Οι ανενεργοί λογαριασμοί στο Facebook θα διαγράφονται πλέον μετά από 30 ημέρες

ανενεργοί λογαριασμοί facebook διαγραφή μετά από 30 ημέρες, Οι ανενεργοί λογαριασμοί στο Facebook θα διαγράφονται πλέον μετά από 30 ημέρες

Μετά τη “βόμβα” που έσκασε πριν δύο εβδομάδες για το χακάρισμα των λογαριασμών 50 εκατομμυρίων χρηστών στο Facebook, η εταιρεία αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγές. Πιο συγκεκριμένα αποφάσισε να αυξήσει τον χρόνο που απαιτείται για να διαγραφεί ένας λογαριασμός.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν όταν κάποιος επέλεγε να διαγραφεί ο λογαριασμός του στο Facebook, περνούσαν 14 μέρες για να πραγματοποιηθεί οριστικά η διαγραφή. Πλέον, ο χρόνος που χρειάζεται πλέον για τη διαγραφή, αυξάνεται και φτάνει στο χρονικό διάστημα των 30 ημερών.

Μάλιστα, ένα στέλεχος της εταιρείας αναφέρει ότι αυτή η αλλαγή έχει προκύψει διότι έχει παρατηρηθεί ότι πολλοί χρήστες προσπαθούν να ξανασυνδεθούν στον λογαριασμό τους μετά από 14 μέρες αφού τον έχουν διαγράψει, άρα με αυτόν τον τρόπο το Facebook δίνει περισσότερο χρόνο στα μέλη του για να σκεφτούν και να αποφασίσουν τι πραγματικά επιθυμούν.

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο γιατί το Facebook αποφάσισε να κινηθεί έτσι, κάτι το οποίο πιθανόν να οφείλεται στο θέμα σχετικά με την ασφάλεια και την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Επιπλέον, οι χρήστες δεν αποκλείεται να θύμωσαν και να διέγραψαν τους λογαριασμούς τους εξ αιτίας αυτών των γεγονότων, και πλέον θα έχουν περισσότερο χρόνο να σκεφτούν και να προχωρήσουν στην επαναφορά τους.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alxgiann

Eγώ το σκέφτομαι αν θα επαναφέρω τον λογαριασμό μου εδώ και 5 χρόνια. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Τι ανοησίες είναι αυτά για 30 μέρες κτλ, σίγουρα αν αποφασίσω να ξανασυνδεθώ,όλα θα είναι όπως τα άφησα..

METTEORR

Το Facebook ειναι ένας δυαδικτιακος βόθρος .μια εστία με όλα τα απόβλητα μεσα να γινετε ε το οτι νάνε.εφτυχος σιγά σιγά ο κόσμος αρχίζει και το συνηδητοποιει αυτο και διαγραφεί τον λογαριασμός ο του για να μετακομίσει στο ιστανγκραμ η κάπου άλλου.ελπιζω μεχρι να τελειώσει αυτή η δέκα αιτία να μπαίνει στο Facebook.com και να σου λεει ο server δεν βρέθηκε!ζω για αυτήν την ημέρα πραγματικά!αν με ρωτήσεις τι μισώ περισσότερο στον κόσμο θα σου πω το Facebook και τον κρετίνο που το δημιούργησε για να καταστρέψει ολο τον κόσμο βγάζοντας τρισεκατομυρια.εχω δει απερίγραπτα πραματα μεσα στο μπουρδ*λο αυτο.οσο πιο γρήγορα κλείσει τόσο καλυτερα.

METTEORR

Έχουμε χάσει εκατομυρια πελάτες την τελευταία 3αιτια!το διαφημηζαν κιολας σε κάποια φάση το περασμένο καλοκαίρι.πραγματικα αν έκλεινε οριστικά αυτο το παρακμιακό πραμα που λέγετε Facebook θα εκανα πάρτυ.

giannogeorge

Για μισό! για μισό! διότι εδώ προκύπτει κάτι άλλο… ανακοινώνουν ότι αυξάνουν τις ημέρες διαγραφής του λογαριασμού στις 30 διότι “έχει παρατηρηθεί ότι πολλοί χρήστες προσπαθούν να ξανασυνδεθούν στον λογαριασμό τους μετά από 14 μέρες αφού τον έχουν διαγράψει”, όπως οι ίδιοι λένε.

Το οποίο σημαίνει.. ότι αν και έχουν διαγράψει τον λογαριασμό του χρήστη, κρατάνε ΑΚΟΜΑ την βάση δεδομένων με το username και πιθανότατα το password ενώ ο χρήστης έχει ζητήσει και έκανε πράξη την διαγραφή του λογαριασμού του;

Με ποιο δικαίωμα;

NikosAr

@giannogeorge
Ακούγεσαι σαν να έχεις πέσει από τα σύννεφα !!!! Δεν το περίμενες ;;

Kosmas

Ούτε εγώ θέλω να υπάρχει το facebook απλά να σας πω πως ουσιαστικά η πλατφόρμα μεγιστοποιεί τις συνδέσεις σας. Έχω πολύ αξιόλογους φίλους και χρησιμοποιώ εκτενώς το facebook για τρέχουσα ενημέρωση. Αν οι επαφές σας είναι τέτοιες πολύ καταλήγετε να έχετε το facebook για βόθρο.

Δε θα σχολιάσω την κοινωνικότητα ή συνοχή του Έλληνα αλλά το επίπεδο είναι πολύ χαμηλώ εξ αιτίας αυτού

Vendetta

METTEOR σορρυ που σε ρίχνω από το συννεφάκι σου αλλά και το instagram στο facebook ανήκει.

METTEORR

Vendetta λαθως.το Instagram το Επινόησε ο κεβιν σιστρομ. Τώρα αν έχει αγοράσει τα δικαιώματα αυτό είναι άλλο θέμα
Ολο το διαδύκτιο ένας βόθρος ειναι που οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν για να βγάλουν τα ψυχοπροβληματα τους.το facebook ομως ειναι τόσο χαμηλό επιπεδο που δεν πλησιάζεται.για να καταλαβεις θα πρεπει να δεις ομως βιαστες πορνόγέρους να γράφουν δημόσια σεξιστικά σχόλια για 10χρωνα παιδάκια.
Πρεπει να σου χακάρουν το προφίλ σου και να σου κάνουν τόσο μεγάλο καλο που να το δωσαν και να μη κρυώνει…πρεπει σου στέλνουν τα γεννητικά τους όργανα ομοφυλόφιλοι στο άκυρο.
Πρεπει.πρεπει να το ανοιξεις το πρωί και να δεις βίντεο με αποκεφαλισμενα σκυλιά και γατεσ,να βλεπεις μισάνθρωπα φασιστικά χυδαία σχόλια και να υπαρχει η χειρότερη η πιο κακή ενέργεια μεσα εκει.να σε απειλισουν,να σε εκβιάσουν…μεχρι τοτε το Facebook θα ειναι χρυσό στα μάτια σου .οσο εχουν συμφέρον ομως απο εσάς που το χρησιμοποιείτε φροντίζουν να τα σκεπάζουν ολα αυτα.
Τουλάχιστον το Instagram εινα λιγάκι πιο ήπιο μπορείς να εχεις και ενα επαγγελματικό προφίλ της προκοπής εκει..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.