύ ωραία ντοκιμαντέρ και πιο πολύ περιεχόμενο από το cosmote tv

Chris_BMW

Ρε μάγκες βρείτε δυο τρία άτομα και κάντε από κοινού !
Δεν έχετε κάποιον φίλο κολλητό η συγγενή ;;
Εγώ το έκανα με τα δυο μπατζανάκια μου από κοινού και μου βγαίνει 4€ το μήνα ! Σιγά το ποσό δηλαδή ..

Flagship killer

@George μη το τερματιζουμε…
Και τα δύο έχουν υπέρ και κατά.
Το cosmote έχει
NBA LIVE
Δε ξέρω πόσες διοργανώσεις ποδόσφαιρο συν ch.l. Και Europa
Ελληνικό μπάσκετ
Κύπελλο ποδοσφαίρου
Και αυτό που γουστάρω τρελά , πολύ ενημερωμένο on demand σε σχετικά νορμάλ τιμές
Ε δε το λες και λίγο περιεχόμενο.

Tasos Spanos

Το Netflix με το cosmote TV δεν έχει καμία σχέση
Στο Netflix
Δεν έχεις δέσμευση. Κάνεις συνδρομή σήμερα. Βλέπεις όσο βλέπεις. Τον άλλο μήνα την ακυρώνεις απλά και αμέσως
Μπορείς να έχεις τον λογαριασμό σου με άλλους 3. Συνολικά 4 τηλεοράσεις ταυτόχρονα οπότε δίνεις από 3€ τον μήνα
Παίζει σε κινητά
Σε tablet
Σε smart TV
Σε υπολογιστή
Κατεβάζεις την σειρά που θέλεις και την βλέπεις αργότερα όταν δεν θα έχεις ίντερνετ
Συνεχίζεις από εκεί που το άφησες άσχετα από ποια συσκευή είχες μπει
Έχει κι άλλα πλεονεκτήματα σε σχέση με το cosmote TV
Και εκείνο έχει πλεονέκτημα αλλά είναι διαφορετικές υπηρεσίες.
Δεν τα θεωρώ ανταγωνιστές μεταξύ τους.
Ίσα ίσα που αν βλέπεις και μπάλα και σειρές τότε χρειάζεσαι και τα δύο

ΜakisReloaded

@Flagship killer
Oταν λές ενημερωνεμο on demand τι ακριβως εννοεις?!
Γενικα το κοσμοτε παει απατο οσον αφορα τις ταινιες… Εχει 2 καναλια για ταινιες, και 1 ακομα το οποιο μπορει να παιζει την ιδια ταινια 2 και 3 για να μν πω 4 μερες σερι… Τουλαχιστον σε αυτο το κομματι η COSMOTE TV ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ! Βλεπε ΝΟVA, οι τυποι το χουν παει οσον αφορα τις ταινιες σε αλλο επιπεδο. Μν σας κοροιδευουν στη COSMOTE!

Flagship killer

@makisreloaded συγνώμη φίλε αλλά ξέρεις τι είναι το on demand????
Σε ρωτάω γιατί, μου μιλάς για κανάλια!

Γιώργος

Ελληναρες!!!!!!!
Ξοδεύεται 1000 ευρο για ένα τηλέφωνο και του βαζεται κάρτα και κάνετε αναπάντητες στους άλλους να σας πάρουν, κλαιγεστε για τα 14 ευρο που σε χρεώνει η εταιρία για 4κ περιεχόμενο και μάλιστα για 3 τηλεοράσεις, και μου μιλάτε για cosmote που το πληρώνεις συνδυαστικό με σταθερό κλπ 50 με 60 ευροκαι σου παρέχει λαλακιες, τελικά ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΏΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ

Flagship killer

@Γιώργος επειδή είμαστε πολλοί, και δε σώζεται η χώρα σου προτείνω να φύγεις…
99% έχεις ξαομι, 4Κ βλέπεις μόνο στις βιτρίνες και ΦΥΣΙΚΑ είσαι υπάλληλος… άντε γειά!

