Nexus 5, ξεκινά η αναβάθμιση Android 4.4.3 KitKat

Το νέο update για το Android, το 4.4.3 KitKat είναι διαθέσιμο από σήμερα για τους κατόχους της συσκευής της Google, Nexus 5. Οι χρήστες της Sprint θα είναι οι πρώτοι που θα το λάβουν. Η νέα αυτή έκδοση αφορά αυστηρά μόνο την διόρθωση bugs και δεν θα φέρει κάποιο νέο feature ή αλλαγές στο UI, όπως είχε ακουστεί.

Η Google διόρθωσε προβλήματα που είχαν να κάνουν με το Bluetooth το Wi-Fi και με γνωστά προβλήματα με αποσυνδέσεις από σύνδεση data, τυχαίες επανεκινήσεις, χαμένες κλήσεις και κάποια bugs της κάμερας.

, Nexus 5, ξεκινά η αναβάθμιση Android 4.4.3 KitKat

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Michkost

Ξερουμε αν θα ερθει σε moto g?

alex89

Έχει λάβει κανεις την ενημέρωσή ?
Σε εμένα δεν έχει ερθει μάλλον σε καμια εβδομάδα!!

alex89

Σας έχει ερθει η αναβάθμιση?
Σε εμένα ακόμη δεν έχει ερθει , ίσως τις επόμενες εβδομάδες.
Μακάρι να βελτιώσουν την μπαταρία χάνει ισχύει χωρίς λογο.

GiannisWST

Η αναβαθμιση δεν εχει ξεκινησει ακόμα ουτε στην αμερικη απο την Sprint… Πρεπει να αλλαχτει λίγο το αρθρο γιατι παραπλανεί και αφηνεται να εννοηθεί οτι η αναβαθμιση εχει ξεκινήσει. Η Sprint εβγαλε ανακοίνωση που προετοιμαζει τους κατόχους nexus συσκευων για τις επομενες μερες.

απο XDA:
“Google has posted their exact rollout policy. It was linked in this thread. It is well known they start out with 1% of the userbase getting the update. However, that doesn’t stop anyone from manually downloading it and sideloading it.

Also, lately, as soon as the rollout starts, Google pushes the release to AOSP and posts the factory images. Since no single person has reported getting the update, and Google isn’t pushing the source/images out, it can be concluded that the rollout has not started”.

Δεν υπαρχει ουτε ενας ακομα της Sprint που να εχει παρει αυτη την αναβαθμιση.
link και συζητηση στο XDA εδω: https://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/4-4-3-rolling-t2717167

επισης δεν χρειαζεται ροοτ για να μπει η αναβαθμιση χειροκινητα οταν βγει το .zip, μπαινει και με abd, οδηγιες εδω: https://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/info-nexus-5-ota-help-desk-t2523217
—->>>Οποιος δεν ξερει τι ειναι το abd, δεν θελει να ψαξει ή να ασχοληθει να περιμενει να παρει την αναβαθμιση αυτοματα OTA.

thanos

ξερεται ποτε θα παρει ? cnock kode το nexus 5 ?

Κώστας Βλαχάκης

thanos, Αυτό το έχει μόνο η LG στα LG κινητά. Δεν θα το δώσει στα Nexus 4 και Nexus 5 και ας είναι κατασκευής LG.

Γιάννης

για Galaxy S4 το 4.4.3 περιπου πότε θα μπορώ να το κατεβασω; και τι αλλαγες θα υπαρξουν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News Android Android Kit Kat Android Marshmallow

Google: Το 2.3% των Android τρέχουν Marshmallow και το 36.1% Lollipop

Με τους κατασκευαστές να ανακοινώνουν νέες high-end συσκευές και να αναβαθμίζουν περσινές ναυαρχίδες, η τελευταία έκδοση του Android OS, φαίνεται να κερδίζει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, αν και παραμένει σε μονοψήφια νούμερα.

News Android Smartphones Nexus 5 Nexus 6

Android 6.0 Marshmallow αναβάθμιση για Nexus 5, 6, 7 και 9

Κάτοχοι των Nexus 5 και Nexus 6 smartphones και Nexus 7 και Nexus 9 tablets μπορείτε από σήμερα να αναβαθμίσετε σε Android 6.0 Marshmallow. Συγκεκριμένα θα πρέπει να είστε σε θέση να flasάρετε τη συσκευή σας αλλά αυτό είναι κάτι σχετικά συνηθισμένο στους περισσότερους Nexus users.

News Android Android Marshmallow Nexus 5

Android 6.0 Marshmallow: Αναβάθμιση από τις 5 Οκτωβρίου;

Σύμφωνα με χρονοδιάγραμμα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Telus από τον Καναδά τα Nexus 5 και Nexus 6 θα ξεκινήσουν την αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow από τις 5 Οκτωβρίου, μια εβδομάδα μετά την επίσημη παρουσίασει την νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Android που θα πραγματοποιηθεί σε event της Google.

News Google Google Nexus 5 LG Nexus 5

Nexus 5: Η Google σταματά μια από τις καλύτερες Android συσκευές

Ακόμη πωλείται μέσω παρόχων και καταστημάτων λιανικής, αλλά όπως αναφέρει εκπρόσωπος της Google στο The Verge, η εταιρεία θέλει να επικεντρωθεί πλέον στη νέα της ναυαρχίδα Nexus 6. To Nexus 5 κυκλοφόρησε τέλη του 2013 με την υπογραφή της LG και ομολογουμένως οι δυο τους είχαν κάνει πολύ καλή δουλειά. Η 4.95 ιντσών οθόνη είναι […]