Skype: Αναβαθμισμένη έκδοση και για iOS

Νωρίτερα μέσα στον μήνα η Microsoft ανακοίνωσε την καινούργια έκδοση του Skype και κυκλοφόρησε την εφαρμογή για Android. Η αναβαθμισμένη έκδοση είναι πλέον διαθέσιμη και για iOS.

Η εφαρμογή έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές με πολλές καινούργιες προσθήκες. Η εφαρμογή πλέον, μοιάζει περισσότερο με Social Network και εστιάζει στην κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο με τους φίλους, με την επιλογή Highlights, όπως το ονομάζει η Microsoft. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να κάνει αλλαγές των χρωμάτων εντός της εφαρμογής.

Skype app for iOS νέα, Skype: Αναβαθμισμένη έκδοση και για iOS

Είναι φανερό ότι Microsoft προσπαθεί να ανταγωνιστεί τις άλλες πλατφόρμες όπως το Snapchat, Facebook Messenger, WhatsApp τα οποία έχουν κλέψει αρκετούς χρήστες από την υπηρεσία της Microsoft. Μένει να δούμε αν οι χρήστες μείνουν ευχαριστημένοι με τις αλλαγές του Skype.

Η αναβάθμιση της εφαρμογής έγινε διαθέσιμη νωρίτερα σήμερα στο App Store και για την Ελλάδα. Σύντομα θα υπάρξουν αναβαθμίσεις της υπηρεσίας για macOS και Windows.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Το γεγονός να κάτσουν να το φτιάξουν λίγο κολλάει το σκέφτηκαν αυτό καθόλου ???
Έχω το Galaxy S3 και το Xperia P και το Skype σέρνεται !!!

KnightRider

**Edit “να το φτιάξουν λίγο γιατί κολλάει”

Σταύρος Χρι

Τα Galaxy S3 και Xperia P κολλάνε ! Το P το είχα και εγώ πριν χρόνια και ήταν ένα από τα χειρότερα κινητά που είχα αγοράσει ποτέ στην ζωή μου (έπρεπε να το έλεγαν Xperia lag) και το S3 το έχει ένας φίλους μου και σέρνετε από ότι ισχυρίζεται ! Μόνο η εφαρμογή δεν φταίει !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Software Adobe

Adobe Premiere Pro: Αποκτά εργαλεία δημιουργίας βίντεο τεχνητής νοημοσύνης – Ίσως ενσωματώσει το Sora της OpenAI

Η Adobe ετοιμάζει ένα μοντέλο βίντεο παραγωγικής ΑΙ για την οικογένεια Firefly που θα φέρει νέα εργαλεία στην πλατφόρμα Premiere Pro.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.