Flagship killer

Κουβέντα γίνεται, δε κλαίγεται κανένας. Αντιθέτως εσύ επειδή είσαι στη φάπα στη ζωή σου, το παίζεις large πίσω από ένα πληκτρολόγιο…
Για λύπηση…

StathisS

To Full της Cosmote έχει όντως 25 ευρώ (το έχω και εγώ) αλλά η όποια σύγκριση σε σειρές και ταινίες με netflix είναι το λιγότερο αστεία, άλλο το ένα άλλο το άλλο. Το Netflix είναι πολύ ανώτερο όσον αφορά σειρές, ταινίες κτλ Τώρα αν κάποιος δεν καίγεται τόσο για αυτά και θέλει κάτι που να έχει κάποιες ταινίες και κάποιες σειρές αλλά να έχει και αθλητικά κτλ τότε δίνει τα διπλά και παίρνει Cosmote TV αλλά η γενική σύγκριση είναι εντελώς άκυρη. Επίσης όταν (λάθος) συγκρίνεις το netflix με την Cosmote δεν θα συγκρίνεις με το πακέτο των 12 ευρώ (εκτός αν η cosmote έχει 4k hdr και ταυτόχρονη αναπαραγωγή σε 4 συσκευές και δεν το ξέρω) θα το κάνεις λοιπόν με το πακέτο των 8 ευρώ (γιατί αντικειμενικά στην cosmote πάνω απο 720p δεν θα δεις ποτέ) και τότε η ψαλίδα είναι πολύ μεγάλη για την όποια σύγκριση και αυτή γίνεται ακόμα πιο άκυρη.
BTW το netflix δεν κολλάει σχεδόν ποτέ αν έχεις την αναπαραγωγή στο αυτόματο. Πιο εύκολα θα κολλήσει το youtube παρά το netflix

mare

Πόσο μου “αρέσει” όταν παίζουν με τα νούμερα. Αντί να πούνε 1-2 δολάρια λένε “13% έως 18%”.
Επίσης λίγο προσοχή στους τίτλους καθώς υπονοεί ότι επηρεάζει και μας. Πετυχημένο baitclick δεν μπορώ να πω, αλλά επειδή βαριόμουν να διαβάσω μέχρι και την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ πρόταση έχασα “λίγο” χρόνο από τη ζωή μου για να ψάξω να δω τι ακριβώς γίνεται.

Gregorio

Ρε παλικάρια… πως κάνετε έτσι επειδή δεν έβαλα Netflix ??? ποσοστά παίρνετε ??? το γιατί δεν έβαλα το εξήγησα παραπάνω, το Morco Polo κόπηκε, το Altered Carbon κόπηκε, το Daredevil κόπηκε, The Defenders κόπηκε, Luke Cage κόπηκε, Iron Fist κόπηκε, Jessica Jones κόπηκε, The Punisher είναι στην 2η και τελευταία σεζόν του καθώς και αυτό κόπηκε, και πόσες άλλες ακόμα σειρές που έβλεπα και κόπηκαν, μόνο 4 σειρές έμειναν που βλέπω, το Narcos, το Stranger Things, το Star Trek: Discovery και το Better Call Saul, 4 σειρές έμειναν που με ενδιαφέρουν και δεν παίζουν την ίδια εποχή και που δεν ξέρω πότε θα του κ@υλώσει του Netflix και θα της κόψει και αυτές, και αφού το Netflix δεν δείχνει μια σταθερά και κόβει σειρές όποτε του κατέβει, κόβει ακριβές παραγωγές και στην θέση τους βάζει μπούρδες, η πολιτική του είναι από τις χειρότερες και πρόκειται να αυξήσει και τις τιμές του αποφάσισα να βάλω ΟΤΕ TV και αυτές τις 4 σειρές που απέμειναν στο Netflix να τις βλέπω δια μέσω πλάγιας οδού 😉 , στον ΟΤΕ TV τουλάχιστον θα έχω να διαλέξω να δω ταινίες, σειρές, εκπομπές, ντοκιμαντέρ, αθλητικά, κλπ. Το πλούσιο υλικό στο Netflix που το είδατε ??? τα… Συνέχεια »

George

@Gregorio , κάνεις λάθος δεν τις έκοψε επειδή γούσταρε , η disney κρύβεται από πίσω που θα κάνει δικιά της streaming υπηρεσία
Marvel = disney.. σιγά μην άφηνε στο netflix τις σειρές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.